سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
مثلا 4 5 تا دوتراکی باهم نمیتونند جیمی رو از زیر اب بکشند بیرون ؟ :think:
دوتراکی ها مگه شنا بلدن؟ :| :))
اینا از آب نمیترسیدن مگه؟

سريال انقدر كه فكر ميكني منطق نداره. جيمي هم عمرا اينجوري تموم نميشه داستانش.
به احتمال قوي دنريس اين و بران رو ميگيره:D

Sent from my iPhone using Tapatalk
من که خودم دلم نمیخواد اینطوری تموم شه ولی خب باید ببینیم چی پیش میاد. مطمئنن تیریون یه حرکتی میزنی و نمیذاره برادرش بمیره

"اژدها وارد ميشود" رو به عينه ديديم ! اين قسمت عالي بود فقط حيف كه محدوديت بودجه نميزاره صحنه ها اپيك تر باشن
فقط اون نيزه اي كه به اژدهاي دني خورد سمي نبود؟

• Like
Reactions: TheGodfather
صحنه شنیدن خبر بازگشت آریا یه سانسا چرا انقدر غیر طبیعی بود؟ نه عکس العملی نه چیزی فقط گفت میدونم الان کجاست!!!...
بعد از این همه سال حتی اگه بدش میومد از آریا نباید انقدر خونسرد رفتار میکرد.

اونجا که توانایی های آریا رو تو شمشیر زنی دید حسادت کرد و کلا سانسا از آریا خیلی بدش میاد.

مادر بگرید این چی بود آخه :-SS:-SS^:)^^:)^
با توجه به دیالوگ دوتراکی محترم,بهتون قول می دم دوتراکی ها به فنا می رن اون هم به صورت نافرم
و البته جا داره یادی بکنم از سرجیمی که مردونه کنار افرادش وایستاد:x:x

آخرین ویرایش:
عالی بود این قسمت. پس بگو چرا قسمت های قبلی رو اینقدر فست فورواردش کردن . امیدوارم این کل ارتش لنیسترها باشه که نابود شد. چون جیمی قبل از اومدن اژدها میگه می تونیم متوقفشون کنیم . یعنی به اندازه دوتراکی ها قدرت داریم پس احتمالا کل اون ارتشی بوده که به هایگاردن حمله کرده. برای من بهترین قسمت صحبت های دنریس و جان تو غار بود. موسیقی عالی هم روش بود.
دست آخر به اون کسانی که میگن دنریس دیوانه است که از اژدها استفاده کرده باید بگم خب ایگان فاتح هم همینکار رو کرد که کل وستروس رو فتح کرد و تخت پادشاهی رو به وجود آورد. من یک جا خوندم همین کار ایگان باعث شد به مدت 300 سال نظم بر وستروس حاکم بشه که در طول 10000 سال برقرار نبود. به علاوه لنیستر ها با وایلد فایر زدن ارتش و کشتی های استنیس رو سوزوندن به علاوه که کلی آدم بیگناه رو در سپت کشتن. بماند اون صحنه که تایوین به تیریون میگه چه تفاوتی هست که ده ها نفر رو تو یک مجلس عروسی بکشی تا اینکه تو نبرد بکشیشون.

آخرین ویرایش:
فيلمبردارى و نورپردازى سريال تو سكانس هاى تاريك خيلى ضعيفه. تا الان فكر ميكردم به خاطر كيفيت پايينه كه ميگيرم الان يه نسخه ٣ گيگى هم دانلود كردم باز همونجوره
منم فک میکردم مشکل از ماتینور یا نسخه ای که دانلود میکنم ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راجع به بالا کشیدن جیمی خیلی دارید منطقی فکر میکنید احتمالا به کل چیزی نشون نمیدن مثلا یهو جیمی رو درحال اسارت دوباره میبینیم :)) !
حالا آخر سر جان زانو زد یا نه ؟ واقعا دلم میخواست تایوین زنده بود ببینم چطوری دهن دنریس رو سرویس میکنه !

فيلمبردارى و نورپردازى سريال تو سكانس هاى تاريك خيلى ضعيفه. تا الان فكر ميكردم به خاطر كيفيت پايينه كه ميگيرم الان يه نسخه ٣ گيگى هم دانلود كردم باز همونجوره
ربطی به ضعف نداره. کلاً به خاطر رئالیزم و القای اتمسفر فضاهای تاریک رو سعی میکنن خیلی رئال در بیارن و خیلی توشون جزئیات معلوم نباشه. اگر نورپردازی سریال روشن‌تر می‌بود از فضاش کم می‌شد. توی یه ستینگ فانتزی این نکات خیلی تأثیر داره.:دی

نه اتفاقا بیشتر ارتش لنیسترها عقب بودن و هنوز نرسیده بودن. این مورد مشخص بود وقتی جیمی با لرد تارلی داره سر این موضوع صحبت میکنه که لرد تارلی میگه شلاقشون بزنیم زودتر برسن
نه دیگه. طلاها رو جلو جلو با بخشی از ارتش رسونده بودن کینگز لندینگ. اینایی که الان با جیمی بودن ارتش پشتیبانی بودن که عقب مونده بودن. که تارلی پیشنهاد داد شلاقشون بزنیم و جیمی گفت اول بهشون اخطار بده.
در واقع بخش کوچیکی از ارتشو جلو جلو فرستادن و بیشتر سربازا رو پشتیبان گذاشتن تا اگه یهو کسی به اون جلو حمله کرد و خواست طلا ها رو ورداره ارتش پشتیبان بتونه سریع به کمک بره و جنگو برگردونه. که خب البته دنریس و دوتراکی مستقیم به ارتش پشتیبان حمله کردن :))
الان میشه گفت بیشتر ارتش لنیستر ها از بین رفت. چیزی که سرسی داره کلی طلاست با کلی کشتی Euron

