سری جدید پادکست بازی رایانه

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اااااااا عجب بازی ای هم بود. دقیقا همین چند روز پیش از تو مغازه یه جنسیس پیدا کردیم از زیر آوار نشسته بودیم 5-6 نفری بازی میکردیم. گفتم هر کس بتونه برا من یه Desert Strike پیدا کنه 10 تومن جایزه میدم بهش :دی

ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن و گوش دادن، من امروز سعی می کنم همین فایل رو به صورت 3 پارت اپلود کنم که دوستانی که از دایل اپ استفاده می کنن هم بتونن دانلود کنن. در مورد زمان هم خودمون کمتر در نظر داشتیم ولی مطلب زیاد بود. یه مثالی هم بزنم. پادکست GianBomb یه چیزی حدود 2 ساعت . 10 دقیقه هست برای OXM هم 1 ساعت . 5 دقیقه این نشون میده 52 دقیقه ای که ما در نظر گرفتیم زیاد هم بیش از حد نیست:دی

دستتون درد نكنه.
محمد جان بي زحمت با فرمت wma هم آپلود بكنيد كه سرعت فضايي‌ها هم عذاب كمتري براي دانلود بكشن.

آخرین ویرایش:
ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن و گوش دادن، من امروز سعی می کنم همین فایل رو به صورت 3 پارت اپلود کنم که دوستانی که از دایل اپ استفاده می کنن هم بتونن دانلود کنن. در مورد زمان هم خودمون کمتر در نظر داشتیم ولی مطلب زیاد بود. یه مثالی هم بزنم. پادکست GianBomb یه چیزی حدود 2 ساعت . 10 دقیقه هست برای OXM هم 1 ساعت . 5 دقیقه این نشون میده 52 دقیقه ای که ما در نظر گرفتیم زیاد هم بیش از حد نیست:دی
زمانش واقعا خوب ود خوشمون اومد-

یه انتقاد ،این پاد کستتون رسماً توی 95% اوقات حرفای هم رو تایید میکردید،بهتر بود اقا کیانوش رو هم میوردید تو بحث و انتقاد ها رو هم میگفتید! اون کسری که فقط بلده مسخره کنه:دی
اگه تو بحث یه ادم Fun هم شرکت کنه خوبه،مثلا تیکه مینداخت کسری ولی اینکاره نیست:cheesygri باید بزنه گاراژ:دی
یه نمه هم بروز تر بیای جلو،مثلا اون تریلر D8 برای نتال رو هم میدید ،بد نبود-واقعا تاخیرش کمتر شده بود،یا مثلا اوضاع خندار ادم موقع بازی-یه تریلر اومده بود که یه زنو شوهر داشتن بازی میکردن -همون بازی که باید توپ رو بزنید! قیافشون ته خنده بود موقع باز-(این تیکه خوراک خنده دار کردن پادکست بود:دی)

ولی واقعا عالی بود- منتظر شماره بعدی میمونم

پ.ن:باز هم میگم دانلود این پادکسستون توسط شخص من یه اتفاق بود:دی
حالا انقدر تاكيد براي چي؟
اتفاق خيلي نادري هست؟:دي
بخدا من نمیخواستم دانلود کنم:دی به کی بگم؟:دی
مسلما نادر نبوده،شاید جعفر بوده:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خیلی جالب بود....من اولین پادکست عمرم که شنیدم همین بود.
کسری صدات شبیه آرش بود...:دی...افسرده نشی.

Half Life 2 Ep03 باحال بود! بدبخت کسری!

چی بود؟؟؟!!!خوابمون برد!!!تنها جاهایی که یاشار صحبت میکرد من از خواب میپریدم!!جون دادو هوار میزد!!!:biggrin1:
راستی استودیو ضبطتون وسط خیابون بود درسته؟؟!!!:biggrin1:بس که موتور رد شد!!!:biggrin1:شانس اوردین از این ماشینهای نون خشکی رد نشد!!!

در کل هیچ هماهنگی با هم نداشتین!!هر کی یه نظر میداد و اون یکی نظرش رو رد میکرد و میگفت نه...
انشاا... تو شماره های بعدی خوب میشید و ما فقط تشکر میکنیم!

اِ اِ (ee ... ee) زیاد میکردید ...:دی
تلفظ های کلمات انگلیسی خوب بود. چون همین اشکالات تلفظ رو اگه داشته باشید بدجور تو ذوق میزنه.
در کل لذت بردم، ممنون.

آخرین ویرایش:
در کل هیچ هماهنگی با هم نداشتین!!هر کی یه نظر میداد و اون یکی نظرش رو رد میکرد و میگفت نه...
خب پادکست یعنی همین. ما که اخبار نمیگیم نظرهامون میگیم. در مورد خشک بودنش به خاطر دفعه اول بود و البته ما 3 نفر تنها کسایی نیستیم که پادکست ضبط می کنیم و هر سری پادکست مهمان ها خودش داره.
راستی استودیو ضبطتون وسط خیابون بود درسته؟؟!!!:biggrin1:بس که موتور رد شد!!!:biggrin1:شانس اوردین از این ماشینهای نون خشکی رد نشد!!!
اتفاقا یک جا ماشین امبولانس هم اومد رد شد حیف که اون موقع ممد گفت ضبط نکنیم :دی

به به:cheesygri حالا این ناتال هست یا نههه تااااالللل؟؟؟؟:cheesygri
کسری خیلی خودمونی شدیا!:p
ام ام هم زیاد میکنین!:cheesygri
دقیقه 5 هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or