سری بازی Resident Evil موفقتره یا Silent Hill

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دیدیم که سری بازی gta سری بازی driver رو له کرد تا یکه تاز مسیر خودشو طی کنه
به نظر شما تو رقابت بین Resident Evil و Silent Hill کدوم آخر موفق میشه ؟
اینجور که بوش میاد حالا حلاها با هم رقابت دارن
نظرتون چیه؟

بعنوان کسی که تو بازیهای Survival Horror زندگی کرده ترجیح میدم SH و RE رو با هم مقایسه نکنم ...
ممکنه هردوبازی در یک ژانر باشن، اما دنیایی کاملا متفاوت هستند، یکی Story Based ـه و یکی GamePlay Based و هرکدوم بطور واضح در بخشهایی نسبت به همدیگه برتری دارند.
اما از نظر موفقیت Biohazard بخاطر اینکه داستان عامه پسندتری داشت موفقیت بیشتری کسب کرد که خب همیشه تاریخ همین بوده و هست ! فیلمهای دیوید فینچر (مثلا) فروشی نصف Wanted نمیکنن ولی ارزششون بارها بیشتر از اینجور فیلمهاست

موفق باشید

در یک کلمه Silent Hill روز به روز پیشرفت ولی evil روز به روز بدتر میشه
به نظر من هیچ بازی رو دست Silent Hill نمیتونه بلند شه

رزیدنت پیشرفت نمیکنه؟

3 کجا بود 4 کجا و حالا 5 کجا

همشون دارن خیلی بیشتراز اونی که فک کنی پیشرف میکنن و کردن

به نظر منم فقط رزیدنت

به نظر من مقایسۀ این دو بازی باهم کار اشتباهیه.
رزیدنت اویل بیشتر حالت مبارزه ای داره نه معمایی.
ولی سایلنت هیل بیشتر حالت معمایی فلسفی داره تا مبارزه.

من فکر میکنم این دوبازی مکمل یکدیگر باشند. یعنی باهم حرکت می کنند ، نه در خلاف جهت هم.

آقا لطف كنه ديگه كسي از اين تاپيكا نزنه جون واقعاً بازي هايي كه ميگين ربطي به هم ندارن...
Godfather 2 vs. Mafia 2........Silent hill vs. Resident Evil
اگز خيلي سطحي و آماتور نگاه كنيد فكر مي كنيد اينا شبيه اند در صورتي كه شباهتي ندارند.
پس از دوستان تقاضا مي كنم ديگه از اين جور تاپيكا نزنند...

منم با حرف بقيه موافقم ، اين دو به هيچ وجه قابل مقايسه با هم ديگه نيستند حداقل من كه نسخه چهار SH4 و RE4 بازي كردم به اين نتيجه رسيدم مبناي كنترل و داستان هر دو بازي خيلي متفاوت تر مهمترين تفاوت ميان داستان هاست كه اصولا در RE داستان ها كمي واقع گرايانه تر از SH دنبال ميشه اين تفاوت اول بگير تا آخر برو ...

ولي در كل من RE رو بيشتر ميپسندم چون داستانش بيشتر رو بيشتر ميتونم درك كنم بپذيرم تا SH محيط ها و... رو در RE به راحتي ميتونم درك كنم ولي توي SH نه و كلا من به شخصه RE رو ميپسندم ولي اين كه بگيم كدوم يك برنده ميشه! ممكن نيست چون ربطي بهم ندارند مثل اين كه بگيم بين PSP و X360 كدوم كنسول برنده نسل كنسول ها ميشه :biggrin1:

اشتباه نکنید
اگر قرار باشه دوتا بازی دقیقا مثل هم باشن دیکه پیشرفت نمی کنن
اویل و سایلنت هیل مدت هاست رقیب همن یکی رو کونامی میزد و یکی رو کپکام و بخاطر رقابتشونه که هر سری دارن پیشرفت مکنن
من خودم تویه یه سایت خده بودم که این دوتا رقابت می کنن با هم تازه دوتایی با بازی های دیگه هم رقابت می کنن حلا اینکه گفتن مافیا و پدر خوانده من جایی ندیدم خودتون بگید هنوز سری دوم این بازیا نیومده چجوری رقابت میکنن
xbox360 ربطی به playstation3 نداره چرا پس می گن با هم رقیبن
چون طرفتاراشون زیاده نه سبکشون:cool:

