سری تلویزیونی برای Call of Duty: Elite!

• Thread starter Thread starter $Dante$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

$Dante$

کاربر سایت
ss_preview_1100ELITE_Shield.png
کسانی که در شبکه Call of Duty: Elite،social networking عضو شوند بصورت انحصاری توانایی دیدن این سری را در تلویزیون اینترنتی ندای وظیفه خواهند داشت!
"ما مشغول این هستیم که با استفاده از استعدادهای هالیوود یک محتوای ویدئویی خطی بصورت انحصاری برای کاربران Elite ایجاد کنیم".Eric Hirshberg به Guardianگفته:"این محتوا از سری ندای وظیفه الهام گرفته شده".
وی ادامه داد:"اگر شما از طرفداران باشید راه های زیادی برای ارتباط دارید و همچنین شور و اشتیاق ما مخواهیم ارزش واقعی سرگرمی را به بازیکنان ندای وظیفه بدهیم!".
جزئیات کمی از این سری تلویزیون اینترنتی در دسترس هست.همانطور که گاردین اشاره میکند که معلوم نیست که این سری انیمیشن باشد یا live-action. "تا زمان نمایش مایل به دادن جزئیات بیشتری نیستیم"Hirshberg گفت.
Activision اعلام داشته که بعضی از قسمت ها رایگان و بعضی ها هزینه ماهانه خواهند داشت!
لازم به ذکر است که این شرکت به تازگی تاریخ عرضه نسخه جدید ندای وظیفه یعنی Modern Warfare 3 را اعلام داشته! این بازی در November عرضه میشود!
Eurogamers

• Like
Reactions: "[MTV]"
نه این پروژه CALL OF DUTY ELITE یه چیزی بیشتر از یه سریاله ،
یه شبکه آنلاینه که قراره با MW3 عرضه بشه ویه هزینه ماهیانه حدود 8$ هم قراره بگیره از ملت ، البته مولتی پلیر بازی مجانیه ولی اونایی که سرویس ELITE دارن از یه سری امکانات بهره ببرن مثل PERK های بیشتر و MAP PACKS و...
بتای این سرویس تابستون واسه BLACK OPS میاد
فکر کنم باید اسم تایپیک را عوض کنی چون میشه CALL OF DUTY ELITE ONLINE SERVICE
واسه اطلاعات بیشتر و BETA میتونید http://www.callofduty.com/elite ثبت نام کنید.
و نظر شخصی منم اینه کاش ملت این بار بازی را زیاد نگیرن وگرنه بعید نیست سال دیگه برای بازی کردنش مجبور بشیم یه شارژ ماهیانه بدیم و کم کم هیچ بازی پیدا نشه که مولتی مجانی داشته باشه

آخرین ویرایش:
نه این پروژه CALL OF DUTY ELITE یه چیزی بیشتر از یه سریاله ،
یه شبکه آنلاینه که قراره با MW3 عرضه بشه ویه هزینه ماهیانه حدود 8$ هم قراره بگیره از ملت ، البته مولتی پلیر بازی مجانیه ولی اونایی که سرویس ELITE دارن از یه سری امکانات بهره ببرن مثل PERK های بیشتر و MAP PACKS و...
بتای این سرویس تابستون واسه BLACK OPS میاد
فکر کنم باید اسم تایپیک را عوض کنی چون میشه CALL OF DUTY ELITE ONLINE SERVICE
واسه اطلاعات بیشتر و BETA میتونید http://www.callofduty.com/elite ثبت نام کنید.
و نظر شخصی منم اینه کاش ملت این بار بازی را زیاد نگیرن وگرنه بعید نیست سال دیگه برای بازی کردنش مجبور بشیم یه شارژ ماهیانه بدیم و کم کم هیچ بازی پیدا نشه که مولتی مجانی داشته باشه

عزیز حرف های شما کاملا درسته ولی من فقط خبر رو ترجمه کردم و اسم تاپیک رو هم با اسم منبع یکی گذاشتم.(آخه تو اینجا زیاد گیر میدن:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or