خبر رسمی سم بارلو: ریمیک Silent Hill 2 مانند نوشیدن «جام زهر» است!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
FsOcivuWwAIHPQD.jpeg
به گفته یکی از طراحانی که در گذشته روی مجموعه Silent Hill کار کرده، ریمیک Silent Hill 2 مانند یک «جام زهر» هست!

سم بارلو که امروزه بیشتر به خاطر کارگردانی و نویسندگی Her Story، Telling Lies و Immortality شناخته می‌شود، قبلاً نویسنده و طراح نسخه‌های Silent Hill Origins و Silent Hill: Shattered Memories بوده است!

در مصاحبه‌ای با PCGamesN، از بارلو در مورد عنوان پروژه های آتی عناوین Silent Hill پرسیده شد، که او پاسخ داد که به استودیو Bloober Team، استودیویی که روی ریمیک Silent Hill 2 کار می‌کند، حسادت نمی‌کند!

بارلو می‌گوید: «شخصاً خیلی کم برای یک ریمستر/ریمیک هیجان زده ام؛ مخصوصا وقتی کار داریم در مورد Silent Hill حرف میزنیم، زیرا برای من حکم نوشیدن یک «جام زهر» را دارد!

یعنی برای آنها آرزوی موفقیت دارم زیرا نمی دانم چگونه و بدون اینکه که باعث ناراحتی طرفداران شوند، اینکار را انجام خواهد داد!

با وجود نظر منفی بارلو نسبت به ریمیک Silent Hill 2، اما با دیگر پروژ های سایلنت هیل موافق است!

Silent Hill 2 remake is a ‘poisoned chalice’, says former series writer Sam Barlow | VGC

همچی گنگ و سر بسته اس در مورد این ریمیک و با این خبر هم مبهم تر شد.بهتره یه گیم پلی واضح از بازی نشون بدن ببینیم تو چه سطحی کار شده.مطمعنا وقتی انقدر از نتیجه کارشون راضی ان نباید ترس داشته باشن گیم پلی بازی رو رو کنن.

ریمیک بسیار سخیته و هیچ تفاوتی با از نو ساختن نداره انتظارات ازشون خیلی زیاده اونم بعد این همه ریمیک عالی که توسط کپکام و دیگر شرکت ها منتشر شده

ببین مشکلات زیادی سد راه هست تا این ریمیک موفق بشه!

یکیش خود بلوبر تیم، کارنامه اخیرشون و حرف های عجیب غریب که این چند وقت گذشته زدن، طوری که خیلی راحت میتونم بگم که مال این حرف ها نیستن :D

دومیش هم خود برند سایلنت هیله؛ واقعا شوخی نیست که داریم در مورد محبوت ترین IP داریم حرف میزنیم و از طرفی دیگر، سایلنت هیل ۲ همچنان و بعد از این همه این سالها بهترین بازی تاریخه؛ مخصوصا این مورد مطمئن باشید که تاثیر خودشو رو سازنده های ریمیک میذاره!

ولی با تمامی این حرفها، بعد از این همه ریمیک فوق العاده و دوست داشتنی طی سالهای اخیر، من دوست دارم از یکی بهترین IP های زندگیم، یه ریمیک در خور نام ببینم!

ولی مشکل اینه که داریم در مورد بلوبر تیم حرف میزنیم!:D

همیشه از ادعاهای بزرگ میترسیدم. کلا زندگی بهم یاد داده هرکی بیشتر ادعا کرد کمتر عمل میکنه.
ریمیک کردن نسخه دوم سایلنت هیل به مراتب از اویل ۴ و دد اسپیس سخت تره چون هم گیم پلی متفاوتی داره و هم سبک ترسش جوری هست که کار رو برای هر سازنده ای دشوار میکنه.
بنظرم بهترین کار اینه که داستان اصلی بازی تغییر خاصی نداشته باشه ولی المان های گیم پلی رو تغییر بدن تا امروزی بشه و کمی هم چاشنی معماها رو تغییر بدند. اما اگه بخوان مثل اویل ۳ بکوبن و از نو یه چیز دیگه تحویل بدن رسما گور خودشون رو کندن.
‌هرچند با همین تریلر هم از نظرم ظاهر جیمز تغییر منفی داشته و اون جیمز مرموز نسخه دوم جاش رو به یه شخص ترسو مثل ادی داده.