سایلنت هایل چیزی را بیان میکنه که هر بازی یا داستانی نمیتونه اونو بیان کنه اینو کسایی که تو عمق بازی رفتن میفهمن !
2 را حتما بازی کنید !(به نظر من اکر فیلم اره را دیده باشید میشه بین اون فیلم و این بای ارتباط برقرار کرد کسانی که ارزش زندگی را نیمدونند و ....(مفصله)
اما رزیدنت اویل یک داستان جذاب داره داستانی که شاید خیلی ها را مجبور کنه بازی کنند اون خیلی ها شاید مثل من بلرزند اما خوب دوست دارنادامه بدن !

اون موقع که SH 1 اومد انقلاب جدیدی تو بازی های ترسناک درست کرد تا جایی که مردم از بیش از حد

ترسناک بودن بازی شکایت کردن حالا اون موقع Re کجا بود یه بازی کلیشه ای 2 بعدی که فقط هی از

ورژن قبلیش تقلید میکرد معلومه سایلنت هیل بهتره دیگه جایه بحث نداره

به نظر من مقایسۀ این دو بازی باهم کار اشتباهیه.
[FONT=&quot]
[/FONT]
آقا لطف كنه ديگه كسي از اين تاپيكا نزنه جون واقعاً بازي هايي كه ميگين ربطي به هم ندارن...
[FONT=&quot]
[/FONT]دوستان منظور ایجاد کننده این تاپیک مقایسه بازی از لحاظ این که کدوم بازی بهتره نیست ، بلکه کدوم بازی موفقتره !
شاید این دو تا بازی از این لحاظ که کلا فضای متفاوتی دارن قابل قیاس نباشن ولی چون 2 بازی برتر سبک survival_horror هستن رقیب هم هستن و مجبوریم با هم مقایسه کنیمشون. (که اگر اینجوری نبود konami احمق sh رو از تیم اصلی سازندش (team silent) نمیگرفت بده به یه تیم آمریکایی تا بتونه بازی رو باب میل نسل جدید گیمرها بکنه و توی این رقابت بازنده نباشه .)

من هم با اینکه sh رو خیلی خیلی بیشتر میپسندم باید بگم re کاملا از لحاظ جلب طرفدار بیشتر موفقتر بوده و خواهد بود.
ولی این باعث شکست خوردن خود بازی نمیشه چون من شخصا یک لحظه از لذتی که از گرافیک نه چندان خوب بازی، گیم پلی افتضاح بازی و داستان بازی میبرم رو با هیچ چیز عوض نمیکنم.
پاینده باشید.

پ.ن: دوستان خواهشا بحث رو به این که کدوم داره پیشرفت میکنه کدوم پسرفت کدوم بهتره کدوم بدتر نکشونید تا تاپیک یک روزه قفل نشه.

آخرین ویرایش:
بازم سلام
من خودم نظرم اینه که رزیدنت اویل موفق تر بوده چرا چون سایلنت هیل از او یکش تا جدیدترینش که داره می اد یه جور بوده مثل هم
اما رزیدنت اویل بعد از سری سه که نیمسیز فکنم بود و اون همه اوت بریک و کد ورونیکا و... تو یه سبک بودن اما سری 4 واقعا تغییر کرد و رزیدنت اویل رو از اون حالت قدیمیش دروورد و دیدیم که چقدر جذابتر بود خرید و ارتقاع درجه اسلحه پول به دست اوردن و... که واقعا اویل رو پیشرفت داد
البته خیلی هم زرنگ بود سری رزیدنت اویل رو یه جور داره پیش می بره کنارش یه سری بازی دیکه هم تو همون سبک قدیمیش می سازه
با اینکه من خودم سایلنت هیل رو بخاطر فضاش بیشتر دوست دارم اما می گم رزیدنت اویل موفق تره

سلام به بچه های با معرفت خودمون
سوال خیلی مهمی دارم هرکی بلده توروخدا بگه

من متوجه شدم یه سری پچ برای بازی oblivion هستش چندتاشون رو کپی کردم اما نمی دونم باید چیکارشون کنم بحث اینقدرام ساده نیست هرکی تو جریلنه برای من پیم بزاره ممنونم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or