سریال The Last of Us

مژده به علاقه مندان این اقتباس به یادموندنی و زیبا، یه کاراکتر جدید قراره تو فصل سوم اضافه کنن :D

View attachment 423720
این عنتر تو فصل یادم نیست چندم استارترک هم بود.
یه کثافتی بود اون یکی دو فصل که حد نداشت.
کاملا They/Them بازی بود و تو صورتت ایدیولوژی بولشت پرت میکرد.

قدرت بازیگریش هم زیر صفر.
یعنی ماقبل بازیگر حتی.

هرکی تا قبل این شک داشت دیگه با این باید مطمئن بشه که انتخاب بازیگرها روی چه اصولی انجام میشه.

این عنتر تو فصل یادم نیست چندم استارترک هم بود.
یه کثافتی بود اون یکی دو فصل که حد نداشت.
کاملا They/Them بازی بود و تو صورتت ایدیولوژی بولشت پرت میکرد.

قدرت بازیگریش هم زیر صفر.
یعنی ماقبل بازیگر حتی.

هرکی تا قبل این شک داشت دیگه با این باید مطمئن بشه که انتخاب بازیگرها روی چه اصولی انجام میشه.
کلا همون فصل اولش کافی بود که دیگه واسه فصل بعدیش نخوای ادامش بدی. دیگه فصل دوم یه فیلتر خیلی قوی داشت که تکلیف رو مشخص میکرد.
واقعا اگر کسی تصمیم داره فصل سوم رو هم دنبال کنه مخاطب واقعی سازندگان سریاله :D اینا که سهله یهو فضایی ها هم به داستان ملحق شن مشکلی ندارن.

این سریال به برند ناتی داگ هم لطمه زد.

کلا همون فصل اولش کافی بود که دیگه واسه فصل بعدیش نخوای ادامش بدی. دیگه فصل دوم یه فیلتر خیلی قوی داشت که تکلیف رو مشخص میکرد.
واقعا اگر کسی تصمیم داره فصل سوم رو هم دنبال کنه مخاطب واقعی سازندگان سریاله :D اینا که سهله یهو فضایی ها هم به داستان ملحق شن مشکلی ندارن.

این سریال به برند ناتی داگ هم لطمه زد.
من یه عادت خیلی بدی دارم خیلی خیلی سخت سریال یا گیمی رو دراپ میکنم و قطعا فصل سوم اینم نگاه میکنم (فکر کنم فصل آخره) ولی واقعا گیمی که از 10/10 بود رو با سریال نابود کردن

در رابطه با اون بخش قرمز: اِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِاِ، مگه آمار سریال زیاد نبود؟ مگه کلی جایزه ندادن بهش؟ مگه سیب زمینی بهترین بازیگر دنیا نبود؟ :D

• Like
  • Cool
Reactions: He!n3ger and all4u

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or