سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب پیش بینی م درست بود:D
دست سرد وارد داستان شد.
برا اونای که کتاب نخوندن
این دست سرد تو کتاب سوم وارد داستان شد
سم و گیلی رو از دست وایت ها نجات میده و کمک میکنه برگرده به دیوار
بعدش برن رو میبینه بهش کمک میکنه تا به غار کلاغ سه چشم برسه.ولی تو سریال حذفش کردن
تو کتاب هم مشخص نشد کیه که اینجا معلوم شد همون بنجن استارکه.

این قسمت هم اصلا خوب نبود

دنریس از همیشه حال بهم زن تر بود :unamused:
مخصوصا وقتی دوتراکی حرف میزنه دوسدارم خودمو با چوب بزنم:unamused::unamused::unamused::unamused::unamused::unamused::unamused::unamused:

آخرین ویرایش:
اصلا خوب نبود البته غیر از برگشت بنجن
من واقعا دوست داشتم آریا فیس لِس بشه. به هر قیمتی.~X(
الانم که دیگه صورت هارو تمی تونه استفاده کنه به چه درد می خوره:-t%-(
این همه فصل زور زد برسه به براووس بعدشم یه فصل و نصف آسفالت شد که تهش بشه این؟x-(x_xx-(x-(

• Like
Reactions: TheGodfather
قسمت جالبی بود... اتفاقات برن و دیدارش با بنجن هرچند یکم قابل حدس بود ولی خیلی خوب بود!
داستان سم و گیلی جالب بود (باید دید در ادامه چی میشه!)
کینگز لندینگ... یعنی اینقد که اعصابم خورد شد از دست تامن که نگو... این بشر چرا اینقد احمقه؟ چرا واقعا؟ دلم چقد برای جیمی سوخت :(
والدر فری ایز بک... این فصل منتظر مرگش هستم :) به قول جیمی ۴۰۰ سالشه :))
آریا هم خوب شد! بشدت برای ادامه خط داستانیش منتظرم.
و در آخر دنریس... من راستش از دنریس خوشم میومد همیشه و دلیل هیتراشو نمیفهمیدم... ولی این قسمت خدایی دنریس خیلی بد بود.. دیگه فلانش داره در میاد از بس تکراری شده! تنها نکته مثبت این خط داستانی صحنه ی آخر و cgi دهن دروگون بود... عالی بود!
راستی مد کینگ! Burn them all!! سوپرایز عالی ای بود

خب من تا سریال رو شروع کردم برای اینکه بفهمم زیرنویس درست هست یا نه زدم رفت آخر فیلم دیدم زنیکه باز داره داد و بیداد میکنه من ننه ی اژدهام و فلان و فلان که اینقدر خندم گرفت نگاش نکردم
یه ساعت بعد رفتم سراغش میتونم بگم این قسمت خوب فقط یه ضد حال داشت اونم گنجشک اعظم بودم!
منتظر یه حمله ی زیبا بودم که اتفاق نیوفتاد هر چند خفن آرایش نظامی گرفته بودن و قشنگ بود

• Like
یکی اسم قسمت 9 رو لو داده که خیلی خوف میزنه و البته استرس زا!:D

battle of bastards مبارزه جان و رمزی. فقط این دیو نزنه جان اسنو رو کور کنه که ناراحت میشم:دی

و با توجه به اسم قسمت 10 که the winds of winter هست قشنگ یه پایان فاکد آپ رو میشه متصور شد:D یحتمل وایت واکر ها بریزن از دم همه رو به اف بدن:D

من خیلی از این قسمت خوشم نیومد فیلر زیاد داشت اما به نظرم دیگه باید یه جنگ خوب شروع بشه:D همه بریزن شمال دعوا:D

کلا قسمت خوبی بود اما من انتظار داشتم دوباره دنریس لخت بشه که اپیک فیل شدم:D

چیز خاصی نداشت از نظر داستان نسبت به قسمت های قبلی(همینه یکم تو ذوق زد) ،اما خوب کار شده بود(دیگه مگه میشه داستان اصلی باشه و خود d&d نویسندش نباشن lol)

رامین جوادی هم تو ورود بنجن عالی عمل کرده بود(یعنی فوق العاده بود) کاش این تیکشش رو نگه می داشتن برای آخر کار

• Like
خیلی قسمت خوبی بود
دوست داشتم خانواده سم رو ببینم
داداش ند استارک هم که عالی برگشت
این والدفری من نفهمیدم فازش چیه مرتیکه
یعنی بی لیاقت تر از این تامن ندیدم این گنجیشک منجیشک ها وقت گیر بیارن قبر پادشاهایشو کندن حالا ببینین امیدوارم سرسی منقرضشون کنه
اریا هیچوقت نمیتونست انسانی که نمیدونه گناهش چیه رو بی دلیل بکشه ولی حال میکنم این دختره رو سقط کنه خیلی پر رو شده
من نمیدونم این چه دشمنی و هیتی هست دوستان با این دنریس بدبخت دارن
یارو سوار اژدها سخنرانی میکنه روحیه میده به لشکرش کجاش مورد داره؟ دیالوگاشم خوب بود
چه بخوایم چه نخوایم این سریال. با دنریس شروع و با اونم ختم میشه من که دوسش دارم
در کل امتیاز 8.8/10 میدم به این قسمت

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or