سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
حال بهم زن ترین شخصیتای سریال:-&
دقیقا از فصل اول رو مخم بودن بخصوص دنی...! اصلا این داستان به خاطر این برام با ارزش تر از دنیای تالکین بوده که پر از شخصیت خاکستری بوده و فراز و نشیب هایی تو زندگیشون داشتن...حالا جان یه زحمتی باز کشیده... این کلا بهش لطف شده این قدرت بهش رسیده...از میون میلیون های پدرش شانس اورده رسیده به مادرش و خلق شده:دی هی مادر اژدها هستم... هستی که هستی:دی خودت چی داری از خودت؟ مارتینی که من میشناختم پر از غافلگیری تو کار هاش بود... باید بارها این دوتا میمردن...ولی عین داستان های اب دوغ خیاری از یک جایی اوردن و زنده موندن:دی یعنی قهرمان داستان دنی باشه اخرش من یه بلایی سر خودم میارم:دی اگرم منظورشون اینه از پایان تلخ مرگ دنی هست که با افتخار شیرینی پخش میکنم هرچند قهرمان سرایی نکنن با مرگش:|

اولین تصویر فصل هشتم

View attachment 96180

عکسو :))

شبیه پوسترهای سلبریتی های قبل انقلاب مثال فرزان دلجو با یه داف عکسش میرفت رو پوستر مجله شده :دی

farzan-ilin1.jpg

فقط زیور آلات جنگ میخوان با پوشش پوست خرس و سمور :دی

• Like
Reactions: Barcelona FC
یکم صحبت کنید، نظر، تئوری، پیشبینی
چجوری تاپیک اینقدر آرومه این روزا /:)
اتفاقا ساکت بهتره، باز اون طرفی که پسر عموش تو عوامل سریال بود میومد داستانو لیک میکرد اینجا اعصاب همه رو بهم میریخت : ))

اتفاقا ساکت بهتره، باز اون طرفی که پسر عموش تو عوامل سریال بود میومد داستانو لیک میکرد اینجا اعصاب همه رو بهم میریخت : ))
منم موافقم!
من حتی عکسا و تریلر و... رو هم نمیبنم!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: majidred2011

Game of Thrones Director David Nutter said secrecy was heightened for the final episodes to make sure nothing leaked.
احتملا پسر عموی اون دوستمون رو هنگام دید زدن گرفتن :)):))

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or