مثال خوبی زده "جام زهر"، استودیو دست روی IPـی گذاشته که براش حکم نوشیدن جام زهر رو داره، قبلا هم گفتم IPـهای گذشته برای کسی اهمیت نداشت چه متایی از جانب این تیم می گیرن یا چه نقص هایی دارن، ولی این عنوان داستانش کلا متفاوت از IPهای دیگست و شکستش مساویه با نوشیدن جام زهر، راهی جز پیروزی ندارن وگرنه کامیونیتی یکیش خودم! ایندفعه نمی گیم انتظاری نمی رفت از استودیو! استودیو رو نابود می کنن و این جو بسیار منفی براشون گرون تموم خواهد شد، امیدوارم ایندفعه خلاف جهت همیشگیشون! حرکت کنن

ببین مشکلات زیادی سد راه هست تا این ریمیک موفق بشه!

یکیش خود بلوبر تیم، کارنامه اخیرشون و حرف های عجیب غریب که این چند وقت گذشته زدن، طوری که خیلی راحت میتونم بگم که مال این حرف ها نیستن :D

دومیش هم خود برند سایلنت هیله؛ واقعا شوخی نیست که داریم در مورد محبوت ترین IP داریم حرف میزنیم و از طرفی دیگر، سایلنت هیل ۲ همچنان و بعد از این همه این سالها بهترین بازی تاریخه؛ مخصوصا این مورد مطمئن باشید که تاثیر خودشو رو سازنده های ریمیک میذاره!

ولی با تمامی این حرفها، بعد از این همه ریمیک فوق العاده و دوست داشتنی طی سالهای اخیر، من دوست دارم از یکی بهترین IP های زندگیم، یه ریمیک در خور نام ببینم!

ولی مشکل اینه که داریم در مورد بلوبر تیم حرف میزنیم!:D
دقیقا یکی از بهترین بازی های دنیاست و بنظر من سخت ترین ریمیکی هست که داره ساخته میشه و اونم توسط یه استودیو که تا بازی نیاد نمیشه نظر مثبتی دربارش داشت
نسخه 2001 به قدری عالی ساخته شد بود که حتی بعد 22 سال و با وجود این همه شاهکار بنظرم من جزوه چند تای اوله
من امیدوارم حتی اگه قرار باشه تاخیر طولانی بخوره ولی همون شاهکاری باشه که طعم نسخه 2001 رو بده غیر این باشه من نمیخوام

نسخه 1 تا 3 این ip بنظرم چیزی فراتر از بازی هستن و میشه دربارشون چند تا کتاب نوشت من که تو دنیای هر 3 تا غرق شدم و هیچوقت نمیخواستم بیرون بیام
هر بازی رو انجام دادم فراموششون کردم اما اینا 3 تا انگار خود زندگی بودن

این تاپیکو ندیده بودم پایین صفحه فروم ساجست کرد
فقط خواستم اینجا هم ابراز انزجار کنم از شرکت منحوس کونامی بابت نابود کردن آی پیهای ریشه دار گیم و اصرار به ادامه این راه.
نمیدونم چرا ملت حافظه شون ضعیفه از انقدر بازی درست و حسابی محرومیم تقصیر کونامیه فقط
contra, castlevania, mgs, silent hill, p.t و...
خواستید این شیردوشیا هم بخرید فقط کرکی و هکی از بعضی پستا آدم این حسو میگیره قصد دارن ۶۹ دلار ناقابل بابت خدمات درخشان این شرکت بدن بزودی🤨

این تاپیکو ندیده بودم پایین صفحه فروم ساجست کرد
فقط خواستم اینجا هم ابراز انزجار کنم از شرکت منحوس کونامی بابت نابود کردن آی پیهای ریشه دار گیم و اصرار به ادامه این راه.
نمیدونم چرا ملت حافظه شون ضعیفه از انقدر بازی درست و حسابی محرومیم تقصیر کونامیه فقط
contra, castlevania, mgs, silent hill, p.t و...
خواستید این شیردوشیا هم بخرید فقط کرکی و هکی از بعضی پستا آدم این حسو میگیره قصد دارن ۶۹ دلار ناقابل بابت خدمات درخشان این شرکت بدن بزودی🤨
https://eu-support.konami.com/hc/en-gb/requests/new?ticket_form_id=745128

