سقوط لندن l نقد و برسی ZOMBI U

Spider-Mαn

کاربر سایت
ZOMBIE و ژانر وحشت یکی ترد شده و دیگری بیش از حد مورد استفاده قرار می گیرد.در نسل اخیر شاهد تلاش شرکت هایی بودیم که می خواستند این ژانر را دوباره زنده کنند اما تلاش اکثر ان ها با شکست رو به رو شد. از طرف دیگر ZOMBIE ها راه خود را به اکثر فیلم ها و بازی ها باز کرده اند. ولی اگر یک بازی با فرمول های جدید و دست نخورده در ژانر وحشت برای WII U ساخته شود که ZOMBIE ها نیز در ان حضور داشته باشند چه اتفاقی می افتد؟ جواب این سوال ZOMBI U می باشد. البته ZOMBI U توسط عده ای از سازندگان RED STEEL ساخته می شود که نسخه اول ان مورد انتقاد شدید سایت ها و مجلات واقع گردید. با این که عده ی زیادی بر این عقیده هستند که ZOMBI U برای اولین بار در E3 2012 به نمایش در امد ولی این عقیده کاملا غلط می باشد. در E3 2011 بازی با نام KILER FREAKS در قالب یک ویدو کوتاه به نمایش در امد که در ان هیچ خبری از ZOMBIE ها نبود و ان طور که معلوم است بعد ها تصمیم بر ان گرفته شد تا بازی به طور کامل از اول ساخته شود. در E3 2012 خیلی ها با دیدن بازی امیدوار شدند که شاید ژانر وحشت دوباره احیا شود.با این تفاسیر ایا ZOMBI U قرار است ما را بترساند؟
53012777066114272932.jpg

