سطح انتظارات Crytek از کنسولهای نسل بعد .

Gartall

کاربر سایت
انها میخواهند جزئیات فیلم avatar را به دنیای real time گرافیک بیارند .
ما نیاز به کنسلهای قوی و سریع داریم تا یک گام بزرگ برداریم .
بزرگ به معنی یک گرافیک سترگ و عظیم .
یک GPU به صورت دیوانه وار قوی به اندازه 4 برابر قویتر از NVIDIA 590
یک میزان MEMORY یا حافظه دیوانه وار که حداقل 8 گیگابایت باشد .
من از مایکروسافت و سونی مقدار حافظه میخوام این بزرگترین فاکتور برای گرافیک خواهد بود من واقعا دوست دارم کنسولهای نسل بعد حداقل 8 گیگ حافظه داشته باشند .
من بسیار باور دارم که همین حالا ما میتونیم جزئیات AVATAR را توی گرافیک REAL TIME بیاریم ولی الان وضعیت بازار طوری هست که این گام بزرگ بسیار به تاخیر افتاده (منظور یعنی الان هرکسی یک سیستم HIGH END تو خونه هاشون ندارند. )
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=444402

27916237646263108043.jpg

----------------------------------------------------------------------------------

از دوستان و بعضی ها خواهش داریم دوباره نیان کرایتک را ترور کنن !

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا زیاد به نسل بعد خوشبین نیستم :-?
یه حس غریبی بهم میگه گرافیک مرافیک کلا مالیده میشه و بجاش رو حسگر های حرکتی و این چیزا مانور میدن :(
ولی این کرایتک هم خودش یه کاری میکنه ترولش کنیم :d آخه 8 گیگ رم و گرافیک 590 از کجاشون بیارن؟ :d

قیمت مدل 20 گیگ 499 دلار !

200 دلار چیه آخه !

تو E3 2005 که داشتن RSX رو معرفی کنن مسئول NVIDIA گفت به اندازه 2تا 6800 Ultra که سریعترین GPU ما هست سرعت داره
200دلار قیمت 7800gtxبود اون موقع یعنی سال 2005واینکه گفته دو برابر 6800ultraقدرت داره درست گفته ...
تنها مسئله اصلی که باعث گرون شدن ps3شد cellبود که قیمت توافقی بود با ibmکه هر چه تعداد درخواست بیشتر قیمت کمتر در مورد xdrهم 256مگابایت بیشتر نیست وقیمت زیادی نداره یه 256مگابایت gddr3هم هست که اونم زیاد قیمتی نداشت درکل قیمت ps3با این مشخصات در سال2005حدود 400تا 500دلار دیگه بیشتر در نمیومد...

به نظر من اونقدر هم عجیب نیست که شما تا این حد کف کردین!
حالا نه تا این اندازه قوی ولی مسلما در حدی هستن که بشه خیلی نزدیک به اواتار شد.

نمیدونم چرا زیاد به نسل بعد خوشبین نیستم :-?
یه حس غریبی بهم میگه گرافیک مرافیک کلا مالیده میشه و بجاش رو حسگر های حرکتی و این چیزا مانور میدن :(
ولی این کرایتک هم خودش یه کاری میکنه ترولش کنیم :d آخه 8 گیگ رم و گرافیک 590 از کجاشون بیارن؟ :d
حق داری نمونه بارزش هم دیدیم wiiuکه روی سینی چایی خوری خیلی مانور میدادن...

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
الان مثلا طرف چه چیره شاخی گفته ملت بهت زده شدن ؟

الان به نظرتون اگه قرار بود تو سال 2005 فقط قیمت یه Cell که هشت هسته ای بود و RSX که به گفته Nvidia به اندازه 2 تا 6800 ultra قدرت داشت و ram گرون قیمت XDR رو محاسبه میکردیم 499 دلار میشد ؟ همین 3 تا خودش براحتی تا 1000 دلار میرفت بقیه چیزا بماند !

الان اگه بخواد همچین Config هم داشته باشه چیزه غیر عادی هم نیست ! قیمتش هم همون روند قدیم رو طی میکنه
دقیقا من نمیدونم واقعا یکم مطالعه خوب چیزیه یعنی فکر میکنن دوستان که مثلا شرکت amd بخواد gpu رو بفروشه مایکرو زنگ میزنه میگه آقا کارت میخوام amd میگه خیله خوب سر هر کارت 20 دلار تخفیف میدیم یعنی میان حساب میکنن قیمت یک کنسول رو با یک کیسی که بالاترین سخت افزار رو داشته باشه مقایسه میکن رم 8 گیگ400 دلار سی پی یو 500 دلار کارت گرافیک به میزان لازم 500 دلار هارد هم ........... خوب کنسول نسل بعد میشه ...... دلار والا خجالت داره سطح تاپیک رو ترکوندن دوستان . به حرف همین دوست عزیز بر میگردیم سال 2005 هم که کنسول ها اومدن اگه اون رو میخواستین رو pc سوار کنین قیمتش بالای 1000 دلار میرفت البته باز هم میگم مقایسه pc با کنسول ها خصوصا در این موارد از پایه و بن اشتبا ه هستش .