اینجا ایمیل بزن بهشون بگو همه اینهارو :D

نسخه 1 تا 3 این ip بنظرم چیزی فراتر از بازی هستن و میشه دربارشون چند تا کتاب نوشت من که تو دنیای هر 3 تا غرق شدم و هیچوقت نمیخواستم بیرون بیام
هر بازی رو انجام دادم فراموششون کردم اما اینا 3 تا انگار خود زندگی بودن
2 نسخه اول ( مخصوصا شاهکار سایلنت هیل 2) که اره، بدون اغراق افسانه ای هستند، نسخه سومم همینطور، حتما یادتونه که این بازی ها به حدی خوش نام بودند که خیلی هایی که حتی بازی نکرده بودن، یا مثلا نهایتا ناخنک زده بودن و تموم نکرده بودن، هم عاشقش بودن، مثلا یکی از دوست های قدیمی خودم که همسایه بودیم، PC گیمر خفنی بود همیشه (هنوزم گیمر خفنیه)، اون موقع ها هم بیشتر اهل شوتر یا MGS بود، سایلنت هیلم بازی نکرده بود(البته سال ها بعد بازی کرد و الانم سوپر فنه) اما همیشه عاشق این بود که بیاد خونه ما بازی کردن منو ببینه :D چه دورانی داشتیم... این "با هم" و کنار هم بازی کردن رفقا یا فک و فامیل، مخصوصا این تیپ سینگل پلیر ها، اون موقع به شدت حال میداد :D

اما 4 هم انصافا خوبه، اصن تا 4 هنوز اون ماهیت سری سر جاش بود.. در واقع نسخه 4 خییییییلیییییی خفنه،

چه ساندترک فوق ابر خفنی هم داشت... خدا میدونه چند هزار ساعت اینارو گوش کردم.. هنوزم که هنوزه، همیشه جز پلی لیستم هستند (هم بازی ها، هم موسیقی)

پس به نظر درست میگی، واقعا این نسخه های اول، زندگی بودن..

*به شخصه این تجربه رو با بازی های دیگری مثل RE و یک سری بازی دیگه هم داشتم، حدس میزنم خیلی ها همچین حسی مثلا به FF یا MGS یا حتی DMC و... هم داشته باشند.. پس در نهایت خدا این جاپونی هارو حفظ کنه :D

** سایلنت هیل 2 جز تاپ 5 عمرم هست، هیچ وقت اولین باری که وارد منو و بعد بازی شدم رو یادم نمیره، حتی یادمه بازی رو کادو گرفتم فکر کنم عیدی، الان هم یک پلی ترو جدید ازش رو PS3 دارم، که البته تا پلت شه، باید 6 7 تا دیگه هم برم <:-P

https://eu-support.konami.com/hc/en-gb/requests/new?ticket_form_id=745128

اینجا ایمیل بزن بهشون بگو همه اینهارو :D
تنها چیزی که براشون ارزش نداره همینه:دی
وگرنه PT رو کنسل نمیکردن و انقدر بازیهای قدیمیشونو خراب نمیکردن. تنها راه که مونده تحریمشونه. خیلی هنوز تحویل گرفته میشن متاسفانه.
در واقع نسخه 4 خییییییلیییییی خفنه،
خفنیش به خاطر این بود که در واقع شخصیت اصلی کس دیگه ای بود و اون شخصیت اصلی ظاهری تماما تو دنیای اون بود...
خیلی بازی خفنیه، اگه کسی بازی نکرده جای ریمیک 2 حتما همینو بره:دی
من مدام از اون سوراخی که تو دیوار بود اون دختره رو چک میکردم :دی

دقیقا یکی از بهترین بازی های دنیاست و بنظر من سخت ترین ریمیکی هست که داره ساخته میشه و اونم توسط یه استودیو که تا بازی نیاد نمیشه نظر مثبتی دربارش داشت
نسخه 2001 به قدری عالی ساخته شد بود که حتی بعد 22 سال و با وجود این همه شاهکار بنظرم من جزوه چند تای اوله
من امیدوارم حتی اگه قرار باشه تاخیر طولانی بخوره ولی همون شاهکاری باشه که طعم نسخه 2001 رو بده غیر این باشه من نمیخوام
چرا بهترین (یا یکی از بهترین) بازی دنیا هست ؟ چند تا فاکتور بگو
کلا بازی کردن سایلنت هیل هم مثل نوشیدن جام زهره :lol: :D
چرا جام زهر ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or