ZOMBI U روایت گر دانشمندی نیست که باعث به وجود امدن ZOMBIE ها شده است و حال باید قهرمانی با مهارت های تیر اندازی و ذهنی خبره از این فاجعه جلوگیری کند.
بلکه قرار است ما شاهد داستانی جدید تر باشیم و با داستان های کلیشه ای این ژانر خداحافظی کنیم.
400سال پیش فردی به نامJHON DEE پیش بینی می کند که در نوامبر 2012, لندن به علت شیوع بیماری جدیدی سقوط می کند و جو اخر زمان بر ان حاکم می شود. گروهی مخفی به نام RAVENS برای مبارزه با این بیماری تشکیل می شود. شخصی به نام SANDRA نیز رهبری این گروه را در این سال شوم بر عهده می گیرد. این پیش بینی درست از اب در امده و برای دومین بار در تاریخ فاجعه ای بزرگ در لندن رخ می دهد. ویروسی مرگبار کل لندن را فرا می گیرد و ساکنین این شهر یکی پس از دیگری جان خود را از دست می دهند.
این ویرویس انسان ها را می کشد و سپس کنترل ذهن و بدن گیرنده را در اختیار می گیرد. دیگر نمی توان کسانی که به این بیماری مبتلا شده اند را انسان نامید. ان ها به ZOMBIE تبدیل می شوند و تنها هدفشان کشتن و تغذیه از انسان ها می باشد. با این که لندن تا نابودی کامل فاصله کمی دارد اما هنوز هم افرادی از این اتفاق شوم جان سالم به در برده اند, که یکی از این بازمانده ها با چهره ای مضطرب به ایستگاه مترویی می رسد و ناگهان فردی با او ارتباط برقرار می کند.ZOMBIE ها نیز متوجه حضور او می شوند و به سمتش حجوم می اوردند. شخص بازمانده نیز پس از فراری سهمگینانه به مکانی امن می رسد. THE PREPPE(تماس گیرنده) ان چه بر لندن گذشته است را شرح می دهد. بازمانده نیز راهی کاخ سلطنتی انگلستان می شود و در جایی مخفی از این کاخ با DR.KINGHT ملاقات می کند. او در حال کار بر روی یک پادزهر برای این ویرویس می باشد. اما ایا این ویرویس بالاخره سرکوب خواهد شد؟ چه کسانی پشت این ماجرا اسرار امیز پنهان شده است؟این سوالی است که بازیکن با پیشروی در بازی به ان پاسخ می دهد.
نویسنده داستان خواستار ارائه داستانی متفاوت از هم نوعان بوده است.
که به موفقیت نسبی هم دست یافته و توانسته بازمانده ها را بر خلاف بسیاری از بازی ها, انسان های معمولی نشان بدهد که برای بقا مجبور به مبارزه می شوند.
با وجود این که میان پرده های بازی اندک هستند, برای جبران این کمبود پیام های رادیویی را قرار داده اند تا داستان بازی نیز از طریق ان روایت شود.
در نهایت می توان در مورد داستان بازی اظهار داشت که عدم وجود شخصیت های زیاد جذابیت این بخش را به شدت پایین اورده است. از طرفی شخصیت پردازی بازی نیز در مقابل بسیاری از عناوین, ضعف بسیاری را دارد.همچنین بهتر بود که به جای این افراد بازمانده داستان در مورد یک شخصیت متمرکز می بود تا شاید بازیکنن بتواند ارتباط بهتری با بازی بر قرار کند. داستان و دیگر عناصر مربوط, انچنان که باید قابل قبول ظاهر نشده و شما را جذب خود نمی کند.
شخصیت ها
بازمانده:
همانطور که اشاره کردیم بازی یک کاراکتر ثابت نخواهد داشت. در صورتی که شما در بازی کشته شوید. بازی فرد جدیدی را به صورت RANDOM به عنوان کاراکتر جدید مشخص می کند.مرد و زن هایی که به عنوان بازمانده در بازی انتخاب می شوند از لحاظ شغل و ظاهر نیز متفاوت از دیگری هستند. در صورت این که مدت بیشتری را با بازمانده ی جدید خود سپری کنید یک رکورد برای این بازمانده ثبت می شود.
THE PREPPE:
او فردی ناشناس است که بازیکن را در طول بازی یاری می دهد. در اغاز بازی نیز وی بازیکن را اموزش می دهد و ماموریت های اصلی را به مشخص می سازد. اسم اصلی او JHON است و در گذشته جزء گروه RAVENS بوده است. همچنین وی و SANDRA در گذشته رابطه عاطفی با یک دیگر داشته اند ولی بعدها او از SANDRA متنفر می شود. لازم به ذکر است که او به پیش بینی DEE ایمان دارد.
DR. KNIGHT :
یکی از نیروهای ویژه که خود را در زیر زمینی واقع در کاخ انگلستان حبس کرده است و در حال کار بر روی یک واکسن برای این بیماری است. او موفق به ساخت واکسن می شود و برای ازمایش این واکسن خود را مبتلا به این ویرویس می کند. واکسن ساخته شده نیز موفقیت امیز عمل می کند. او نقش کلیدی را در داستان بازی ایفا خواهد کرد.
SANDRA:
او به طور موقت به عنوان رهبر گروه اسرار امیز RAVENS انتخاب می شود. همانطور که اشاره شد او در گذشته رابطه عاطفی با THE PREPPE داشته است. این موضوع را می توان از نامه هایی که در لندن پراکنده شده است فهمید. او در کلمه به DEE اعتقاد دارد. اما در حقیقت انچنان DEE را باور ندارد.
KING BORIS:
او خود را پادشاه ZOMBIE ها اعلام می کند. وی صرفا برای سرگرمی با کمک دو زیر درست خود, ZOMBIE ها را به جان بازمانده ها می اندازد.
30490338437816394586.jpg