---------- نوشته در 11:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:39 PM ارسال شده بود ----------

من کاری ندارم قدرت GPU یا CPU کنسول های نسل بعد چند برابر VGA های کنونی ـه ؛ فقط اینو میدونم وقتی اپیک با آپدیت UE 3 که متعلق یه همین نسله یه همچین چیزی میسازه دیگه وای به حال UE 4 و انجین های نسل بعد شرکت های دیگه (حداقل از لحاظ گرافیکی نباید نگران باشیم :d)

دوست من اینا رو اپیک برای خوشگلی گذاشته نسل بعد نصف اینم نمیتونه رندر کنه:-s . حوصله داری اینا رو میذاری خودتو بکشی هم فایده نداره نرود میخ آهنین در سنگ .

دقیقا من نمیدونم واقعا یکم مطالعه خوب چیزیه یعنی فکر میکنن دوستان که مثلا شرکت amd بخواد gpu رو بفروشه مایکرو زنگ میزنه میگه آقا کارت میخوام amd میگه خیله خوب سر هر کارت 20 دلار تخفیف میدیم یعنی میان حساب میکنن قیمت یک کنسول رو با یک کیسی که بالاترین سخت افزار رو داشته باشه مقایسه میکن رم 8 گیگ400 دلار سی پی یو 500 دلار کارت گرافیک به میزان لازم 500 دلار هارد هم ........... خوب کنسول نسل بعد میشه ...... دلار والا خجالت داره سطح تاپیک رو ترکوندن دوستان . به حرف همین دوست عزیز بر میگردیم سال 2005 هم که کنسول ها اومدن اگه اون رو میخواستین رو pc سوار کنین قیمتش بالای 1000 دلار میرفت البته باز هم میگم مقایسه pc با کنسول ها خصوصا در این موارد از پایه و بن اشتبا ه هستش .
راستش منم یه پست دادم،دیدم دوستان همینجوری سینه زنان به فعالیت دارن ادامه میدن،ترجیح دادم عقب بایستم و شاد باشم:dانگار در کنسول رو بازی میکنن 3 تا 590 میچپونن توش.

اگه قراره تو e3امسال معرفی بشه نخیر نخواهد بود....
الان شما قیمت 590رو داری که اونجا نوشتی؟
میخوای بگم قیمتش چنده با خود برند انویدیا؟
قیمتش 800دلاره..قیمت 580هم 450دلاره
حالا به نظر شما کدوم ادم با شعوری میاد فقط 400دلار پول چیپ گرافیک میده برای کنسول در حالی که باید cpuوهمچنین رم هم بخره بعلاوه پول کیس وقطعات جانبی...سربه فلک میشه هزینه تمام شده اونوقت سونی وماکرو حاضرن این کنسول رو بدن 500دلار؟
حالا جدا از بحث قیمت مسائل فنی هم هست بعلاوه سیستم خنک کنندگی که فکر کنم اگه این چیپ داخل کیس ایکس باکس قرار بگیره کیس به حدی داغ بشه که شروع به ذوب شدن کنه ...
شوخی که نیست 3میلیارد ترانزیستور داخل یه چیپ بکار گرفته بشه.....میدونی چه حرارتی تولید میکنه اگه درست خنک نشه ...
تا حالا کارت 580 رو دیدی باید با لگد داخل کیس جاش کنی خودش اندازه یه ایکس باکسه....

وقتی AMD با توجه به حرفی که زده که به احتمال زیاد سازنده GPU نسل بعد کنسول مایکروسافت خوهد بود میگه قدرت کنسول توانایی به نمایش گذاشتند جزئیاتی در سطح اواتار هست حتما خیلی قدرت داره که این حرف را زده . یا وقتی EPIC تو تک دمویی که به نمایش گذاشت که روی 3 تا 580 اجرا میشد و میگه نسل بعد اینطوری میشه حتما از یه چیزایی خبر دارند . چون همین چند روز پیش تو یک مصاحبه که با سران اپیک شده بود میگفتند ما از کنسول نسل بعدیه مایکروسافت خبر داریم ولی نمیتونیم چیزی بگم !
حتی خود کرایتک هم خبر داره که کنسولها چجوری میشن وگرنه الکی اینطوری نمیان انتظاراتشون را بیان کنند .
از لحاظ دیگه کنسولها همیشه موقع عرضه قویتر از دیگر سیستم های هم دوره خودشون بودند یا حداقل هیچ دست کمی نداشتند با فرض اینکه این کنسولها 2013 میان باز همین امر حاکمه .

