به نظر من سخت افزار زیاد مهم نیست.چیزی که مهم هستش پشتیبانی ناشران و بازیسازان بزرگ از پلتفرم مورد نظره.به نظر شما DS سخت افزار قوی داره؟یا همین 3DS اصلا در زمینه سخت افزاری حرفی واسه گفتن داره؟! نه.ولی ببینید فروشش رو که چقدر عالی عمل کرده.این موفقیت فقط و فقط بخاطر پشتیبانی نینتندو و ناشران و بازیسازان بزرگ از این پلتفرم هستش.
از مقایسه کردن گوشی و تبلت با پی اس ویتا واقعا یجوری میشم! آخه کدوم گیمری میتونه با صفحه لمسی بازی کنه؟!
باز برمیگردیم سر خونه اول و همون Angry birds !!
فروش جهانی ویتا بد نبوده ! البته توی Japan وضع خرابه ... دلیلش هم حدودا مشخصه ... به هر حال زمان میبره سونی سیاستهای لازمه رو بررسی و اعمال کنهPS VITA در حال حاضر موقعیت خوبی نداره. البته طبیعی هم هست چون کنسول کلا جدیده و بازی ساز ها باید مدت ها روش کار کنند.
در برابر iPad 2 قوی تره اما در برابر iPad جدید دیگه اوضاع فرق کرد. iOS هم خیلی بازی های HC داره بعضی ها فقط Angry Birds رو نگاه می کنند.
اصلا می دونستید Square Enix , Epic Games , Microsoft , Ubisoft , Namco , ... عنوان های برتر خودشونو برای iOS می سازند؟ یکم چشم هاتون رو باز کنید انقدر محدود نگاه نکنید.
هنوز هیچ دستگاه قابل حملی بازی ای براش نمیوده که در حد Infinity Blade باشه همه هم خوب می دونیم. همین Infinity Blade قرار بود سمبل X360 و Kinect باشه اما اپل اوضاع رو برگردوند.
البته همونطور که دوستان هم اشاره کردند iPad و iPhone کنسول نیستند و طبیعتا فرم PS VITA برای بازی خیــــلی بهتره.
در کل منتظر عنوان های JRPG (مخصوصا FF) روی PS VITA هستم چون تجربه ای که در PSP داشتم هیچوقت فراموشم نمیشه.
البته قیمت 3ds هم خیلی خوبه ! سونی هم قیمت VITA رو بیاره پایین شاید یه چیزی بشه !به نظر من سخت افزار زیاد مهم نیست.چیزی که مهم هستش پشتیبانی ناشران و بازیسازان بزرگ از پلتفرم مورد نظره.به نظر شما DS سخت افزار قوی داره؟یا همین 3DS اصلا در زمینه سخت افزاری حرفی واسه گفتن داره؟! نه.ولی ببینید فروشش رو که چقدر عالی عمل کرده.این موفقیت فقط و فقط بخاطر پشتیبانی نینتندو و ناشران و بازیسازان بزرگ از این پلتفرم هستش.
از مقایسه کردن گوشی و تبلت با پی اس ویتا واقعا یجوری میشم! آخه کدوم گیمری میتونه با صفحه لمسی بازی کنه؟!
باز برمیگردیم سر خونه اول و همون Angry birds !!
کالا قبول دارم ... بحث هزینه ساخت و سرمایه گزاری و فروش بیشترین چیزی هست که باعث برتری 3ds - vita - psp شده و هست !یه نکته رو توجه داشته باشین اونم سیستم عامل!!!!!!!!
سیستم عامل کنسول های بازی طوری طراحی میشن که بهترین راندمان رو در بازی دارین!!!این نکته خیلی خیلی مهمه!!!!!
همین xbox مگه چه سخت افزاری داره؟ولی همین بازی xbox که میاد روی pc یهو میبین نیاز به حداقل 4 گیگ رم داره!!!
مطمئنا هم تمام شرکت های بازی سازی تمایل دارن برای ویتا یا 3ds بازی بسازن چون به مراتب سودش بیشتره همین آنچارتد بازی پر فروش انگلیس شد.
قیمت هر بازی ویتا هم که 50 برابر قیمت هر بازی ios:d
و از همه مهم تر که سونی یکی از غول های صنعت بازی اونو ساپورت میکنه
اگه یه تبلت یا اسمارت فون بخواد با ویتا برابری کنه باید سخت افزارش حداقل 2 برابر قوی تر از ویتا باشه به نظرم...برای نمونه psp با cpu 333 که با god of war قدرت خودشو نشون داد و همه اینجوری:-o:-o:-o:-o