گیم پد WII U تنها SURVIVOR KIT است که می تواند شما را در بازی یاری دهد و در عین حال گیم پلی متفاوتی را ارائه می دهد.در بازی اغلب GAME PADبه عنوان نقشه استفاده می شود. اما سازندگان بیش از 15 حالت برای استفاده از ان اعم از هک در ها,اسنایپر, باز کردن قفل ها و ... طراحی کرده اند.
محیط بازی به صورت تقریبی بزرگ طراحی شده است و می توانید به نقاط قدیمی برای پیدا کردن مهمات و غذا سفر کنید .FAST TRAVLE نیز به وسیله زیر زمین ها انجام می شود و برای این که بتوانید به نقطه مورد نظر FAST TRAVLE بنمایید ,ابتدا باید در منطقه مورد نظر را باز کرده تا این قابلیت برای محیط مذکور فعال شود. که تقریبا شبیه به مکانیزیم مورد استفاده در AC:BROTHER HOOD می باشد.
SCANER در بازی به شما کمک خواهد کرد که محیط خود را برسی کنید , ایتم ها را پیدا کرده و رمز درها را بیابید. از دیگر قابلیت های ان MARK کردن دشمنان و تشخیص مرده از زنده می باشد. شاید در نگاه اول استفاده از ان هیچ ضرورتی نداشته باشد. اما در مواردی برای را روشن کردن ژنراتور و... مجبور به استفاده از ان هستید. همچنین نحوه استفاده از ان فقط به حرکت دادن گیم پد ختم نمی شود و با انالوگ ها نیز این کار انجام پذیر است.
در بازی شما یک کوله پشتی در اختیار دارید که باید در ان سلاح ها , ابزار ها , گجت ها و بسته های سلامتی را قرار دهید.اما این کوله پشتی داری محدودیت است و فقط تعدادی اندکی از وسایل را در خود جای می دهد. با پیدا کردن کیف های بزرگتر , تعداد وسایلی که می توانید در ان جای دهید, افزایش می یابد. اگر تیر سلاح شما تمام شود و یا نیاز به دارو پیدا کردید باید مواظب باشید زیرا جا به جایی کند وسایل از کیف منجرب به مرگ شما می شود. برای جا به جایی وسایل کافی است که با استفاده از صفحه گیم پد مواردی که را لازم دارید به جای خالی وسایل خود انتقال داده و سپس به بازی ادامه دهید.
انواع سلاح های گرم از جمله تیر و کمان ,AK 47 ,SNIPER و ...در بازی وجود دارد که کمک شایانی به تنوع گیم پلی کرده است.در مواردی که بر تعداد دشمنان بازی افزوده می شود می توانید کار چندین تن از ان ها را با SHOT GUN یک سره بکنید. یا با استفاده از تیر و کمان از فاصله دور ZOMBIE ها رو بدون کوچک ترین سر و صدایی بکشید.
سلاح هایی که داری دوربین می باشند, با گیم پد WII U کارکردی متفاوت از دیگر سلاح ها دارند. در این حالت هدف گیری با استفاده از حرکت گیم پد انجام می شود و تصویر دیگر نمایی سوم شخص از شخصیت بازی را نشان می دهد.این کار به این منظور انجام می شود تا هنگامی که دشمنان به شما نزدیک می شوند به سرعت متوجه حضور ان ها بشوید و وقت کافی برای مقابله با انان را کسب کنید.
اصلی ترین سلاحی که همیشه در اختیار دارید, چول دستی است. این چوب دستی ضربات قدرتمندی را به سر دشمنان وارد می نماید و می تواند سر ZOMBIE ها را از بدنشان جدا بکند. با این حال که این سلاح قدرت بسیاری دارد اما استفاده از ان با توجه به تاخیر در وارد کردن ضربات در اکثر مواقع کار درستی نیست.
همانند بازی های کلاسیک ژانر وحشت تیر در بازی بسیار کم خواهد بود و باید از سلاح های خود در موارد ضروری استفاده بنمایید. و یا حداقل سعی کرده تا با HEAD SHOT کردن ,دشمنان را با یک تیر از پا در اورید.
قابلیت UPGRADE سلاح ها نیز در بازی تعبیه شده است که برای این کار باید لوکیشن های بازی را برای یافتن اجزاء سلاح برسی بنمایید. سپس به SAFE HOUSE باز گشته و سلاح مورد نظر خود را UPGRADE کرده. از جمله مواردی که در ارتقا پیدا می کند. قدرت اسحله , سرعتRELOAD کردن و مواردی دیگر می باشد.
ZOMBIE ها نیز قدرت متمایزی نسبت به یک دیگر دارند و در اکثر مواقع در تاریکی پنهان می شوند تا به راحتی بتوانند حمله بکنند و کار بازمانده را یک سره کنند. به عنوان مثال یکی از ان ها عضو نیروهای ویژه پلیس بوده و تیر بر جلیقه ان کارساز نیست. و باید با استفاده چوب دستی و یا سلاح, کلاه محافظ او را جدا کرده و کار ان را تمام کنید. اما تنوع ZOMBIE ها از لحاظ قدرت بسیار محدود بوده و پس از مدتی سر و کله زدن با ان ها می توانید به راحتی سد عظمی از ان ها را نابود کنید.
عمر باتری چراغ شما نیز محدود است و باید در مواقع لازم ان را روشن کرده و در هنگام ضعیف شدن باتری ان را خاموش بنمایید. در مواقعی که باتری ان تمام می شود تنها کاری باید کرد. فرار می باشد. زیر ZOMBIE ها از این موضوع استفاده می کنند و دیگر هیچ راهی برای زنده ماندنتان نمی گذارند.
بر خلاف اکثر بازی ها که سیستم سلامتی مورد استفاده به سرعت پر می شود, در ZOMBI U این سیستم سلامتی متفاوت است و با نوار سلامتی نشان داده می شود. که
در هنگام کاسته شدن میزان سلامتی, می توانید از انواع غذا ها و یا بسته های سلامتی استفاده کرده تا سلامتی خود را بهبود ببخشید. اگر لحظه ای غفلت بکنید هر چند که نوار سلامتی کامل باشد با این وجود ان ها شما را خواهند کشت.
شعار بازی یعنی (؟HOW LONG WILL YOU SURVIVOR)نشان می دهد که چالشی سخت برای بازیکنان حرفه ای تدارک دیده شده است. و یکی از سخت ترین بازی هایی است که در چند سال اخیر عرضه شده است.
با وجود نکات خوب , متاسفانه پس از مدتی گیم پلی تکراری می شود و بعضی مواقع نیز از سبک خود فاصله گرفته و بیشتر به یک بازی SHOOTER شبیه می شود.
96560792901887436816.jpg

