با سلامآقای hesam 08 یه سوال داشتم شما چرا این همه برنامه بیخود (البته قصد راهنمایی میباشد )رو سیستم نصب میکنید تا حالا فکرشو کردید اگه می خواستین نسخه ارجینالشو تهیه کنید چقدر واستون خرج بر میداشت ...
کلا بحثم اینه که
1. Real Player و Quick Time و Power Dvd و Media Player بدرد چی میخورن که نصب کردی کل این برنامه هارو یه Km Player خیلی راحت میتونه انجام بده ،که خیلی سبکتر و راحت تر هم هست ...
2.این دانلوود منجرهات منو کشته من موندم با این رپیدشر و مگاآپلود و 4 SHared و 2Shared , Zshared که هیچ نامروتیش لینک مستقیم نمیده مگه اینکه پرمیوم باشی که باز خودشون نرم فزار مخصوص بهت میدن ... این Dap و اربیت به چه دردی میخورن ؟؟؟؟
3.اون Norton و Symantec بنداز دور یه Nod 32 یا کسپر بزار ...
4.اون دو تا ویدئو کانورتر و Audio کانورتر و بنداز دور یه Total Converter نصب کن ...
به فکر خودتون نیستید به فکر اون ویندوزی باشید که هفته ای یه بار عوض میکنید
من نمی دونم چرا ولی اصلا از nod32 خوشم نمیاد جون آدمو در میاره یه ویروس پاک کنه باید بری safe mode تازه بذاری اسکن کنه بعدشم تازه پاک کنه ولی من با Norton راحت ترم اصلا از سرعت کم نمی کنه nod32 هم همینجوریه این از امنیت پی سی من هر کودوم از اینارو لازم دارم مثلا adsl من شبا3 نصفه شب تا 7 صبح محدودیت حجمی نداره من 3 پی سی مو روشن می کنم اگه پیسی آپدیت داشته باشه میذارم آپدیت شه pc shutdown هم میذارم 7 صبح واسم خاموش کنه یا میذارم چند تا فیلم دانلود کنه یا power dvd من با 2 تا زیرنویس نگا می کنم زبانم خوب شه quick time تو کروم خیلی تاثیر داره من یه آهنگ که روش کلیک می کنم اون دیگه بجای این که دانلود شه آهنگو میذاره نمی دونم منظورمو متوجه شدید با نه یا مثلا دپ تو internet explorer بجای save target as که باید کلیک راست کنی کارتو راحت می کنه یا 2 تا یاهو مسنجر به خواطر خوش گلی خود مسنجر ویستا و شکلک های باحالش و بعضی امکانات مسنجر معمولیه شما رو نمی دونم ولی تو دانلود از 4shared که من خیلی دانلود می کنم سرعت orbit بهتر از بقیس یعنی بعضی وقتا تا 60kb/s هم می رسه بقیشم که فک کنم اطلاع دارید buddy check برای تشخیص اینویز بودن نرو رایت سی دی دی وی دی بلوری blue soleil واسه بلوتوث itunes واسه ipod یا گوشی bitcomet بخواطر دانلود فیلم هاش و معرفی اونا utorrent واسه تورنت ها bearshare دانلود آهنگ کمیاب یا آهنگای معمولی !!!!! google earh که نیازبه توضیح نداره cartoon maker که یه قسمتی از فتوشاپه برای راحتی تو کاریکاتور ساختن solsuite یک عالمه بازیه و ر ق xillisoft واسه تبدیل فرمت ها به یک دیگه free internet tv واسه تیوی دیدن موقعی که م ا ه و ا ر ه نیست یا خرابه google talk واسه چت با دوستان گوگلی babylon واسه ترجمه بازم بگم؟؟؟!!!!
تازه کی گفته من هر هفته ویندوزمو عوض می کنم؟
من 6 ماهه ویندوزم همینه بازم دستتون واسه راهنماییتون درد نکنه ببخشید اگه زیاد شد یابی ربط بود!!!!
با تشکر
آخرین ویرایش: