GodΩWar
کاربر سایت
اون قسمت که جان داشت حمله گاز انبری رو واسه تورموند توضیح میداد و نمیفهمید خدا بود
آخرش زیر دیپلم گفت تورموند گفت GOOD . منفجر شدم 

شمالی ها شاید از پسرای ند استارک دل خوشی نداشته باشند ولی هیچ وقت ند رو فراموش نمیکنند. ند استارک به قدری محبوبه تو شمال که تصورش مشکله. اگه به ند بی احترامی میکرد تو وینترفل دفنش میکردندواقعا عالی بود . کلا بهمون عادت دادن اپیزود های 9 و 10 آدم بدجور کیفور شه . ولی به نظرم نبرد این اپیزود خیلی بهتر از نبرد فصل پیش بود . شاید چون این بار حساس تر از همیشه بود . به قول دوستان تو این سریال وقتی پای استارک ها وسط باشه آدم نمی تونه پیش بینی کنه . لامصب لحظه لحظه اش استرس بود .
این برای اولین بار بود که استارک ها از خودشون یکم جنم واقعی نشون دادن . لحظه ای که پرچم افتاد پایین قلب ام از شادی درد گرفت .
یک چیز جالب رو توجه کردید ؟ فصل اول حرص خوردیم که ای بابا این لنیستر ها قوی شدن . فصل سوم حرص خوردیم بولتون های ..... قوی شدن و استارک ها کلا پر پر شدن چون انتظار داشتیم رمبویی همه چیزو استارک ها درست کنن . ولی همه آدم های منفی خودشون خودشون رو نابود کردن تا به این جا برسیم . ریاست بولتون افتاد دست رمزی . رمزی هم که رفت قاطی باقالیا . تیریون داره دنریس رو به همه جا می رسونه . تیون هم به خودش اومد و برای همین فعلا جان سالم به در برده . سرسی هم که میزنه کینگز لندینگ رو به فنا میده . بدبخت آریا این همه زحمت کشید که برگرده انتقامش رو بگیره برسه میبینه چیزی نمونده که بخواد انتقامش رو بگیره .
چه عجیب این لیتل فینگر آب زیر کاره یک جا واقعا حرفش درست از اب در اومد . فقط یک سوال مگه وینتر فل دست بولتون و رمزی نبود ؟ منطقا همچین موجودی برای جسد ند استارک هیچ احترامی قائل نیست و سرداب رو نباید خالی کنه ؟؟ چجوری جان گفت ریکان رو ببرین پیش بابام ؟؟؟
)، ولی خب بقیه موارد اپیزود انقدر لذت بخش بود که میشه اونا رو بخشید.