آخرین ویرایش:
اشتباه برداشت میکنید دوستان برای ساخت یک کنسول مثلا 4 تا شرکت بزرگ بین المللی با هم قرار داد میبندن . نه یه مصرف کننده بنابر این قیمت سخت افزار بسیار افت میکنه . مثلا ماکروسافت میاد میگه به amd که چیپ 7xxxx رو که به مصرف کننده ها میدی 400 دلار به من بده 100 دلار . دوستان دقت کنن صحبت از فروش میلیونها کنسول در عرض 6 تا 7 سال هست و شاید هم بیشتر . مخصه شرکت های تولید کننده سخت افزار نمیان قیمت این چیپ ها رو مثل یک خریدار معمولی با ماکروسافت حساب کنن. بعد در مورد حرف کرایتک کاملا درست میگه . الان pc داریم روش 32 گیگ رم هست . پس 8 گیگ که چیز زیادی نیست . در مورد خرابی کنسول 360 از حرارت نبوده که الان نگران حرارت هستید . برد اشتباه باعث آسیب رسانی به چیپ ها میشد . 4 تا 590 هم بسار معقولا نس با توجه به طراحی هایی که من در مورد نسل بعد کارت ها میبینم احتمالا یک چیپ گرافیکی نسل بعد مثل کپلر به اندازه 2 تا 590 قدرت داره . برقمون هم که از فردا هسته ای میشه . و باید تا میتونیم مصرفش کنیم . دیگه وقتی خود amd میگه کنسول نسل بعد ماکرو میتونه آواتار رو ریل تایم اجرا کنه معلومه چه چیز هیولا یی رو تو کنسول ها می خوان بزارن . کرایتک هم که به عنوان غول گرافیک ریل تایم این حرف رو زده و دیگه حله . شکا ها که کارشناس نیستید؟ هستید؟ http://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_4.gif

دوست من اینا رو اپیک برای خوشگلی گذاشته نسل بعد نصف اینم نمیتونه رندر کنه:-s . حوصله داری اینا رو میذاری خودتو بکشی هم فایده نداره نرود میخ آهنین در سنگ .
خوشگلی چه صیغه ایی ـه ؟؟:d
مگه CG که واسه خوشگلی گذاشته باشن؟؟؟ به صورت ریل تام رو 3 تا 580 اجراش کردن و تاکید کردن این هنو UE 4 نیست !! البته نه اینکه ue 4 خیلی قوی تر باشه ولی همیشه انجین های نسل بعد با یسری ویژگی و افکت ها نسل بعدی همراه میشن که روشون بهینه شده ....

200دلار قیمت 7800gtxبود اون موقع یعنی سال 2005واینکه گفته دو برابر 6800ultraقدرت داره درست گفته ...
تنها مسئله اصلی که باعث گرون شدن ps3شد cellبود که قیمت توافقی بود با ibmکه هر چه تعداد درخواست بیشتر قیمت کمتر در مورد xdrهم 256مگابایت بیشتر نیست وقیمت زیادی نداره یه 256مگابایت gddr3هم هست که اونم زیاد قیمتی نداشت درکل قیمت ps3با این مشخصات در سال2005حدود 400تا 500دلار دیگه بیشتر در نمیومد...

برادر من شما برو صبحت های مسئول Nvidia تو E3 2005 رو چک کن .خودش گفت سریعترین GPU حال حاضر دنیا یعنی 6800 ultra که هر کدوم به تنهایی 500 دلار قیمت دارن ! 7800GTX کجا بود که 200 دلار باشه .

XDR فقط 256 مگ قیمت نداره ؟! اوون زمان رم DDR2 زپرتی هنوز فرکانس 533 بزور جا افتاده بود که اکثرا هم 512 مگ استفاده میکردن واسه سیستم با قیمت زیاد . اوون زمان 256 مگ XDR با باس چند برابر رم های معمولی فوق العاده بود و البته بسیار گرون قیمت.هنوزم هست !

