سریال The Last of Us

من هر وقت دنبال سوژه برای خندیدن می‌گردم، این شاهنامه‌خوانی فراستی یکی از چیزهاییه که سراغش می‌رم. :D یعنی اگه همین‌طوری رندوم یکی رو از توی خیابون خفت می‌کردن می‌بردن توی برنامه، به احتمال ۹۰٪ بهتر از فراستی می‌خوند!

(اوج کار، دقیقه ۳:۱۳ به بعد هست)
عاشق اون تیکه هستم که با یه حالت ادبی و سنگینی می‌گه: «گلوی سیاوش به خنجر بِرید!» :)) فعل‌های «بریدن» و «ریــدن» رو یه جوری جابه‌جا کرد که فردوسی اگه پیش‌بینی می‌کرد یه روزی کار به اینجا بکشه، کلهم بی‌خیال سرودن شاهنامه می‌شد! :D

فاجعه است این بشر. هرچیزی هم که از سینما میگه حفظ کرده.

شما نگاه کن این بشر ان ساله هر جا که میاد، وقتی میخواد از سینما صحبت کنه، 10 تا فیلم رو بیشتر نمیتونه اسم ببره. یعنی هرجا هر وقت میخواد ادعا کنه خیلی حالیشه میاد چهار تا فیلم یکسان رو میگه برید ببینید. در حدی که اون یارو تغی فهمیم که خودش ارزشیه، بهش میگه تو از سینما روز دنیا عقبی! در خصوص ادبیات هم همینه. هر دفعه هرجا میخواد فاز کتاب خون برداره 4 تا اسم رو بیشتر نمیتونه بیاره. یا یه نقل قول همیشگی از داستایوفسکی منباب خودنمایی بیشتر! کلا به فراستی بگی از سینما حرف بزن، ولی دو سه تا فیلمی که از هیچکاک و جان فورد بلدی رو نگو، چیزی برای ارایه داره؟

حالا نقدهاش رو ببین، من سر یه کل کلی نقد ترمیناتور 2 رو دیدم. 15 دقیقه داشت داستان رو توضیح میداد که مرد جیوه ای اینجوری کرد و آرنولد اونجوری، بعد این شد نقد فیلم! این لا لوها هم فقط کلی از خودش تعریف کرد که من انقدر بلدم و اینم و اون!

و همیشه هم برای من سوال اینجاست این که این همه بلده، به قول خودش سینما رو که کامل بهش اشراف داره، نقاشی رو میفهمه چون فولان جا درس خونده، تو موسیقی کلسیک صاحب نظره چون ارکسترهای بزرگ رو دیده، اقتصاد سیاسی هم که خراکشه... چطور نتیجه این حجم از دانشش اینه که اخراجی ها خیلی فیلم خوبیه، قلاده های طلا در امده، به وقت شام شاهکاره، روز صفر ته اکشن و شخصیت پردازیه، حاتمی کیا بهترین کارگردان ایرانه و ...؟ به این میگن با سواد؟

شاهنامه خوانی کار آسونی نیست و نمیشه از هر کسی انتظار داشت خصوصاً اگر متر و معیار استاد میرجلال الدین کزازی باشه.
ولی اونجا که «بُرید» رو «بِرید» میخونه خیلی عجیبه
سواد که نداری، عقل هم نداری؟
بعدشم این یارو توابه، تواب. خلاصه مجبوره...
آقا بحث اینه که طرف نه از فیلم و سریال چیزی حالیشه و نه ادبیات و ویدیو گیم. مطمئنم از پس خواندن شعرای سهراب سپهری هم برنمی‌آید . فقط یه سری اراجیف رادیکالی و قلمبه سلمبه رو پشت سر هم ردیف می‌کنه و توهم صاحب نظر بودن داره.
به قول امید صدیق که با خنجر و گلوی طرف فعل ریدن رو صرف کرده :D .

من اصلا اهل عصبانی شدن نیستم به خاطر همین اصلا نمیخواستم برم ویدئوی خود اشغالش را ببینم به همون چیزی که امید عزیز گفت بسنده کردم ولی اگر برم ویدئو این زباله را ببینم اونقدر عصبی میشم که حتی اگر برم سرب داغ در ان مستراح بریزم اصلا راضی نخواهم شد

• Like
Reactions: king of north
ناامیدم کردید اصلا اطلاعاتتون راجب استاد بروز نیست.

