سقف گرفتن تروفی از مرحله ی 50 هم گذشت.

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
سایت IGN گزارش داد که از این به بعد سقف Level های تروفی ها که قبلا در مرحله ی پنجاه به پایان میرسید افزایش پیدا کرده و بازیکن میتواند به مرحله ای بالاتر از 50 هم برسد.

نام کاربری duck360 که الان در رده ی 56 هست تونسته که 15868 تروفی بگیرد و از این تعداد 319 بازی رو پلاتینیوم کرده که رکورد خیلی بالایی هست.
سونی هنوز در این مورد توضیح کامل تری نداده است.ممکن است که بعد از اینکه به رده ی 50 برسیم ، دارای یک نشانه ی خاص مانند قضیه ی پرستیژ های Call شویم و دوباره از Level صفر شروع کنیم.

6767637ab99731ff2d742cdea40cde06.png

البته عکس قدیمیه ولی خب:d ارزش دیدن داره!
​

• Like
Reactions: Spn
من موندم اینها چطوری این همه بازی میکنن اخه گرفتن این همه پلات کار هر کسی نیست .
آره وقتی 236 پلات رو ديدم مغزم سوت كشيد...
ممكنه تو خونه چند نفر گيمر هاردكور باشن كه صبح تا شب بازی می كنن،نمی تونم حالتی رو تصور كنم كه يه نفر تنهایی 319 تا پلات گرفته باشه مگه اينكه ابر انسان باشه!

آره وقتی 236 پلات رو ديدم مغزم سوت كشيد...
ممكنه تو خونه چند نفر گيمر هاردكور باشن كه صبح تا شب بازی می كنن،نمی تونم حالتی رو تصور كنم كه يه نفر تنهایی 319 تا پلات گرفته باشه مگه اينكه ابر انسان باشه!

هکوم خودش یه بار اقرار کرد که ما 5 نفر هستیم که از یه اکانت استفاده میکنیم.توی GS گفته بود.عرب هم هستند.اگه اشتباه نکنم بحرینی بودند.
مثلا تا یه بازی جدید میاد یه نفر میره Collectible ها رو میگیره یکی هم رو Hard میره یکی هم فلان میکنه و...
خودش توی یکی از تاپیک های GS گفته بود.

آقا این کویتیا که کارو زندگی ندارن. ساعتو میزاره رو 7 صبح بلند میشه مثه خر میشینه پای بازی تا بوق سگ. به همین منوال ادامه پیدا میکنه تا برسه به اینجا.

آقا این کویتیا که کارو زندگی ندارن. ساعتو میزاره رو 7 صبح بلند میشه مثه خر میشینه پای بازی تا بوق سگ. به همین منوال ادامه پیدا میکنه تا برسه به اینجا.
نه فقط ایرانیا کار و زندگی دارن که تا ساعت 4 کله سحر بیدارن پای فیسبوک و چت :d

مگه حتما باید چیزی بهش برسه که بشینه تروفی بگیره ؟عجب...عجب !
بايدي در كار نيست.من فقط دارم سوال ميكنم چون اطلاع ندارم!
ميخوام بدونم توي اين قضيه جايزه اي، پوينتي، سودي، كوفتي وجود داره؟ يا فقط افتخاري مجازيست
كه از جواب شما هم معلوم شد هيچ چيزي گيرش نمياد : دي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or