خوشگلی چه صیغه ایی ـه ؟؟:d
مگه CG که واسه خوشگلی گذاشته باشن؟؟؟ به صورت ریل تام رو 3 تا 580 اجراش کردن و تاکید کردن این هنو UE 4 نیست !! البته نه اینکه ue 4 خیلی قوی تر باشه ولی همیشه انجین های نسل بعد با یسری ویژگی و افکت ها نسل بعدی همراه میشن که روشون بهینه شده ....
ای خداااا:((چرا تو bc کاربرا متوجه کنایه نمیشن:((

مصطفی اون دوستمون کنایه زد.منظورش اینه که این عکسا برای خوشگلی نیست که،حتما میتونن تو کنسولای بعد اجرا کنن.اوکی عزیزم:-/:d

وقتی AMD با توجه به حرفی که زدهع که به احتمال زیاد سازنده GPU نسل بعد کنسول مایکروسافت خوهد بود میگه قدرت کنسول توانایی به نمایش گذاشتند جزئیاتی در سطح اواتار هست حتما خیلی قدرت داره که ابین حرف را زده . یا وقتی EPIC تو تک دمویی که به نمایش گذاشت که روی 3 تا 580 اجرا میشد و میگه نسل بعد اینطوری میشه حتما از یه چیزایی خبر دارند . چون همین چند روز پیش تو یک مصاحبه که با سران اپیک شده بود میگفتند ما از کنسول نسل بعدیه مایکروسافت خبر داریم ولی نمیتونیم چیزی بگم !
حتی خود کرایتک هم خبر داره که کنسولها چجوری میشن که وگرنه الکی اینطوری نمیان انتظاراتشون را بیان کنند .
از لحاظ دیگه کنسولها همیشه موقع عرضه قویتر از دیگر سیستم های هم دوره خودشون بودند یا حداقل هیچ دست کمی نداشتند با فرض اینکه این کنسولها 2013 میان باز همین امر حاکمه .
دوست عزیز هر چیزی قوانین خودش رو داره نمیشه یدفعه از سه تا چیپ که هر کدومش بالای 200وات برق میکشه استفاده کرد....
amd شاید درست گفته باشه همین الان یه 6970حدود 3ترا فلاپ محاسبات شناور رو میتونه رندر کنه وشاید بشه مدلهایی مثل اواتار درست کرد ولی اینکه شما از چیپ مرکزی این گرافیک که Cayman XTهست بالغ بر 2.6میلیارد ترانزیستور با فابریکیشن 40نانومتر هست بخوای تو کنسول استفاده کنی اولن 250وات خود چیپ به تنهایی میکشه بعدشم 369دلار پول خوده چیپه بعدشم اندازه یه کوره ذوب فلزات این داغ میکنه که یه خنک کننده میخواد اندازه کنسول یعنی شما با احتساب مصرف خود cpuوباقیه اجزائ کنسول یه پاور 500وات میخوای برای کنسول ....که هزینه پاور هم میاد رو قیمت..
همین الان شما نینتندو رو در نظر بگیرید اومده 4870رو که rv770هست وقیمتش حدود 170دلار بود اواخر تولیدش استفاده کرده اونم با فابریکیشن32نانومتر برای تولید حرارت کمتر این در صورتی بود که اصل چیپ 55نانومتر بود تازه 956میلیون ترانزیستور هم بیشتر توش بکار نرفته بود....پس مسئله کولینگ وقیمت رکنهای اساسی هستن برای انتخاب گرافیک اولویت دوم با قدرت پردازش هست...

• Like
Reactions: RoCoCo
دوست عزیز هر چیزی قوانین خودش رو داره نمیشه یدفعه از سه تا چیپ که هر کدومش بالای 200وات برق میکشه استفاده کرد....
amd شاید درست گفته باشه همین الان یه 6970حدود 3ترا فلاپ محاسبات شناور رو میتونه رندر کنه وشاید بشه مدلهایی مثل اواتار درست کرد ولی اینکه شما از چیپ مرکزی این گرافیک که Cayman XTهست بالغ بر 2.6میلیارد ترانزیستور با فابریکیشن 40نانومتر هست بخوای تو کنسول استفاده کنی اولن 250وات خود چیپ به تنهایی میکشه بعدشم 369دلار پول خوده چیپه بعدشم اندازه یه کوره ذوب فلزات این داغ میکنه که یه خنک کننده میخواد اندازه کنسول یعنی شما با احتساب مصرف خود cpuوباقیه اجزائ کنسول یه پاور 500وات میخوای برای کنسول ....که هزینه پاور هم میاد رو قیمت..
همین الان شما نینتندو رو در نظر بگیرید اومده 4870رو که rv770هست وقیمتش حدود 170دلار بود اواخر تولیدش استفاده کرده اونم با فابریکیشن32نانومتر برای تولید حرارت کمتر این در صورتی بود که اصل چیپ 55نانومتر بود تازه 956میلیون ترانزیستور هم بیشتر توش بکار نرفته بود....پس مسئله کولینگ وقیمت رکنهای اساسی هستن برای انتخاب گرافیک اولویت دوم با قدرت پردازش هست...
من نمی فهمم شما چرا CPU و GPU کنسول داری با pc مقایسه میکنی ؟؟

الان لپ تاپ ها یک سومِ کیس حجم ندارن و از طرفی حرارتشون هم کمتره ، یا IPad 2 و ........

هر گردی که گردو نیست !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or