View attachment مسعود فراستی در نقد جنگ جهانی سوم.mp4

به تازگی ویدئویی از مسعود فراستی، منتقد سابق صدا و سیما در جهت تخریب فیلم در حال اکران «جنگ جهانی سوم» ساخته هومن سیدی منتشر شده که در آن فراستی که به جای دیدن فیلم در سینما، نسخه غیرقانونی و قاچاق فیلم را دانلود کرده و تبلیغ سایت را شعار فیلم تلقی می‌کند (:)) :)) :)))
ماجرا از این قرار است که سایت دانلود غیرقانونی فیلم به نام ایران که فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی را به صورت غیرقانونی عرضه می‌کند، نام سایت را به صورت زیرنویس در فیلم‌ها تبلیغ می‌کند و مسعود فراستی نیز به خیال آنکه «به نام ایران» شعار فیلم است، آن را تحلیل و تفسیر می‌کند.

این آقای @Wolff اون حس کبیرو به من می ده منتها ورژن ایکس باکس فنش. دقیقا منتظره یک سوراخیه ورود کنه و ایراد بگیره از هر چیزی که مرتبط به پلی استیشنه.
و از آن جایی که الان تو هم لقب کبیرو داری بزار یکم این لقبو کمی اصلاحش کنیم .

کبیر سبز = گرگ
کبیر آبی این آقای @Wolff اون حس کبیرو به من می ده منتها ورژن ایکس باکس فنش. دقیقا منتظره یک سوراخیه ورود کنه و ایراد بگیره از هر چیزی که مرتبط به پلی استیشنه.

وقتي ميخواي بهت مشكوك نشن منتهي يادت ميره پستات تو فروم موجودع :))

مایکروسافت: بسیاری از انحصاری‌های پلی استیشن باکیفیت‌تر از آثار اختصاصی ایکس باکس هستند.​

مایکروسافت : این غیرقابل انکار است که سونی با نسبت ۲ به ۱، رهبر بازار کنسول است و این موضوع با در دسترس نبودن یک فرنچایز تغییر نمی‌کند.

مایکروسافت: پلیرهای Call of Duty منحصر به فرد و ویژه نیستند.​

مایکروسافت : در مقایسه با گیمرهای فرنچایزهای معروف دیگر، پلیرهای Call of Duty از نظر هزینه کردن روی محتویات درون بازی یا تجربۀ مداوم، خاص و منحصر به فرد نیستند. Call of Duty یک فاکتور محوری حول انتخاب پلتفرم نیست. داده‌های جمع‌آوری شده از پلتفرم ایکس باکس نشان می‌دهد که میان سال‌های 2016 و 2022، [XX] درصد از گیمرهای جدید ایکس باکس، هیچوقت Call of Duty را خریداری یا تجربه نکرده‌اند. این آمار و ارقام نشان می‌دهند که بازی مذکور یک کشش قابل توجه در انتخاب پلتفرم به وجود نمی‌آورد.
منبع

وقتي ميخواي بهت مشكوك نشن منتهي يادت ميره پستات تو فروم موجودع :))
گفتی پستات تو فرم موجوده پشمام ریخت گفتم قبلا چی گفتم. اخبار سخنان ماکروسافتو نشر دادم.
(در ربط دادن گودرز به شقایق داری با درجه استادت کوروش نزدیک می شی. آفرین =D> )

گفتی پستات تو فرم موجوده پشمام ریخت گفتم قبلا چی گفتم. اخبار سخنان ماکروسافتو نشر دادم.
(در ربط دادن گودرز به شقایق داری با درجه استادت کوروش نزدیک می شی. آفرین =D> )

نه خوب حواسش كبير به اكانتهاش هست كه سوتي خيلي تابلو نده
قبله امثال شماست البته

منتقد کسیه که وقتی نقدش رو میخونی بتونی تا آخر نقدش پیگیر نظرش باشی و در آخر نتیجه بگیری که نقدش درست بوده یا نبوده و این وسط حتی از نقدش که باب میلت نبوده یه چیزایی یاد گرفته باشی.ولی وقتی نقد یه نفر رو شروع میکنی به دیدن و یا خوندن و همون سطر اول اسکیپش میکنی یعنی با یه منتقد طرف نیستی بلکه با یه روان پریش طرفی که میخاد تو رو هم آزار بده.
این جناب هم حداقل برا من همچین شرایطی رو داره و دیدن اسمش هر جایی برابره با اسکیب کردن.
در مورد تحصیلات و غیره هم بحث شد و عزیزی صرفا درس خوندن و تحصیل یک شخص رو مساوی دونستن با با سواد بودن طرف
بفرمایید اقتصاد دان دان

