سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
وحید ، گفتی سیزن۶ لو رفته کامل بعدم گفتی خوندیش... درست بوده تا اینجا؟
چندتا اسپویل های مختلف بوده ولی معتبر ترینش اسپویل Battle Of Bastards بوده. هرچند این قسمت های فیلر رو هم دربر گرفته و جز چندتا چیز کوچیک فعلا همش درست در اومده.

===========

قسمت 7 کاملا فیلر بود ولی بد نبود.

کاش گیم اف ترونز هم دست نت فیلیکس بود.یه روزه کل فصل میومد بیرون.خودمون رو باهاش خفه میکردیم راحت میشدیم.~X(
منتظر بازگشت قدرتمند سرسی هم هستیم.حسابی اوضاعش خرابه.:D

• Like
Reactions: Coffee Addicted
واقعا زیبا بود
من لذت زیادی بردم
سگ شکاری هم بازگشتش خوب بود
میدونستم مارجری کلکی تو کارشه مشخص بود هیچکس اینطوری تغییر موضع نمیده
سرسی هم دیگه هیچ قدرتی نداره
اریا به نظرم مسیرش به تئون گریجوی میخوره حالا ببینین چون اون دو نفر داشتن میگفتن کشتیهاشون اونجا لنگر انداخته
سانسا هم دوباره داره به بیلیش اطمینان میکنه ولی خیلی خطرناک هست چون بیلیش در یک لحظه میتونه از پشت خنجر بزنه بهشون
مثل همون کاری که با ند استارک کرد

آخرین ویرایش:
اگه توی این سریال بشه از بابت یه چیز مطمعن بود اون اینه که همه چیز بروفق مراد یه نفر برای طولانی مدت پیش نمیره
بدون شک این لاشخور بزرگ به زودی به خاک سیاه میشینه
و این مارجری هم خیالتون تخت که لاشخور از نقشش با خبره
این مارجری از همون اولی که اومد توی سریال داره با دوز و کلک و حقه بازی و مظلوم نمایی و تحریک کردن خودش رو میکشه بالا،حالا بلاخره یه نفر موذیتر از خودش پیدا میشه که بزنتش زمین
احمق خیلی راحت مادربزرگش و تنها کسی که میتونست بهش کمک کنه رو دک کرد(اون حرف لاشخور هم که گفت برای سلامتی مادربزرگش چه روحی و چه جسمی نگرانه بیشتر یه تهدید و اهرم فشار بود تا مارجری بره دکش کنه)

این فصل شده ترکیب کتاب4.5.6
قسمت بعد هم احتمال زیاد اتفاقاتی که تو کتاب3افتاد رو شاهد باشیم

تو این قسمت هم مشخص شد تیان و اشا جای ویکتاریون رو تو سریال گرفتن.فک میکردم میخوان به شمال حمله کنن
اشا مخ دنریس رو نزنه صلوات:دی اینجوری که معلومه میتونه داریو ناهاریس هم حامله کنه:دی

ce1c33fabde0196084a3cef1113d8d2c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا این انجمن برادران کیا بودن ؟:D من یادمه ولی خیلی نمیدونم دقیقا کی بودن :D چرا اونا رو زدن ترکوندن ؟:|

فصل دوم بودن فک کنم ، جادوگر سرخ رفت دیدشون ، یارو مرد بعد زندش کردن ، همونی بود که سوار اسب بود ...

---

به به سندور کلگان عزیز هم برگشت ، چقدر من این بشر ـو دوست دارم ، خیلی خوب بود. آریا همکه معلوم نیست چی به چیه .
اتفاقا من این قسمتو خیلی دوست داشتم ، به طور واضح نشون میده کارایی که تو فصل های قبلی شخصیت ها (حالا چه اونایی که الان مردن چه زندن ) انجام دادن چه تاثیری روی وستروس گذاشته .
عجب لوکیشن هایی هم داره لذت میبرم واقعا.

فک کن سگ شکاری بشه جنگجوی مذهب هفت با کوه بجنگه:D
اتفاقا این تئوری بود که قبلا خیلی طرفدار داشت منتها قضیه اینه که سندور الان تو حوالی ریورلنده ولی کوه تو قدمگاه پادشاه. قسمت بعد کوه قراره واسه سرسی مبارزه کنه و سندور هم که افتاده دنبال اعضای انجمن برادری بدون پرچم

• Like
Reactions: giant level
همیشه قسمت 8 یا 9بزرگترین اتفاق فصل رو شاهدش بودیم بشدت منتظر قسمت بعدم
(لعنت به این امتحانات که نمیذاره یه فیلم درست ببینیم)

• بنظرم قسمت 10 مهمترین قسمت میشه که اسمشم winds of winter ـه:D
  • یعنو نایت کینگ شیپور پیدا میکنه و دیوار میریزه؟:D
  • یه کلیپیم قبل اینکه سیزن 6 شروع بشه اومد که اخرش نشون میده دیوار میریزه:D
  • یعنی... :D

• Like
Reactions: Lord Odin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or