سریال Stranger Things [اسپویل تا آخرین اپیزود آزاد می باشد]

راستش انتظار داشتم اپیزود آخر تر بزنه چون هرجور فکر میکردم نمیشد این حجم رو درست حسابی بست ولی خوب جمعش کردن.
من خیلی دوست داشتم ولی اباهت شخصیت منفی داستان رو از بین نبرن ولی متاسفانه تو vol.2 خیلی همه چی گل و بلبل شد و قسمت آخر هم وارد فرمول همیشگی داستان‌ها شد و قهرمانان پیروز بیرون آمدند.
درواقع کم و کاستی‌های فصل 5 رو من تو vol.2 میبینم که میتونست پلات خیلی بیشتری داشته باشه و داستان رو خیلی بهتر بست بده.
اما درکل هدف سریال ادای دینی به نوستالوژی و فانتزی‌های هیروئیک دوران نوجوانی مخصوصا دهه 80 بود بخاطر همین سعی کرد در غالب همون فضای شاد و شنگول و قهرمانانه‌ بمونه مخصوصا اینکه پایانش با D&D تموم شد.

سریال تو این فصل با همه مشکلاتش به نظرم پایان متوسط و رو به خوبی داشت.

ایرادات خیلی زیاد بود ، مثل دیالوگ های طولانی و بی فایده مثل داستان گی بودن ویل که سریال رو تبدیل به میم کرد یا وارد کردن بیخود حرف های شعاری و به هم نرسیدن نانسی و جاناتان .
هدر رفتن پتانسیلی شخصیت وکنا لااقل تو بحث مبارزه قسمت آخر خیلی ضعیف بود . الون با چهار تا جا خالی دادن وکنا رو کشت :| نفهمیدم چرا اون یارو رو تو غار دوران بچگیش کشت!
دموگورگن ها و دمو بت ها تو مبارزه آخر سر و کله اشون پیدا نشد. و بقیه هم با چهار تا کوکتول ملوتوف و شعله افکن و نیزه دخل اون هیولا که مثل کایجو میموند رو آوردن :|
به نظرم هدف سازنده ها از اول ارائه پایان دیزنی وار و شاد و خرم بود و یا شاید استودیو اجازه نمی داد بیشتر از این فاز تراژدی رو بالاتر ببرن.
تو این سریال برای من محبوب ترین شخصیت از همون اول داستین بود که خب خوشبختانه بلایی سرش نیاوردن :D در کنارش استیو . نمی دونم چرا این فصل خواستن یک شخصیت زن مستقل از نانسی نشون بدن و چرا خواستگاری جاناتان رو بی ارزش نشون دادن.
اکثر اون زمان هایی که دیالوگ ها میزد تو فاز شعاری و قشنگ مشخص بود اینا توسط استودیو دیکته شده یا الکی و برای پر کردن وقت هست من میزدم بره جلو . نمی دونم چند نفر مثل من همینکار رو میکردن.
شاید اگر سریال یک ساله پشت سر هم ساخته میشد و تا 2020 یا نهایت 2021 تموم میشد اینقدر شاید هیت نمیگرفت چون یک بخشیش بر میگشت به بزرگ شدن این بازیگران کودک که با سن شخصیت های داستانی همخوانی نداشت.
در ضمن بازی مایلی بابی براون هم واقعا فاجعه بود :D

نکات مثبت سریال اما شاید بیشتر تو چشم مخاطبی که مثل من انتظار بیشتری از این سریال داشت، برجسته نباشه.
با این حال به نظرم پایان شاد شخصیت های اصلی به جز الون ! شاید اونقدر هم بد نبوده باشه. گرچه واقع گرایانه نبود که این همه شخصیت از این مهلکه سالم بیرون بیان ولی کلیشه ای بودن پایان اونقدر هم فاجعه نبود . میشه گفت متوسط و رو به خوب بود.
از نظر بصری و جلوه های ویژه عالی بود ولی چیزی که چشم منو بیش از همه گرفت نور پردازی و طراحی لباس و لوکیشن های رنگ و وارنگ سریال بود که مثل آبرنگ میموند.
این سریال هر چی نباشه عصاره کاملی هست از دنیا و و فضای بی نظیر و تکرار نشدنی دهه 80 آمریکا. دوران نوار کاست و استایل منحصر به فرد، دوران ریگان و جنگ ستارگان . دورانی که الان هم نوستالژی هاش خیلی ها رو خاطر خواه خودش کرده .
برای اون کسانیکه عاشق اون فضای دهه 80 با طعم داستان های استیون کینگ و فضای رنگ و وارنگ و منحصر به فردش هستن قطعا این سریال با تمام ایراداتش و شعاری شدن بیش از حدش در این فصل باز هم اونقدر خوب بود که بشه لاقل نمره 7 رو بگیره و اونقدر هم فاجعه نبود.
سکانس پایانی سریال هم مایک و دوستاش داستان خودشون رو تموم میکنن و بقیه بچه ها میان میشینن نه تنها پایان داستان مایک و دوستاش بود و به نوعی پایان دهه 80 و شروع دوران جدید بود که به نوعی خیلی غم انگیز بود.
در کل باید بگم با تمام ایرادات ذکر شده باز هم سریال برای من فاجعه تموم نشد و خوب (نه خیلی خوب یا عالی ) تموم شد.

