سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
بعد از نبرد اوبرین مارتل و کوه ، تا الان هیچ اپیزودی انقدر استرس بهم وارد نکرده بود تو سریال ، یعنی هر احتمالیو میدادم چون واقعا هر چیزی ممکن بود رخ بده ، همین هم باعث شد پیرزویشون مثل یه کله پاچه مشتی بهم بچسبه ، روح ند استارک الان داره جلا پیدا میکنه D :
کاشکی این صورت رمزی رو پایان کار نشون میدادن یه before and after میساختیم حیف : (

عالی بود این قسمت.... اون صحنه ای که ارتش جان محاصره شدن و جان افتاد زیر دست و پا من گفتم کار تموم شد .... استرس وحشتناکی داشت .....شاهکار بود واقعا .

• Like
Reactions: bayern_vahid
اين اپيزود كه فوق العاده بود. گفتنى ها رو دوستان گفتن. فقط مى مونه قسمت آخر كه بيشتر منتظر تقابل سرسى و جيمى با گنجشك اعظم هستم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

واقعا عالی بود . کلا بهمون عادت دادن اپیزود های 9 و 10 آدم بدجور کیفور شه . ولی به نظرم نبرد این اپیزود خیلی بهتر از نبرد فصل پیش بود . شاید چون این بار حساس تر از همیشه بود . به قول دوستان تو این سریال وقتی پای استارک ها وسط باشه آدم نمی تونه پیش بینی کنه . لامصب لحظه لحظه اش استرس بود .

این برای اولین بار بود که استارک ها از خودشون یکم جنم واقعی نشون دادن . لحظه ای که پرچم افتاد پایین قلب ام از شادی درد گرفت .

یک چیز جالب رو توجه کردید ؟ فصل اول حرص خوردیم که ای بابا این لنیستر ها قوی شدن . فصل سوم حرص خوردیم بولتون های ..... قوی شدن و استارک ها کلا پر پر شدن چون انتظار داشتیم رمبویی همه چیزو استارک ها درست کنن . ولی همه آدم های منفی خودشون خودشون رو نابود کردن تا به این جا برسیم . ریاست بولتون افتاد دست رمزی . رمزی هم که رفت قاطی باقالیا . تیریون داره دنریس رو به همه جا می رسونه . تیون هم به خودش اومد و برای همین فعلا جان سالم به در برده . سرسی هم که میزنه کینگز لندینگ رو به فنا میده . بدبخت آریا این همه زحمت کشید که برگرده انتقامش رو بگیره برسه میبینه چیزی نمونده که بخواد انتقامش رو بگیره .

چه عجیب این لیتل فینگر آب زیر کاره یک جا واقعا حرفش درست از اب در اومد . فقط یک سوال مگه وینتر فل دست بولتون و رمزی نبود ؟ منطقا همچین موجودی برای جسد ند استارک هیچ احترامی قائل نیست و سرداب رو نباید خالی کنه ؟؟ چجوری جان گفت ریکان رو ببرین پیش بابام ؟؟؟

• Like
Reactions: bayern_vahid
آقا من کاری با تلپورت ندارم ولی اون همه Arrow که به تنهایی به شخص جان پرت کردن چرا هیچکدوم بهش نخورد؟ :|:|
بعد رمزی از اون فاصله یدونه زد صاف خورد تو قلب ریکان؟

Wun Wun هم واقعا حیف شد یعنی قشنگ زنده نگه داشته بودنش که در وینترفل رو بشکونه :(

گوست هم از یه طرف دوست داشتم باشه از یه طرف نه چون صد درصد میمرد.

فیلم برداری فیلم عالی بود ولی مخصوصا اون قسمت Encircle شدن ارتش جان با آهنگ رامین جوادی واقعا بی نظیر بود :x

یه نکته دیگه این بود که Davos و رمزی همزمان گفتن Knock و آماده تیر پرت کردن شدن ولی بعد Davos گفت که افراد خودمون میمیرن بیخیال ولی رمزی بدون توجه دستور پرتاب داد و خیلی از افراد خودشم مردن!

آخرین ویرایش:
واقعا عالی بود . کلا بهمون عادت دادن اپیزود های 9 و 10 آدم بدجور کیفور شه . ولی به نظرم نبرد این اپیزود خیلی بهتر از نبرد فصل پیش بود . شاید چون این بار حساس تر از همیشه بود . به قول دوستان تو این سریال وقتی پای استارک ها وسط باشه آدم نمی تونه پیش بینی کنه . لامصب لحظه لحظه اش استرس بود .

این برای اولین بار بود که استارک ها از خودشون یکم جنم واقعی نشون دادن . لحظه ای که پرچم افتاد پایین قلب ام از شادی درد گرفت .

