سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
تکلیف این آویژه ها چی شد؟تو قلعه ای که بهش حمله کردن محاصرن الان؟
نه اتفاقا محاصره نیستند!
یورون کشتی هاشون رو نابود کرد و روی زمین هم امکان رسیدن غذا براشون نیست چون فاصله خیلی دوره. پس همونطور که جیمی گفت بعد از یک مدت غذاشون تموم میشه و راه میافتن توی بیابون و از گشنگی در مسیر تلف میشن. اتفاقا زرنگی اش اینجا بود که بدون هیچ نیرویی این ها رو تو تله انداختند.

• Like
Reactions: leonk13
نمیدونم این داستان لو رفتن فیلمنامه اپیزود بعدی چرا انقدر تو نت ترکیده :|
پارسال زمان ساخت سریال کل فیلمنامه لو رفت تا حتی اپیزود آخر متاسفانه از روند این سه اپیزود هم میشد فهمید که کل اسپویل ها حقیقت داشته (چه اشتباهی کردم خوندم!)

به شدت اخطار میکنم هر کسی که چه اسپویل های اپیزود بعدی چه کل اپیزود ها رو توی تاپیک قرار بده قطعا گزارش میشه و ناظرها قطعا برخورد میکنن

پس خواهشا فرهنگ خودتون رو نشون بدید و کپی کردن مطالب اسپویل از فروم های خارجی به شدت پرهیز کنید
ممنون

نمیدونم این داستان لو رفتن فیلمنامه اپیزود بعدی چرا انقدر تو نت ترکیده :|
پارسال زمان ساخت سریال کل فیلمنامه لو رفت تا حتی اپیزود آخر متاسفانه از روند این سه اپیزود هم میشد فهمید که کل اسپویل ها حقیقت داشته (چه اشتباهی کردم خوندم!)

به شدت اخطار میکنم هر کسی که چه اسپویل های اپیزود بعدی چه کل اپیزود ها رو توی تاپیک قرار بده قطعا گزارش میشه و ناظرها قطعا برخورد میکنن

پس خواهشا فرهنگ خودتون رو نشون بدید و کپی کردن مطالب اسپویل از فروم های خارجی به شدت پرهیز کنید
ممنون
اره منم متوجه نمیشم جریان چیه که هی الان میگن . خیلی کاری خوبی کردی اون یارو رو دسترسیش رو قطع کردی ! تا الان کل سریال رو اسپویل کرده بود .

• Like
Reactions: leonk13
اره منم متوجه نمیشم جریان چیه که هی الان میگن . خیلی کاری خوبی کردی اون یارو رو دسترسیش رو قطع کردی ! تا الان کل سریال رو اسپویل کرده بود .

البته من دسترسی چنین کاری رو ندارم
گزارش دادم زحمتش افتاد گردن دوستان ناظم
به هر صورت کسی که اسپویل میکنه باید به شدید ترین شکل ممکن باهاش برخورد کرد

• Like
Reactions: Katsura and leonk13
آقایون قسمت چهارم لیک شد :D لینک ندارم از تلگرام دانلود کردم. درست هم هست.

من که میبینم ولی خواهشا اسپویل نکنین. حق مسلم بعضیاست که صبر کنن و با کیفیت خوب ببینن

آخرین ویرایش:
عجب گیری کردیم! :D
الآن هم باید نگران اسپویل شدن داستان از طریق نوشته های لیک شده باشیم، هم نگران اسپویل شدن از طریق خود سریال!
این وسط بدترین بخش ماجرا اینه که یه عده میرن داستان رو میخونن و بعد همون رو بدون اسپویلر به عنوان حدس و گمان خودشون از اپیزودهای بعدی مینویسن!! :D
الآن رفتم دیدم اسم اپیزود چهارم به صورت اتفاقی این هست: The Spoils of War :))

قسمت 4ـم یکی از اتفاق های سریالی زندگیم بود
کیفیتش مناسبه
به نظرم نگاه کنین ، من که خودم بیشتر هایپ شدم دوشنبه 1080 میگیرمش

"I've noticed you staring at her...good heart"

آخرین ویرایش:
کال درگو در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری روحانی:D

knwa_photo_2017-08-04_21-14-30.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or