Marketing
کاربر سایت
مطمئنا مارتین نمیاد پایانی هندی درست کنه...اما یه نکته ای هست : یا پایان خوب داریم و یا پایان بد و هرکدوم از اینا درجاتی دارن که بهترین پایان خوب رو تو بهترین کتابا میشه دید...یعنی از وارکرفت ریچارد ناک و ارباب حلقه های تالیکن گرفته تا شاهنامه ی فردوسی همشون پایانشون برای خودشون خوب بودن و هیچ نویسنده ای نمیاد آخر کارو بد تموم کنه،پس چه تو کتاب و چه تو سریال نمیشه انتظاری جز این داشت،فقط نباید خیلی قابل انتظار باشه و حتما باید سورئال باشه تا به دل همه بشینه وگرنه درهرصورت این وسط پیدا میشن کسایی که ناراضین...این فصل گیم هم خیلی قابل پیش بینی بود،به همین دلیل بیشتر ناراضین،چون مثل فصلای قبل سورئال نبودن(مث زنده شدن جان اسنو که از یه سال پیش همه میدونستن)...اما همین اسم هودور که هنر مارتین رو نشون میده،میفهمونه که پایانش حتما سورئاله وگرنه واقعا دیگه همون فیلم هندی در نظر بگیریدمن از این تئوری ها زیاد تو Reddit، Tumblr و جدیدا سایت/فروم های ایرانی دیدم که Jon با Daenerys و Tyrion متحد میشه. بعضا Bran رو هم وسط میارن. اونها معمولا تئوری براساس اینکه Jon نماد Ice هست و Daenerys نماد Fire بنا میکنن. اما این یکی دیگه کلا براساس فلسفه ارسطو بود.
اما اگر Martin بخواد داستان رو اینجوری تموم کنه، برای همیشه خوندن رمان های فانتزی/تاریخی رو کنار میذارم و انیمیشن های Barbie درکنار کلید اسرار نگاه میکنم. LOOL
--------
مثل اینکه در Script سریال به Benjen بعنوان Coldhands اشاره شده. باتوجه به توصیفاتی که از Coldhands در کتاب شده و همینطور رد کردن Martin کاملا در کتاب همچین اتفاقی باطل هست. یه نکته آزاردهنده هم این هست که الان درسریال همه شخصیت های Charismatic حذف شدن( من از Jon خوشم نمیاد) نمونه: Stannis و Victarion. فقط در تعجبم چطور شخصیتی به ابهت Victarion رو تونستن حذف کنن! Euron هم در سطح نقش منفی فیلم فارسی پایین اومده.![]()
از طرفی چون به آخر کتاب و سریال داریم نزدیک میشم،پس چندان رازهای بزرگی نمی مونن که از نظرداستانی میخکوب کنن آدمو،پس میشه انتظار داشت که سطح داستانی کمی پایین تر بیاد که این وسط سهم سریال خیلی بیشتره و اینجور موقع ها کسی مث وینس گلیگان رو برای نویسندگی میخواد که سطح داستانی رو کمی بالا ببره ولی متاسفانه از تجربه ی من با d&d تو این فصل باید این انتظارو هوا دونست lOL
حالا بگذریم از اینا....
در مورد اشاره ی اسکریپت به coldhand ،همون شایعه های فناست،چون بعد تحویل اسکریپت بهشون خودشون با خودکار گرفته بودن اینو اضافه کردن و تو اسکریپت اصلی هیچ اشار های به coldhand نشده و حتی اسم بنجین هم یبار اومده که برن اونو گقت....
این فنای سریال در این مورد شورشو در آوردن،حتی تو یه مورد میگفتن ویکتاریون سریال همون سر جورا هستش که میخواد بره مث ویکتاریون توسط همین جادوگرهای قرمز درمان بشه

اما نمیشه به همین زودی درمورد ویکتاریون نظر داد،چون ممکنه تو فصل بعد نشونش بدن(با توجه به جدا بودن روند بازگو شدن داستان)این وسط فقط امیدوارم که استنیس پرپر نشده باشه،چون خیلی مسخرست!(با توجه به اینکه مرگشو نشون ندادن)
................................................
این چند خط دیالوگم ببینید:
You are the Three-Eyed Raven now.
I didn't have time to learn.
I can't control anything.
You must learn to control it before the Night King comes.
درسته که ممکنه هدفشون یه چیز دیگه باشه ولی نویسنده ها و کارگردانای معروف خوب نشون دادن که به فلسفه علاقه دارن
....................................................
پ.ن. همین الان چک کردم،مث اینکه اصلا این حرفای آخر دنریس تو دیالوگا نبوده و عوامل کارگردانی فیلم خودشون یه چی پروندن

دمت گرم