یک چیز جالب رو توجه کردید ؟ فصل اول حرص خوردیم که ای بابا این لنیستر ها قوی شدن . فصل سوم حرص خوردیم بولتون های ..... قوی شدن و استارک ها کلا پر پر شدن چون انتظار داشتیم رمبویی همه چیزو استارک ها درست کنن . ولی همه آدم های منفی خودشون خودشون رو نابود کردن تا به این جا برسیم . ریاست بولتون افتاد دست رمزی . رمزی هم که رفت قاطی باقالیا . تیریون داره دنریس رو به همه جا می رسونه . تیون هم به خودش اومد و برای همین فعلا جان سالم به در برده . سرسی هم که میزنه کینگز لندینگ رو به فنا میده . بدبخت آریا این همه زحمت کشید که برگرده انتقامش رو بگیره برسه میبینه چیزی نمونده که بخواد انتقامش رو بگیره .

چه عجیب این لیتل فینگر آب زیر کاره یک جا واقعا حرفش درست از اب در اومد . فقط یک سوال مگه وینتر فل دست بولتون و رمزی نبود ؟ منطقا همچین موجودی برای جسد ند استارک هیچ احترامی قائل نیست و سرداب رو نباید خالی کنه ؟؟ چجوری جان گفت ریکان رو ببرین پیش بابام ؟؟؟
شمالی ها شاید از پسرای ند استارک دل خوشی نداشته باشند ولی هیچ وقت ند رو فراموش نمیکنند. ند استارک به قدری محبوبه تو شمال که تصورش مشکله. اگه به ند بی احترامی میکرد تو وینترفل دفنش میکردند

فوق العاده بود فوق العاده
یکی از سه قسمت برتر کل سریال یعنی نیم خیز کل اپیزود رو دیدم
عجب جنگی
هم دنریس و هم جان فوق العاده بودن
اونجا که جان گیر کرد زیر دست و پا گفتم دیگه تمومه لیتل فینگرم رکب زد نیومد
باید اون رمزی فلان رو زجر کشش میکردن باید میفرستادن دنبال تیون گریجوی تا یه حالی هم اون بهش بده
کمش بود این مرگ
اونجاییکه رمزی گفت ما وینترفل رو داریم و دژ عرض دو دقیقه قلعه سقوط کرد خیلی با حال بود

قسمت بعدی سرسی یه حالی به اون گنجشکها بده من راضیم از این فصل

امتیاز این قسمت
11/10

• Like
Reactions: U n i t e d
چقد خوب بود این قسمت. خدا قسمت بعدی رو به خیر بگذرونه! لرد بیلیش قشنگ معلومه اینارو سرویس خواهد کرد! مجانی کمک نکرده!:دی اونور هم سر داوس میزنه دهن ملیساندر رو آسفالت میکنه. چون فهمید شرین رو به اف دادن!

فوق العاده بود این اپیزود!!! نه تنها بهترین اپیزود فصل بود، یکی از بهترین اپیزودهای کل سری هم بود.
دیگه حالمون بهم خورد انقدر چیزهای منفی و مرگ کاراکترهای خوب و ... رو دیدیم و توی این اپیزود قشنگ دلمون حال اومد! :D البته اینجا هم کاراکتر مهم ریکان شهید شد و غول محبوب من هم ترکید (که این یکی رو کوچیک ترین شکی نداشتم میمیره :( )، ولی خب بقیه موارد اپیزود انقدر لذت بخش بود که میشه اونا رو بخشید.
نبرد بزرگ رو واقعاً زیبا ساخته بودن و به شدت با کیفیت از آب در اومده بود، در حدی که اصلاً انتظارش رو نداشتم. اون لحظه ای که ریکان بدبخت شروع به دویدن کرد، بدجوری تعلیق ایجاد میکرد و قلب آدم به تپش می افتاد. بعدش هم که منهدم شد و نبرد اصلی شروع شد، از اون صحنه هندی که جان اسنو جلوی سپاه دشمن ایستاده بود تا خود جنگ ها تا صحنه آهسته ها خیلی عالی بود. در آخر هم که ورود استاد Littlefinger مارمولک و ... :D
نوع مرگ رمزی هم محشر بود! اولش ناامید شدم که چند تا مشت خورد و ولش کردن. گفتم حالا میذارنش توی زندان و فصل بعد فرار میکنه و از این چرندیات، ولی سگ هاش رو که به جونش انداختن دیگه تمام عقده هام خالی شد!
از نبرد که بگذریم، این اپیزود انقدر خوب بود که حتی با بخش های دخترک هم حال کردم و اون صحنه های اژدهاسواری و هجوم مغول ها و ... رو بدجوری دوست داشتم. انگار خود دنریس رو هم یه آرایش متفاوتی کرده بودن و بهتر از قبل شده بود! :D
کلاً اپیزودی بود بس عظیم و زیبا! ایشالا اپیزود آخر هم چیز خفنی باشه. البته با سابقه ای که اینا دارن، احتمالش زیاده که کل خوشی ما توی این اپیزود رو در اپیزود بعدی بترکونن و بلایی سر کاراکترها بیارن که اپیزود 9 رو فراموش کنیم! :|
--------------
این سِر داوس سر صحنه مرگ دختر استنیس حضور نداشت دیگه؟ بعد کلاً تا قبل از این اپیزود خبر نداشت که چی به سر دختر مظلوم اومده و ملیساندر باعث مرگش شده و الآن تازه قضیه رو فهمید؟ به نظر میرسه بدجوری دنبال انتقام گرفتن باشه، ولی بعید نیست خودش این وسط بمیره. :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or