Agent47 کاربر سایت May 10, 2006 #61 اين هم دسكتاپ من بيد از اين خلوت تر ديدين؟ بیشتر... عزیز این عکسی که امضات هست رو بزرگش رو نداری هر چی بزرگ تر بهتر
اين هم دسكتاپ من بيد از اين خلوت تر ديدين؟ بیشتر... عزیز این عکسی که امضات هست رو بزرگش رو نداری هر چی بزرگ تر بهتر
Black Prince کاربر سایت May 10, 2006 #62 نوشته شده توسط Agent47: عزیز این عکسی که امضات هست رو بزرگش رو نداری هر چی بزرگ تر بهتر بیشتر... چرا دارم:cheesygri سايز: 1932x1357 حجمش نزديك 2 مگ هست. اگه خواستي بگو برات آپلود ميكنم.
نوشته شده توسط Agent47: عزیز این عکسی که امضات هست رو بزرگش رو نداری هر چی بزرگ تر بهتر بیشتر... چرا دارم:cheesygri سايز: 1932x1357 حجمش نزديك 2 مگ هست. اگه خواستي بگو برات آپلود ميكنم.
Agent47 کاربر سایت May 10, 2006 #63 بابا تو پست قبلیم گفتم دیگه قربون شکل ترسناکت:blushing: ممنون میشم اگه بذاری
Behzadr کاربر سایت May 10, 2006 #66 سلام من دستاپم معمولی هست ولی پوسترهایی دیدم که پشت دستاپ های دوستان دیگه هست توی فرم های خارجکی براتون می ذارم فکر میکنم امین با دیدنشون کاملا امیدوار بشه به خودش
سلام من دستاپم معمولی هست ولی پوسترهایی دیدم که پشت دستاپ های دوستان دیگه هست توی فرم های خارجکی براتون می ذارم فکر میکنم امین با دیدنشون کاملا امیدوار بشه به خودش
mohandes_register کاربر سایت May 15, 2006 #70 اینم دسکتاپه من.البته بک گراند دست ساخته خوده حقیره... http://www.pichub.com/image.php?i=01f37ad955.jpg
اینم دسکتاپه من.البته بک گراند دست ساخته خوده حقیره... http://www.pichub.com/image.php?i=01f37ad955.jpg
Dant3 کاربر سایت May 15, 2006 #71 Wallpaper كار خودمه، محصول مشترك من و فتوشاپ. البته بايد بگم نه با بازي Punisher حال كردم نه با فيلمش. فقط از اين اسكلته خيلي خوشم مياد. بنر سايتم هم همينه عكسش.
Wallpaper كار خودمه، محصول مشترك من و فتوشاپ. البته بايد بگم نه با بازي Punisher حال كردم نه با فيلمش. فقط از اين اسكلته خيلي خوشم مياد. بنر سايتم هم همينه عكسش.
Sasy360 کاربر سایت May 15, 2006 #72 این هم مال من هست: اینجا کلیک کنید [مگه بک گراند فقیر فقرا رو ندیدی؟! ]
Ryo Hazuki کاربر سایت May 15, 2006 #73 منم بالاخره گذاشتم البته این لینکه ماله همون سایتیه که دسکتاپ رو ازش گرفتم(از تنبلی آپلود نکردم)