سریال The Last of Us

منم بالاخره وقت شد نشستم قسمت ۲ و ۳ رو دیدم. مهم ترین نکته‌ای که خیلی توجهم رو جلب کرد set design و لوکیشن هاست که قشنگ انگار از دل بازی بیرون اومده، موزه، لابی هتل و ... همه آنقدر خوب کار شده که من همش اتوماتیک ذهنم میره سمت پیدا کردن safe code و لوت کردن محیط! :D

بازیگرها هم همگی تو رنج خوب و عالی هستن. پدرو پاسکال حرف نداره. بلا رمزی هم تخس بودن الی رو به بهترین شکل ممکن به نمایش گذاشته. Mileena فن هم که هست! :p گابریل لونا هم به نظرم انتخاب خیلی خوبی بوده و شدیداً منتظرم بیشتر ببینمش.

درخصوص تفاوت ها با بازی، به نظرم قسمت ۳ برای کسانی که بازی رو انجام ندادن قسمت خیلی خوبی باشه. اما برای بقیه که بازی رو انجام دادن، skip شدن رویارویی الی با بیل، گیر افتادن جول تو تله و کلی اتفاق دیگه خیلی جالب نیست.

اپیزود سه رو الان دیدم.
Nick offerman عجب بازی کرد این اپیزود، کاش نقش بیشتری میداشت تو سریال، منی که سر سریال طنز Parks and Rec جز بازیگرا محبوبم شده بود فکرشو نمیکردم درام نقش سنگین هم همونقد خوب اجرا کنه.

اینقد این اپیزود هیت دریافت کرد که با انتظار پایین رفتم سمتش بر عکس جز به یادموندنی ترین اپیزوداش شد برام.
به غیر از نحوه آشنایی بیل و فرنک که بنظرم یکم عجله ای بود (بهتر میتونستن رابطشونو استارت بزنن تا اینکه یک دفعه بریزن رو هم :p بحث گـی بودنش هم نیست استریت هم میبود بازم بنظرم میتونستن تایم بیشتری بزارن روش ) بقیه اپیزود خیلی خوب بود و کلا خیلی بیشتر از اپیزود قبلی لذت بردم ازش.

بیل که تو بازی هم Gae (:D) بود، الان مشکلی که خیلیا دارن واسه اینه که چرا بیشتر به این مسائل پرداخت شد یا اینکه چرا داستانشو تغییر دادن نسبت به گیم؟
خب وقتی خود بازی کلا 1.5 ساعت رو هم کات سین داره چجوری میشه انتظار داشت کپی پیست گیم رو آورد تو سریالی که هر قسمتش بیشتر از یک ساعته؟؟ بهترین کار همینه که بیس کرکترای گیمو بگیرن و جزئیات بدن بهشون تو سریال که تا الان هم همین کارو کردن.

خیلی سریال خوبیه، من به شخصه واقعا باهاش تا اینجای کار حال کردم
تنها ناراحتیم این هست که اینها که یک سریال اینقدر خوب در آوردن چرا سر آنچارتد اونطوری کردن؟ حس میکنم دراکمن براش آنچارتد اصلا مهم نیست حتی خوشحال میشه آینده بازی کامل نابود بشه.
------------------------

درباره سریال دوتا نکته خیلی جذابش کرده برام، یکی اینکه وفاداری قابل قبولی به بازی داره، دوم که در کنار وفاداری به چیزائی میپردازه که حس تکراری به منی که بازی رو انجام دادم نمیده یعنی نیمدن فقط از بازی کپی کنن اپیزود سوم اول تو ذوق من خورد چون منتظر درگیری جوئل با جک و جونور و رابطه اش با الی بودم ولی کم کم که رفت جلو دیدم چقدر جذابه من واقعا راضیم

خیلی سریال خوبیه، من به شخصه واقعا باهاش تا اینجای کار حال کردم
تنها ناراحتیم این هست که اینها که یک سریال اینقدر خوب در آوردن چرا سر آنچارتد اونطوری کردن؟ حس میکنم دراکمن براش آنچارتد اصلا مهم نیست حتی خوشحال میشه آینده بازی کامل نابود بشه.
------------------------
حرفتون سر فیلم آنچارتد قبول دارم که میشد خیلی بهتر درش آورد ولی این دراکمن بدبخت کلا تو فیلم آنچارتد هیچ نقشی نداشت و فقط توی مارکتینگ حضور داشت :D همون که اون فیلم ساخته شد هم باید خداروشکر کرد چون اگه اشتباه نکنم 5 6 تا کارگردان عوض کردن تا اینکه بالاخره ساختنش و از کلی بحران عبور کردن. درکل من هم انتظار احترام بیشتری داشتم برای همچین بازی بزرگی

