سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
این اپیزود شاهکار بود
تکرار میکنم شاهکار بود
بازم تکرار میکنم شاااااااهکااااااااااار بودددددددد ...

نمره این اپیزود هم اکنون

khq1_screen_shot_2016-06-20_at_11.30.37_am.png

عالی بود اپیزود ، اپیزود 9 و 2 ، 3 ، 4 و 5 عالی بودن توی این سیزن و یکی از فصل های خیلی خوب سریال بود.میمونه قسمت 10 که نایت کینگ عزیز بیاد :D
حتی این اپیزود قسمت دنریس هم خوب بود و کمتر از همیشه روی اعصاب.
مرگ وان وان و ریکان هم ناراحت کننده بود.الان هم بنظرم دشمن بعدی سانسا و جان لیتل فینگر هست که از رمزی هم خطرناک تره.

• Like
Reactions: TheGodfather
میدونم عجیبه ولی من با این قسمت اونطور که باید و شاید حال نکردم دلیلش هم اینه تقریبا همه چی قابل پیشبینی بود یعنی قشنگ میگفتم خب الان اینطوری میشه بعد اینطوری میشه... نمیدونم شایدم دلیل اصلی قابل پیشبینی بودنش این بود که زیادی تو نت چرخیدم تو این یه هفته :))
از الان تا هفته بعد خودمو تو اتاق حبس میکنم که چیزی نخونم از این حدس و گمانه ها

• Like
میدونم عجیبه ولی من با این قسمت اونطور که باید و شاید حال نکردم دلیلش هم اینه تقریبا همه چی قابل پیشبینی بود یعنی قشنگ میگفتم خب الان اینطوری میشه بعد اینطوری میشه... نمیدونم شایدم دلیل اصلی قابل پیشبینی بودنش این بود که زیادی تو نت چرخیدم تو این یه هفته :))
از الان تا هفته بعد خودمو تو اتاق حبس میکنم که چیزی نخونم از این حدس و گمانه ها

داداش تقریبا برای هر سکانس این سریال چهارصد و پنجاد و سه و نصفی تئوری میخونیم :))
معلومه که همه چیز برامون قابل پیشبینی میشه چون تمام احتمالات رو n نفر بررسی کردن قبلش
ولی بازم جالبه سر یه اپیزود هایی مثل The Door (اپیزود مرگ هودور) باز هم همه سورپرایز میشم

• Like
داداش تقریبا برای هر سکانس این سریال چهارصد و پنجاد و سه و نصفی تئوری میخونیم :))
معلومه که همه چیز برامون قابل پیشبینی میشه چون تمام احتمالات رو n نفر بررسی کردن قبلش
ولی بازم جالبه سر یه اپیزود هایی مثل The Door (اپیزود مرگ هودور) باز هم همه سورپرایز میشم

همین دیگه منم همش منتظر این بودم با همه چیزایی که خوندیم باز یه جا یه سورپرایز خفن بشیم که نشد :دی

همین دیگه منم همش منتظر این بودم با همه چیزایی که خوندیم باز یه جا یه سورپرایز خفن بشیم که نشد :D

اگر دقت کنی میبینی اصلا احتمالی نمونده بود که بخواد به وقوع بپیونده و ما نخونده باشیم :))
مثلا منتظر چی بودی ؟ اسپایدر من بیاد کمک جان ؟ :دی

اپیزود محشری بود هر چقدر فصل شش ضعیف بود این قسمت عالی بود (البته اگه قسمت دنریس رو فاکتور بگیریم)
وای چقدر با مرگ رمزی حال کردم سانسا هم بسی خوفناک شده
در کل اپیزود فوق العاده ای بود و برای من بعد از عروسی سرخ و به همراه هاردهوم بهترین اپیزود کل سریال بود

به نظرتون بهتر میشد اگر یه تغییر کوچیک تو سکانس پایانی شکل میگرفت ؟

رمزی : سگ موجود وفاداریه سگای من به من صدمه نمیزنن
سانسا : حالا کی در مورد سگ تو صحبت کرد ؟ اصلا کی در مورد سگ صحبت کرد ؟

- چرخش دوربین و زوم روی چشمای قرمز گوووووست

بعد از سیزن 2 .. اولین قسمتی از دنریس بود که رو اعصاب نبود ! :D
دراگونا و اکشنش خیلی خوب بودن..
جنگ هم که هیچی دیگه ! یکی از بهترین جنگای تاریخ بود....

رامین جوادی چه کرد !! چه کرد واقعا !

• Like
Reactions: U n i t e d
هولی فـــــــــــــاگــ

یعنی از بهترین قسمت های کل سریال بود لامصب! بهترین قسمت فصل بودنش که غیر قابل انکاره!
چقدر کارگردانی و فیلمبرداری این قسمت شاهکار بود!! کلا از تیکه شروع جنگ تا اخر که من روی Vibration mode بودم :D
صحنه ای که جان وسط میدون بود و یک صحنه طولانی جنگ بدون کات بود، اون صحنه از بهترین صحنه های جنگی بود که دیدم! اصن بی نظیر بود! چه از نظر داستانی و چه از نظر ساخت!
صحنه هایی داشت که قشنگ اشک در میوورد مثل مرگ ریکان به بدترین شکل ممکن بود:((:((:((:((:((. مرگ وانوان هم خیلی غم انگیز بود:(
ولی در عوض سر مرگ رمزی بقدری حالم جا اومد که سابقه نداشت :D تو کل سریال اینقدر از مرگ یک نفر حالم جا نیومده بود (قبلیش مرگ میراندا بود.)
صحنه های دنریس هم بسیار عالی بودن

درکل اگه قسمت اخر هم نصف همین حال بده و واقعا هیچی دیگه نمیخوام! :D

پ.ن. دوستان یک سوال راجب روند ساخت سریال! الان مگه فیلمبرداری سریال جوری نیست که هر لوکیشن که میرن کل صحنه های فصل توی اون لوکیشن رو ضبط می کنن بعد میرن لوکیشن بعدی؟ خب پس چجوری میشه که کارگردان هر 2 قسمت متفاوته؟ الان یعنی در حین فیلمبرداری خط داستانی شمال، توی دو قسمت اول کارگردانی که سر صحنه بوده با کارگردانی که سر همین جنگ بود متفاوت بود؟

خوشم اومد کارگردان ریسک به خطر انداختن گوست و نکرد:D[-o<. واقعا اپیزود محشری بود. در مورد سوپرایز ها هم همون در سطح هودور و خاندان لنیستر باشه بهتره>:):)).اونقدر که از مرگ wun wun ناراحت شدم از مرگ ریکان نشدم،خداییش وفادارترین ارتشی که تربیت شده ارتش منسه.:x

پ.ن:دیگه سوپرایز هم اگه همیشه باشه که دیگه سوپرایز نیس~X(.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or