پروموی قسمت بعدی رو دیدید؟
من فکر کنم جیمی و برن زیر آبی فرار کنند چون حسابی همه جا رو دود برداشته و به کینز لندینگ برن ولی لرد تارلی و پسرش گیر میافتن. اونجا که دنریس میگه یا جلوی من زانو بزنید یا بسوزید و چهره عجب تریون رو تو پرومو دیدید؟
من فکرکنم لرد تارلی سوزونده میشه و جیمی و برن فرار میکنند.
بابا به خدا خیلی تخیلی میشه جیمی با n کیلو زره و دست طلایی سنگینش بتونه شنا کنه یا فرار کنه :| :))

• Like
Reactions: Augustus
به علاوه لنیستر ها با وایلد فایر زدن ارتش و کشتی های استنیس رو سوزوندن به علاوه که کلی آدم بیگناه رو در سپت کشتن. بماند اون صحنه که تایوین به تیریون میگه چه تفاوتی هست که ده ها نفر رو تو یک مجلس عروسی بکشی تا اینکه تو نبرد بکشیشون.
دقیقا منم همین رو میخواستم بگم. خیلی باحاله کثافت کاری لنیستر ها رو بشمری 1/5 این اتفاقات این نبرد هم نمیشه بعد طرف اومده از پستی و دیوانه بودن کوئین دنریس :x صحبت میکنه.

پرت کردن برن به قصد کشتنش توسط جیمی که شاهدی نباشه برا عش.ق با.زی با خواهرش
استفاده از وایلد فایر تو نبرد با استنیس
حمایت و پشتیبانی و وسوسه کردن فری ها و بولتون ها برای شکوندن یکی از مهم ترین سنت ها و عهد های وستروس و انجام جنایت عروسی خونین که قطعا اگه حمایت لنیستر ها نبود این والدر فری که من تو سریال دیدم وجود چنین کاری رو نداشت.
استفاده از وایلد فایر و کشتن کلی ادم بیگناه تو معبد
حالا از باقی موارد که یادم نیست و یا کوچیکن میگذریم! بعد این خاندان فرسنگ ها از دنریس بهترن ؟! شرف دارن این ها؟!
حالا از امیلیا کلارک خوشتون نمیاد یا از این دنریسی که بازی کرده خوشتون نیومده بحثش جداست , دلیل نمیشه که هر حرفی زده بشه.

من با خودم میگفتم که دنی اصلا چرا دروگون این عزیز دل ما رو اورده. چرا با یکی از اون دو تا نیومده! :D
من از یه دوستی شنیدم (نقل و قول از مصاحبه سازنده های سریال میکرد) که این زخمی شدن دروگون سر اینه که این گوگولیمون هنوز بچه هست! و اینها بزرگ بشن تنها نقطه ضعفشون چشم شون هست. :-?

یه موضوع دیگه دقت کردین این بیماری سنگی (اسم دقیقش یادم نی) زمانی که پیشرفت میکنه مثل وضع سر جورا تو سیتادل
خیلی شبیه پوست اژدها میشه؟! تو این قسمت که پشت دروگون رو نشون داد شباهتشون رو متوجه شدم.
پ.ن : کتاب ها رو نخوندم

• Like
به نظرم باید یکی از اژدها ها بمیرن تا این فصل قشنگ تموم بشه.
.

خو این که تو این موارد لو رفته بود ویسریس رو گفته بودن حین نجات جون جان توسط دنی (وقتی شمالن و اونور دیوار) کشته میشه. بعد هم به دست شاه شب میوفته.

• Like
من با خودم میگفتم که دنی اصلا چرا دروگون این عزیز دل ما رو اورده. چرا با یکی از اون دو تا نیومده! :D
من از یه دوستی شنیدم (نقل و قول از مصاحبه سازنده های سریال میکرد) که این زخمی شدن دروگون سر اینه که این گوگولیمون هنوز بچه هست! و اینها بزرگ بشن تنها نقطه ضعفشون چشم شون هست. :-?

یه موضوع دیگه دقت کردین این بیماری سنگی (اسم دقیقش یادم نی) زمانی که پیشرفت میکنه مثل وضع سر جورا تو سیتادل
خیلی شبیه پوست اژدها میشه؟! تو این قسمت که پشت دروگون رو نشون داد شباهتشون رو متوجه شدم.
پ.ن : کتاب ها رو نخوندم
منم دقیقا واسم سواله. اژدها های توی سریال خیلی کوچیکتر از کتاب هستن. ولی خب همه توی مکالمه هاشون میگن She got three full grown dragon. یعنی چی؟ بخاطر بودجه و اینا مجبور شدن کوچیکشون کنن یا اینا هنوز بچن؟ :دی
پس چرا همه فک میکنن بزرگن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or