همونجوری که خودتون هم گفتید نسخه ی قبل یعنی 2007 دارید می سنجید؟ این گرافیک برای سال 2012 واقعا افتضاحه! قسمت کوچکی از گرافیک؟؟؟ فیزیک شاید منظورتونه که اونم فاجعه است! شاید بعضی از انیمشن های کاراکتر ها قابل قبول باشه فقط.در ضمن شما اسمی از لودینگ های بی شمار و طولانی بازی نبردید که این هم یکی از مشکلات بازیه!من گرافیک بازی رو با بازیهای روزی مثل crysiss مقایسه نکردم . من گرافیک رو اول از هم با نسخه قبل خودش و دوم با پیشرفتی که نسبت به موتورش داشته مقایسه کردم . خوب هم رنگ بندی ها ، هم گرافیک کلی بازی ، انفجارها ، باران ، و .... بازی خیلی خوب از کار در اومده . ضمن اینکه چیزی که ما به صورت بصری از گرافیک بازی میبینم فقط قسمت کوچکی از کل گرافیک بازی محسوب میشه .
مرسی بابت نقد اما شخصا یک موضوع ،یک اتفاق، یک توقع، در بین بعضی بازیبازهای عزیز گرامی و حتی منتتقدین اصلا ابدا نمی فهمم ! اونم "اصالت" ! یعنی چی واقعا؟ چرا علاقه داریم انقدر گذشته و اصالت وارد زمان حال کنیم! مکس پین سه می یاد کلا بازی نمی بینند فقط می گن مکس دو بهتر بود ، یکش بهتر بود نمی دونم سه اصالت نداره میان پرده هاش قند در دل اب نمی کنه مکس دو و یک متاش 100000 بودفلان ومدان! یعنی چی؟ گذشته برای گذشته بوده تموم شد رفت. دنبال همون پایه اساس هستیم بهتر بریم در گذشته و اصالت بازی کنیم بشینیم مکس پین دو و یک صفر (!) بازی کنیم حالشو ببریم نمی دونم واقعا چرا به جای اشاره به کلمات جالب تر مثل بهبود بخشیدن فاکتورهای بازی ، تکامل بهتر دنبال ریشه ها و اصالت ها هستیم! گاست رکان هم به همین صورت اگر بازی قبلی با اصالتش دوست داریم بریم همونو بازی کنیم بدون شک توقع نمی ره این ریشه و اصالت بردارن بچپونند(!) داخل بازی جدید و با یک گرافیک مناسبتر تولید کنند بعد بزنن امتیازها درو کنند و حرف هایی از همین قبیل بعدش بیان بگن ما اصالت داشتیم ریشه داشتیم! خیلی بهتر می شه گذشته وارد حال نشه اونم سرزده(!) و تکامل و بهبود بهتر از حفظ اصالت بی مورد بدونیم !نقص و کبمود و ضعف و ایراد بحث های خاص خودشون داره
فعلا!
همونجوری که خودتون هم گفتید نسخه ی قبل یعنی 2007 دارید می سنجید؟ این گرافیک برای سال 2012 واقعا افتضاحه! قسمت کوچکی از گرافیک؟؟؟ فیزیک شاید منظورتونه که اونم فاجعه است! شاید بعضی از انیمشن های کاراکتر ها قابل قبول باشه فقط.در ضمن شما اسمی از لودینگ های بی شمار و طولانی بازی نبردید که این هم یکی از مشکلات بازیه!
البته شما اصلا صحبتی در مورد بخش Co-Op و Giuerilla Mode هم نکردید که این هم یکی از نکات قوت بازی است
اصالت هم من با نظر اون دوستمون موافقم ! کلا یه چیز حل شده ایه!
در کل نمره ی 6.9 اصلا منصفانه نیست! حداقل بازی لایق 8 هست!
البته باید بگم این بازی در سبک تاکتیکال میتونه بسیار لذت بخش باشه و بسته به سلیقه بازیباز داره
که چگونه بخواد شخصیت اصلی رو هدایت کنند.به نظرم هنوز هم این بازی یک تاکتیکال خوب به
حساب میاد و در گیم پلی نمیشه گفت آنقدر هم از اصالت ها دور شده همچنین امتیازات کم سایت
های خارجی هم بیشتر بخاطر گرافیک و مشکلات ناشی از اون بوده.
نقد منصفانه نیست
بازی ممکنه از نظر تاکتیک حرف های زیادی برای گفتن نداشته باشه ولی بازی لحاظ عمق گیم پلی و جذابیت از خیلی بازی های دیگه سرتره .
محیط های بازی هم کاملا عالی کار شدن . نقد سایت ها و شما رو که خوندم به مشکلات گرافیکی بازی اشاره کردید ولی گرافیک بازی هم خوب کار شده . افکت ها هم عالی هستن . لحظه هایی که انفجار ایجاد میشه عالی کار شدن .
نمره ی شما هم واقعا غیر منصفانه است . میحط های بازی هم خطی نیستن و ازادی عمل زیادی دارن .
وقتی خیلی از سایت های خارجی 7-7/5و حتی بعضی از سایت های ایرانی 8/5و... میدن شما نمره ی 6.9رو میدی ؟
این که نشد برای این که بگید ما خیلی از بازی بارمونه با چند تا متن غیر حرفه ای بازی رو سلاخی کنی !
لطفا وقتی نقد مینویسی یک طرفه نباشه و همیشه سعی کن یه نقد حرفه ای بنویسی !
ممنون بابت نقد
داستانو موافقم،حرفی برا گفتن نداره
حتما" شوخی می کنی!!؟
اینجا که شما خودت اعتراف کردی گرافیک بازی عالی نیست ولی 9.5 دادی!ضمن اینکه گرافیک بازی سطحش خیلی خوبه ( عالی نیست ) ، اما بد هم نیست
6.9
یکی از ایرادتشم که گفتی هوش مصنوعی بود!:-b
در کل ممنون
من تازه بازی رو تموم کردم و به یه نکته عجیب بر خورد کردم !!! یادمه که تو e3 2011 یکی از مراحلی رو که نشون دادن ، تو ساحل بود که کاراکتر اصلی مخفیانه باید میرفت رئیس گروه ها رو میگرفت و در اخر با اون ربات مبارزه میکرد !
بازی من اون مرحله رو نداشت !!! خیلی عجیب بود برام ! کسی هست که چیزی در این مورد بدونه ؟!