لندن به زیبایی روز های گذشته ی خود نیست و در تاریکی بی پایانی غرق شده است.
سازندگان به خوبی توانسته اند, لندن را متفاوت تر از همیشه به تصویر بکشند. اکثر محیط های بازی نیز شباهت غیر قابل انکاری به لوکیشن های واقعی دارد.
محیط های به تصویر کشیده همانند قصر , زیر زمین , خیابان های لندن و دیگر لوکیشن ها به زیبایی هر چه تمام تر ترسیم شده و از تنوع خوبی برخوردار می باشند. جو بازی نیز به خوبی نمان گر لندنی تاریک می باشد. و کمک کرده است تا بر ترس بازی بیافزاید.طیف رنگی بازی نیز اغلب سیاه رنگ می باشد که همین موضوع باعث شده تا محیط های بازی به یک دیگر شبیه باشد.
ZOMBIU در زمینه گرافیک فنی نیز برخلاف بسیاری از بازی های WII U توانسته است به خوی از پتانسیل موجود در سخت افزار ان استفاده کند.
از جمله موارد تکنیکی خوب می توان به طراحی با کیفت دشمنان , محیط ها , سلاح ها و استفاده از افکت ها و انیمیشن های خوب برای کاراکتر ها نام برد. اما در بخش تکنیکی انچنان هم قدرتمند ظاهر نمی شود. یکی از مشکلاتی که شاید عمدتا به خوبی ان را مشاهده می کنید. بافت های ضعیف بازی می باشد. که از کیفت خوبی برخورد دار نبوده و زیبایی بازی را کمتر می کند. از طرفی در هنگامی که تعداد دشمنان در یک صحنه افزایش پیدا می کند. فریم ریت به طرز محسوسی کاهش یافته و شما را اشفته می کند. با وجود این که مواردی نظیر افکت ها و طراحی کاراکتر ها در سطح خوبی قرار دارند و در مقابل ان ها مواردی مانند افت فریم, بافت های ضعیف قرار می گیرد. اما نسبت به عناوین دیگر از لحاظ تکنیکی عملکرد خوبی را داشته است.
شاید هیچ صدایی را در بازی نشنوید. اما این نشانه ی خوبی نیست این سکوت بر ترس بازی افزوده است. حتی صدای باران نیز زیبایی خود را از دست داده است .
شاید تنها صدایی که می شونید صدای ZOMBI ها باشد. ان ها از فاصله دور هنگامی که متوجه حضور شما می شوند. صدای خود را به گوش شما می رسانند, تا باعث ایجاد دلهره در شما بشوند. در مواقعی که ترس تک تک سلول هایتان را فراگرفته است. موسیقی بازی نیز هیجان را بیشتر می کند تا برای شما اختلال ایجاد بکند.
حالت MULTIPLAYER نیز در بازی گنجانده شده است و دارای MOD های اندکی می باشد. SURVIVORS VS ZOMBIE’S QUEEN
نام یکی از MOD های این بخش بوده که در این MOD یک نفر کنترل بازمانده را بر عهده می گیرد و شخص دیگر نیز با استفاده از گیم پد ZOMBIE ها را در نقشه قرار برای کشتن بازمانده قرار می دهد.کنترل ZOMBIE ها در بخش چنده توسط صفحه لمسی گیم پد انجام می گیرد. فردی که ان ها را کنترل می کند یک نقشه در اختیار خواهد داشت و می تواند موقعیت فرد بازمانده را در هر لحظه نظاره کند و متناسب با نوع حمله یک نوع از ZOMBIE را وارد نقشه بکند. در همین حین نیز فرد بازماند با کشتن ان ها می تواند ITEM های جدید را دریافت کرده و باید تا اخر وقت تعیین شده با ان ها مقابله کند و زنده بماند.همچنین بازمانده ازادی عمل بالایی دارد و می تواند در هنگام ورود سلاح های خود را انتخاب بکند. با این حال بخش چند نفره بر ارزش بازی افزوده است.
51995382620945014242.jpg

