ممنونم، لطف دارید.آقا دمت گرم ! عالی بود ! حرف نداشت ! من کلی چیز یاد گرفتم ! Warhammer 40,000: Dawn of War II و Dawn of War II: Chaos Rising و Dawn of War II: Retribution رو گرفتم بازی هم کردم که خیلی حال داد ! خداییش استراتژی های پی سی مو لای درزشون نمیره ! حیف که کنسول از این بازی ها نداره !! ولی من یک مشکل بسیار بزرگ داشتم با این بازی ها ! هیچوقت موفق نشدم تا اخرشون برم ! هر بار یک اتفاقی افتاد ! الان که این تاپیکو خوندم داغ دلم تازه شد ! یاد اون Battle Cry افتادم میزدم میرفتم وسط ارک ها هر کدومشون یه جایی پرت میشدن ! :dبهتر که کنسول نداره !
هی یادش بخیر ! ولی قول میدم این Space Marines رو تا آخرشم برم ! پارسال تو E3 2010 یه تریلر ازش دیدم میخکوبش شدم ! از اون موقع تا حالا منتظرشم ! هنوز اون دیالوگش یادمه که میگه : We are Humanity's Last Hope ! ما آخرین امید بشر هستیم !
سعی کنید از این بازی هایی که گفتید حداقل Retribution رو تموم کنید، چون گیم پلیش عالیه و بسیاری از اشکالات موجود در DOW II و DOW II: Chaos Rising رو حل کرده.
تا Space Marine هم چیز زیادی نمونده. فقط 6 روز. خودمم صبر برام سخته! باز خوبه دموش رو دارم، چند ساعت یه بار میرم توش، یه چند تا ارک می کشم و میام!