• Like
Reactions: SiminSecret
اونهای که 10 دادن مشخصه کی هستن اونهای هم که 1 دادن معلومه کی هستن
آدم این آمار ها میبینه متوجه میشه که سیستم رای گیری و حق با اکثریت هست و... چقدر مشکل داره یک جورایی یاد 57 و 98 درصد "بلی" و... هم آدم می افته
به نظر من نخبگان تصمیم گیرنده باشند خیلی بهتر از عموم مردمه

اقتباس سینمایی آنچارتد برای سونی یک تف سر بالا بود. از سال 2009 درگیر ساخت فیلم بودن، چندتا کارگردان و بازیگر و فیلم نامه نویس عوض کردن آخرش هم سال 2022 عرضه شد. عمده مشکلات آنچارتد و عدم ساختش این بود که سونی اصرار داشت این فیلم به دست استودیو Screen Gems ساخته بشه (استودیو سازنده فیلم های رزیدنت اویل) با همون کارگردان Paul W. S. Anderson که خب محقق نشد و پروسه ساخت رو عقب انداخت، تا وقتی که سر و کله روبن فلیشر پیدا شد که قبلا برای سونی سه تا عنوان پر فروش زامبی لند 1 و 2 و ونوم رو ساخته بود و تام هالندم که به خاطر اسپایدر من مشهور تر شده بود. در نتیجه آنچارتدی که سال 2022 ساخته شد، از نظر مالی سونی رو ارضا کرد و مستقیم مجوز ساخت نسخه های بعدی رو هم گرفت. اگر سونی از اشتباهات ونوم 2 و موربیوس درس گرفته باشه، آنچارتد 2 فیلم بهتری از قسمت اول میشه، اگر نه که هیچ.

ولی از همین الان بگم که انتظار نداشته باشید عناوینی مثل توییستد متال و هورایزن و گاد آو وار، خروجی شبیه به لست آو آس HBO داشته باشن، این شبکه و مسیری که میرن کلا متفاوته و اصولا اون بازی ها و اقتباسشون به این شبکه نمی خوره.

اینو میذارم برا کسایی که با قسمت سوم مشکل داشتن:

منم رو موج رسانه مدرن نیستم، منم اهمیت خاصی به حقوق این اقلیت ها نمیدم، ولی حداقل اونقدری رو این قضیه تعصب ندارم که بخاطر مشکل داشتن با محتوی شلنگ رو بگیرم رو فرم اثر و کل سازنده هاش بره
چیزی که دیدم یه تیکه هنر خوب بود حالا اینکه محتواش مربوط به زمانه ما هست یا نه یه بحث دیگه است.

خلاصه کوچکترین حقی به کسایی که امتیاز خیلی پایین به این قسمت دادن نمیدم.

• Like
Reactions: Albis and hitman68
اینو میذارم برا کسایی که با قسمت سوم مشکل داشتن:

منم رو موج رسانه مدرن نیستم، منم اهمیت خاصی به حقوق این اقلیت ها نمیدم، ولی حداقل اونقدری رو این قضیه تعصب ندارم که بخاطر مشکل داشتن با محتوی شلنگ رو بگیرم رو فرم اثر و کل سازنده هاش بره
چیزی که دیدم یه تیکه هنر خوب بود حالا اینکه محتواش مربوط به زمانه ما هست یا نه یه بحث دیگه است.

خلاصه کوچکترین حقی به کسایی که امتیاز خیلی پایین به این قسمت دادن نمیدم.
داداش همه که مشکلشون اون قضیه نیس
من خودم به اون قسمت 5 دادم. به بقیه قسمتا فکر کنم 7 8 دادم
مشکلمم توی اون یکی تایپک گفته بودم ولی مختصر بگم که دوست داشتم بجای 1:30 ساعت رابطه عاشقانه، همون اتفاقات بازی رو اینجا در ابعاد بزرگتر میدیم + این قسمت در روند سریال بی تاثیر بود (تقریبا) و بود و نبودش روی سریال تاثر نذاشت

من که بیخیال سریال شدم. مشخصه چیزی ازش در نمیاد. به جز قسمت اول بقیه ی قسمتا همه تو در و دیوار بودن و نهایت نمره ای که میشه بهشون داد با ارفاق 5 هستش. این قسمت چهارمم چیزی واسه ارایه نداشت. Shift + Delete

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or