این جناب منتقد باسواد اصلا حوصله نداشته سریال رو ببینه خودش گفته گذاشتم رو دور تند
بعد ارونجایی که قبل از نشستن جلو دوربین جنس نامرغوب میزنه خودشم نمیفهمه چی میگه
مثلا یجا گفت این سریال از روی بازی گرفته شده و من اون بازی رو ندیدم و نمیدونم ....بعد چند دقیقه دیگه میگه تو سریال نقش این دختر(الی) یک همجنس گراست که توی بازی اینجوری نبوده :)) :-w

بی چاره بسته الحاقی لفت بی هایندو از دور ندیده
حالا بگیم اوکیه طبیعیه این پیرمرد پر حاشیه درکی از بسته الحاقی نداره یا به خاطر این که پولیه میگه نماد سکولاریسم و فلان و بهمانه . دیگه یک سرچ کوچک می زد جنجال های پارت 2 به چشمش میخورد قطعا می فهمید که الی داستانش چیه

• Like
Reactions: rpg321
هیچوقت فکرشو نمیکردم چند صفحه این تاپیک به حرف ها و صحبت ها و مثلا نقد مسعود فراستی ربط پیدا کنه! بابا این اوسکل فقط اومده این سریالو راجع بهش یه چیزی گفته، چون امسال همه درباره TLOU حرف میزنن. چرا براتون مهمه که طرف برید و برید خونده یا به نام ایران آدرس سایت رو شعار فیلم دیده. این هیچی بارش نیست اصلا از درجه اعتبار ساقطه. شمام بهش پر و بال میدید و جنبه های مختلفشو بررسی میکنید؟ خداییش؟

هیچوقت فکرشو نمیکردم چند صفحه این تاپیک به حرف ها و صحبت ها و مثلا نقد مسعود فراستی ربط پیدا کنه! بابا این اوسکل فقط اومده این سریالو راجع بهش یه چیزی گفته، چون امسال همه درباره TLOU حرف میزنن. چرا براتون مهمه که طرف برید و برید خونده یا به نام ایران آدرس سایت رو شعار فیلم دیده. این هیچی بارش نیست اصلا از درجه اعتبار ساقطه. شمام بهش پر و بال میدید و جنبه های مختلفشو بررسی میکنید؟ خداییش؟
من میپذیرم برخی ذاتشان کلا ترول هست و این جور محتوا را درست میکنند که مخاطب را ازار بدهند و از ازار مخاطب لذت می ببرند
ولی این در حقیقت هدف من از واکنش به ایشان صرفا بستن چاه مستراحش نیست شوربختانه در ذهن اکثریت جامعه هنوز ویدئو گیم هنوز به عنوان یک هنر یا حتی یک سرگرمی شمرده نمیشود از این جور فرصت ها باید استفاده کرد که ظرافت و دقت ویدئوگیم را به مردم معرفی کرد تا جمع بیشتری از این لذت بهره مند شوند

من میپذیرم برخی ذاتشان کلا ترول هست و این جور محتوا را درست میکنند که مخاطب را ازار بدهند و از ازار مخاطب لذت می ببرند
ولی این در حقیقت هدف من از واکنش به ایشان صرفا بستن چاه مستراحش نیست شوربختانه در ذهن اکثریت جامعه هنوز ویدئو گیم هنوز به عنوان یک هنر یا حتی یک سرگرمی شمرده نمیشود از این جور فرصت ها باید استفاده کرد که ظرافت و دقت ویدئوگیم را به مردم معرفی کرد تا جمع بیشتری از این لذت بهره مند شوند

راجر ایبرت (منتقد بزرگ سینما) در سال 2010 در مقاله‌ای حسن ختام کرد که گیم هرگز به یک هنر تبدیل نمی‌شود؛ البته راجر چند سالی که درگذشته و فرصت تجربه RDR2 را پیدا نکرد؛ چون پس از انتشار RDR2 بحث Video Game As An Art مجدد سر زبان‌ها افتاد.

Video games can never be art | Roger Ebert | Roger Ebert

راجر ایبرت (منتقد بزرگ سینما) در سال 2010 در مقاله‌ای حسن ختام کرد که گیم هرگز به یک هنر تبدیل نمی‌شود؛ البته راجر چند سالی که درگذشته و فرصت تجربه RDR2 را پیدا نکرد؛ چون پس از انتشار RDR2 بحث Video Game As An Art مجدد سر زبان‌ها افتاد.

Video games can never be art | Roger Ebert | Roger Ebert
من حتی به بازی سیستم شاک هم یک اثر هنری میگم چه برسد به RDR2. شاید تعریف من از هنر اشتباه باشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or