سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
رمزی عجیب گازشو گرفته بود ولی زدن ناک اوتش کردن خودش باعث شکست ش شد . ولی جان اسنو یکبار دیگه ام ثابت کرد واقعا نفهمهه اول کار یک تنه فاتحه نبرد رو خوند . صحنه های مبارزات این قسمت خیلی بزرگ و عظیم بودند واقعا حال دادند هم قسمت جان اسنو و هم قسمت دنریس

• Like
Reactions: bayern_vahid
03tedrg2v5ffurnxdi8l.jpg

یکی از بهترین تیکه های این قسمت اونجاییه که رمزی به سانسا میگه من الان قسمتی از وجود توام.قشنگ این حرفش تو کل این قسمت نمود پیدا کرد.هم اونجایی که سانسا به جان گفت امیدی به زنده موند ریکون نداشته باش.(منطق بجای احساس)هم اخرش که رمزیو به شیوه ی رمزی گونه(:D)کشت و لبخند هم زد.
سانسا دیگه سانسای قدیم نیست.فکر کنم یه بلایی سر بیلیش میاره با خلق و خوی جدیدش:D

عالی بود این اپیزود.فقط یک چیزی کم داشت.اونم خیانت خود آدمهای رمزی بود.من منتظر بودم تو یک مقطع حداقل بعضی سربازاش ول کنن برن.نمیدونم چرا اینجوری نشد و تا لحظه آخر کنارش موندن اونم در حالی که تیربارونشون کرد و روز قبلم واسشون مبارزه نکرد.یجورایی همه چیز اشاره به این خیانتی داشت که انجام نشد.البته اینم یک نوع سورپرایز بود دیگه...
میترسم قضیه سرسی هم همینجوری بشه.اشاره و اشاره و آخرشم هیچی نشه!

نبرد واقعی باید اینطوری باشه ، خونی ، کثیف .
نه مثل ارباب حلقه ها شیک و مجلسی -__-
اون تپه آدم ها رو واقعا قنشگ در اورده بودن ، عالی بود
بعضی وقت‌ها آدم یه چیزایی میخونه مخش سوت می‌کشه توی این فروم.:دی

بعضی وقت‌ها آدم یه چیزایی میخونه مخش سوت می‌کشه توی این فروم.:D

دیگه نظر شخصیم ـه حالا تا صبح هم نقل قول کنی همین میمونه D :

شما دوباره جوگیر شدی؟

دیگه ... ش در نیارید.

کظم غیظ کن یکم ، لازم نیست هر چی تو ذهنته بدون فیلتر رد کنی بیرون از دهان مبارک ـت . این جا فروم ـه و نظرات متفاوته.

بهترین اپیزود کل سری از اول تا الان 10/10
واقا خارق العاده بود درسته ی فصله شاید ضعیفو دیدیم حسابیم کم کاری و خساست به خرج داده بودن و بخودم گفته بودم هرچقدم خوب دربیارن این اپیزودو بازم نمیشه چشم رو کم کاریتشون بست اما واقا فوق العاده بود و کل فصلو جبران کرد میدون جنگ فکر نکنم تا حالا تو هیچ فیلم یا سریالی به این قشنگی به تصویر کشیده شده باشه اکثر جنگا جورین ک انگار خیلی عادی ی عده سرباز میمیرن و حسه خاصی نمیده امااینجا واقا جنگو سنگینیشو میشد حس کرد چه بازیایی کرده بودن خود جان ک نگاهاش دیوونه کننده بود اون لحظه که برا نجات ریکان رفت نا امید شدنش افتادنش و اون لحظه که دوتا سپاه رفتن تو دله هم واقا بینظیر بود یا صحنه ای که زیر جسدا داشت دفع میشد واقا نفسمون رفت خودمو اماده کرده بودم برا دوباره مردنش حتی اما بازم نفسمون گرفت رمزیم نشون داد واقعا احمق بود و فقط دنباله بازی بود اون سکانس اخرم کامل ارضامون کرد و رمزی به شکلی که درخورش بود از بین رفت در کل واقا فوق العاده بود صحنه ی افتادن غول فریاد داووس همه چی عالی بود تا بحال فکر نکنم تو هیچ مدیایی سکانس جنگو اینقدر تاثیر گذار دراورده باشن
حتی بخشای کالیسیم این قسمت جذاب بودن و خسته کننده نبودن قسمت بعدم بنا به روال فصلا قبل ی مرگ داریم قسمتی که میشه گفت ارامشه بعد از طوفانه و خودم حدسم اینه یا سرسی یا جیمی یکدوم بمیرن

عشقم رمزی x-(=((
اپیزود محشری بود ولی برای یکی مثل من که فنه رمزی بودم گریه اور بود :D
نمرش 10 هه تو ای ام دی بی !
واقعا ارزشه اون همه مقدمه چینیو داشت

حالا که بحث ملیساندر شد اون شبح سیاه که به دنیاش اورد کجاست؟ بعد از اینکه رنلی رو کشت دیگه پیداش نشد.

تا جایی که میدونم اون شبح جادوی خونی هستش و بعد از اینکه کارشو انجام میده از بین میره ب قول معروف یه بار مصرفه

====================

عجب قسمت فوق العاده ای بود ولی فکر نکنم قسمت ۱۰ جنگ و خونریزی باشه چون تو پیش نمایش هم دیدم همش حرف بود و هایپ خاصی رو نکرد جز اینکه سورپرایزی در کار باشه اخرش که ما رو تو کف بزاره واسه سال بعد .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or