solid_hooman
کاربر سایت
واقعيت اينه كه وقتي يه سريال تا اين حد تو دنيا bold ميشه طبيعيه هر كاري هم سازنده ها بكنن مردم باز غر بزنن من يادمه تا سيزن ٥ همه غر ميزدن كه يعني چي هي شخصيت هاي اصلي ميميرن شخصيت جديد مياد من دراپ ميكنم و ديگه نميبينم و از اين حرفا حالا كه برعكسش اتفاق افتاده بازم همه غر ميزنن كه چرا شخصيت اصلي ها نميميرن اين قضيه راجب هر سكانس هم صدق ميكنه مثل قضيه نايت كينگ و اژدها كه اگه نداشت و مرده ها با بيل و كلنگ ديوار رو ميكندن يه سري گير ميدادن اينا اونور ديوار بيل و كلنگ از كجا گير اوردن ! با اژدها ديوار رو خورد كرده همه ميگن مسخره س و بدون اون چيكار ميكرد پس
قصد من دفاع از سريال نيست و حتي با اين موضوع كه ديگه الان همه يا خوبن يا بد هم شايد تا حدودي موافق نباشم چون اين مجموعه يه دنياي فوق العاده از شخصيت هاي خاكستري رو نشون ميده كه به خاطر منافع خودشون هركاري ميكنن و تو اين سيزن شخصيت ها دارن يا سياه ميشن يا سفيد اما اين موضوع رو بيشتر به اين خاطر ميبينم كه سريال تا حدودي هاليوودي شده و شايد منطق هم حكم نكنه تا قبل از نبرد اخر چندتا ديگه از شخصيت هاي اصلي هم بميرن هرچند كه تو سيزن اخر احتمالا اكثرا ميميرن :دي
لب كلام اينكه اينقد بهم نپريم چون طبيعيه داستاني با اين وسعت به هر قسمتش هم پرداخته بشه باز يه سري ناراضي باشن يه سري ديگه كاملا راضي
قصد من دفاع از سريال نيست و حتي با اين موضوع كه ديگه الان همه يا خوبن يا بد هم شايد تا حدودي موافق نباشم چون اين مجموعه يه دنياي فوق العاده از شخصيت هاي خاكستري رو نشون ميده كه به خاطر منافع خودشون هركاري ميكنن و تو اين سيزن شخصيت ها دارن يا سياه ميشن يا سفيد اما اين موضوع رو بيشتر به اين خاطر ميبينم كه سريال تا حدودي هاليوودي شده و شايد منطق هم حكم نكنه تا قبل از نبرد اخر چندتا ديگه از شخصيت هاي اصلي هم بميرن هرچند كه تو سيزن اخر احتمالا اكثرا ميميرن :دي
لب كلام اينكه اينقد بهم نپريم چون طبيعيه داستاني با اين وسعت به هر قسمتش هم پرداخته بشه باز يه سري ناراضي باشن يه سري ديگه كاملا راضي

دلم واسه جورا عاشق خسته و ناکام سوخت