آخرین ویرایش:
یه سری اطلاعات در مورد اسپین‌آف Stranger Things:
ارتباطی با Upside Down نداره.
داستان کاملاً جدید با لوکیشن‌ها، بازیگران و کاراکترهای جدید رو دنبال می‌کنه.
ماجراهاش توی یه دهه دیگه اتفاق می‌افته.
صحنه‌ای توی قسمت آخر وجود داره که اشاره‌ای هست به اسپین‌آف.
در عین حال که قراره تفاوت‌های زیادی با سریال اصلی داشته باشه، ولی هنوز روح Stranger Things توش به چشم می‌خوره.
برادران دافر همچنان نقش مهمی توی تولید سریال دارن، ولی دیگه شورانر نیستن.
در مورد این سنگ هم گویا قراره توی اسپین‌آف اطلاعات بیشتری پیدا کنیم و نقش مهمی داره، ولی نه به مفهوم اینکه حتماً دوباره Mind Flayer و این جور چیزها رو ببینیم. بیشتر حکم یه پل ارتباطی رو بین سریال اصلی و اسپین‌آف داره و دنیای Stranger Things رو گسترده‌تر می‌کنه.

8f5c02_26G9oC3NGaMAUwTbl.jpg

یه سکانسی توی اپیزود آخر بود که هاپر در مورد رفتن به مونتاک (نیویورک) صحبت می‌کرد و این قضیه باعث شد خیلی‌ها حدس بزنن که اسپین‌آف در مورد اونجاست. از سال‌ها قبل یه تئوری توطئه در مورد پروژه مونتاک وجود داره که می‌گن آمریکا یه زمانی توی اونجا روی پروژه‌های مخوف و ایده‌های مرتبط با جنگ روانی و سفر در زمان(!) و این جور چیزها کار می‌کرده. از نظر زمانی هم می‌خوره به عزیمت هاپر و جویس به سمت اونجا، چون داستان‌های مرموز مونتاک از اوایل دهه ۱۹۸۰ شروع شدن و معروف‌ترین کتاب در این زمینه هم سال ۱۹۹۲ منتشر شد.
یادمه چند سال پیش هم جسد یه جونور عجیب و غریبی توی سواحل مونتاک پیدا شده بود و اسمش رو گذاشته بودن «هیولای مونتاک»! :دی نظرات مختلفی در مورد این بنده خدا داده شد و هر کسی به یه حیوونی ربطش می‌داد، ولی جدی‌ترین بحث این بود که یه راکونی بوده که مدت‌ها توی آب افتاده و در اثر واکنش‌های شیمیایی و پوسیدگی و فلان و چنان تغییر شکل پیدا کرده. هرچی که بود، کله‌ش خیلی شبیه شیردال‌های تخت جمشید بود!

5e5d02_26RhodeislandMonster.jpg

حالا این همه در مورد مونتاک گفتم و آخرش باید بگم که گویا توی اسپین‌آف خبری ازش نیست. :دی مت دافر گفته: «راس (برادر مت) دوست داشت که بحث مونتاک توی سریال مطرح بشه، ولی من حدس می‌زدم که این‌طوری مخاطب‌ها به اشتباه فکر می‌کنن قراره بعدش بریم اونجا، در حالی که همچین قصدی توی اسپین‌آف نداریم. با اینکه ماجراهای بعدی در مورد مونتاک نیست، ولی مطرح کردن این اسم توی سریال ایده بامزه‌ای بود و خوشحالم که انجامش دادیم.»

آخرین ویرایش:
راستش انتظار داشتم اپیزود آخر تر بزنه چون هرجور فکر میکردم نمیشد این حجم رو درست حسابی بست ولی خوب جمعش کردن.
من خیلی دوست داشتم ولی اباهت شخصیت منفی داستان رو از بین نبرن ولی متاسفانه تو vol.2 خیلی همه چی گل و بلبل شد و قسمت آخر هم وارد فرمول همیشگی داستان‌ها شد و قهرمانان پیروز بیرون آمدند.
درواقع کم و کاستی‌های فصل 5 رو من تو vol.2 میبینم که میتونست پلات خیلی بیشتری داشته باشه و داستان رو خیلی بهتر بست بده.
اما درکل هدف سریال ادای دینی به نوستالوژی و فانتزی‌های هیروئیک دوران نوجوانی مخصوصا دهه 80 بود بخاطر همین سعی کرد در غالب همون فضای شاد و شنگول و قهرمانانه‌ بمونه مخصوصا اینکه پایانش با D&D تموم شد.
100% این :D
کلا خیلی ایراداتی که ملت از این سریال میگیرن به خاطر این هستش که هیچ وقت فیلم و سریال های دهه هشتاد (دهه شصت خودمون) آمریکایی رو ندیدن و با D&D هم آشنایی ندارن.
البته اون boss fight آخرش زیادی راحت تموم شد و میتونستن یک کم بهترش کنن.
در کل هم سریال نتفلیکسی هستش نمیشه انتظار خیلی بیشتری ازش داشت :))

• Like
Reactions: TheGodfather
قسمت آخر عالی و درام بود . نمی دونم تئوری مایک در آخرش درست بود درباره ال یا سریال دو پایانه هست !!!!

واقعا زیبا بود

بر خلاف خیلی ها من با پایان GOT حال کردم فقط خیلی خیلی دارک بود . ولی می شد حدس زد که همین خواهد شد . تمام روند سریال به همون نقطه ختم شد که باید اتفاق می افتاد و گریز ناپذیر بود

دقیقا عین اخر GOT شد که Night King عین پشه له شد. اینجا هم دقیقا همین مدل پیاده شد:دی
تو ارباب حلقه ها ۳ مثلا اون نزگول توی نبرد میناتریس اون زنه شمشیر تو صورتش فرو کرد و تمام . با اون ابهت طرف پوکید

نباید توی نحوه مرگ آنتاگونیست ها زیاد ریز شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or