سریال The Last of Us

این بازیگر جیمی لنیستر هم خوب میشد ولی (پدرو پاسکال) جوئل ش خدایی خوبه، واقعا دوستش دارم !
...
پ‌ن: این بلا رمزی خیلی تو دل بروئه، به جوئل بی محلی هم میکنه 😒 بیا برو تو کوچه !

حالا جدا از اگزاتیک بودن چهره، بلا رمزی برای نقش الی 19 ساله زیادی بچست. دینا هم همینطور و قیافشون اصلا به بار داستانی و اتفاقات پارت دو نمیخوره.
همونطور که پیش بینی میکردم سعی کردن خطاهای نویسندگی تو بازی رو تا حدی تو سریال پوشش بدن. مثلا این نکته که جول و الی بعد از عادت کردن به محیط امن زیادی نرم و ریسک پذیر شدن رو اینجا بر خلاف بازی نشون دادن یا اون پراکندگی داستان تو پارت دو رو کمتر کردن. این کم کردن مومنت های سوپرایز هم تا حد خوبی به داستان کمک میکنه. تو بازی زیادی داستان در بند سوپرایز های بی مورد و لحظات تصادفی بود که اینجا مثلا نشون دادن هدف ابی و هویتش خیلی به باور پذیر بودن کرکتر و روایت کمک کردن.

من امشب با همسرم قسمت اول رو دیدیم
ایشون کاملاً در جریان داستان و بازی هست
همون اولش کاراکتر اَبی رو دید گفت عه بابک این اِلی که شبیهشه پس چرا میگن اصلا شبیه اِلی بازی نیست =))
منم گفتم کاش این اِلی بود گفت نگو که این اَبیه اون نچسبه اِلی
منم گفتم درست حدس زدی :D

آخرین ویرایش:
سوال موجهی هست به نظرم که ایا مسئولیت این چنین به حاشیه رفتن سریال (99 درصد بحث ها حول چهره است) مسئولیتش با عوامل سازنده است یا نه؟

مثلا اگر یک بازیگر مورد پسند همگانی تر، انتخاب میشد تا اصل سریال این همه به حاشیه نره، بهتر نبود؟

واقعا شگفت انگیز و در عین حال ضد حال هست که همه بحث ها حول چهره است، سوال پیش میاد ایا سازندگان نمیتونستند از این اتفاق جلوگیری کنند؟

*طرفدار رقصیدن به ساز عموم نیستم، ولی نتیجه نهایی هم اهمیت زیادی داره در هر حال، الان نتیجه نهایی به شدت حاشیه ای شده... بلاخره همه حق دارند و نه فقط من یا دیگری... من نظرم رو قبلا گفتم، به نظرم هیچ کدوم از بازیگر ها ایده ال نیستند، اما در مجموع سریال رو خیلی دوست دارم، البته که بازی اصلی رو فرسنگ ها بیشتر دوست دارم و بهتر میدونم، و اصلا سریال رو در حد و اندازه بازی نمیدونم بدون تعارف. مثل تقریبا همه فیلم و سریال هایی که از رو بازی ها ساخته میشند...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or