ZOMBIE U یک عنوان بی نقص نیست و ضعف هایی نیز دارد.اما سازندگان توانستند به خوبی از پتانسیل WII U بهره ببرند. و عنوانی خوب را منتشر کرده تا ژانر ترس را بار دیگر زنده نگه دارد.

نمره:7/10
نکات+:گیم پلی خوب و متفاوت _ استفاده عالی از گیم پد WII U - گرافیک فنی و هنری قابل قبول
نکات-:داستان ساده_تکراری شدن بازی _اکشن بودن بعضی از قسمت ها

آخرین ویرایش:
مرسي بنيامين خوب بود
Red Steel هم كه زياد منتقدا محلش ندادن واقعا تجربه ي خوب و جديدي بود..كه به شخصه ازش لذت بردم
اين هم فكر ميكنم همونجور باشه البته رضايت منتقدا خب خيلي بيشتر بوده

مرد میخوام اونایی که هاردکور هارد کور میکنن بیان این بازی رو رو هارد survival mode بازی کنن یعنی جوری له میشن که عمرا نشه جمعشون کرد
من یک جا رسیدم کلا 6 تا تیر داشتم اونجا 20 تا زامبی بود رفتم از بالا پشت بام 2 نفر ور با اون 6 تیر کشتم بعد گفتم ولش کن در میرم در رفتم اومدم در رو باز کنم گفت در قفله باید با lockpick بازی کنی تا اومدم باز کنم زامبی زیختن سرم و تمام :|
یعنی همونجا بازی رو صفر کردم و با مود راحت شروع کردم :d

مرد میخوام اونایی که هاردکور هارد کور میکنن بیان این بازی رو رو هارد survival mode بازی کنن یعنی جوری له میشن که عمرا نشه جمعشون کرد
من یک جا رسیدم کلا 6 تا تیر داشتم اونجا 20 تا زامبی بود رفتم از بالا پشت بام 2 نفر ور با اون 6 تیر کشتم بعد گفتم ولش کن در میرم در رفتم اومدم در رو باز کنم گفت در قفله باید با lockpick بازی کنی تا اومدم باز کنم زامبی زیختن سرم و تمام :|
یعنی همونجا بازی رو صفر کردم و با مود راحت شروع کردم :d
چطوری با 6 تا دو تا رو کشتی:d
تنها راه برای استفاده درست از اسلحه هدشات کردنه البته قبلش باید با چوب بیشترشون رو بکشی:d
تو فقط برس به اونجایی که یک خونه هست بعد توش پارتی هست هر چی زامبی هست میاد سراغت:|

چطوری با 6 تا دو تا رو کشتی:d
تنها راه برای استفاده درست از اسلحه هدشات کردنه البته قبلش باید با چوب بیشترشون رو بکشی:d
تو فقط برس به اونجایی که یک خونه هست بعد توش پارتی هست هر چی زامبی هست میاد سراغت:|
اونجا که رد کردم اینی که میگم بعد اونه
اون قسمت پارتی زدم همه رو با چوب له کردم نمیدونی چه عذابی بود باید 7 تا به هر کدوم میزدی
مخصوصا اون یارو هست که کاسکت داره خیلی رو اعصابه :|

اونجا که رد کردم اینی که میگم بعد اونه
اون قسمت پارتی زدم همه رو با چوب له کردم نمیدونی چه عذابی بود باید 7 تا به هر کدوم میزدی
مخصوصا اون یارو هست که کاسکت داره خیلی رو اعصابه :|
من همشون رو با اون تفنگ جدیده که بهت می ده کشتم:d بعضی موقع ها که حواست پرت می شه الکی می کشنت:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or