سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه Game of Thrones انیمه بود:دی خیلی باحاله:دی

vjpompo6hvervcan2n9h.jpg
sfylsuw2uwpsdcq9p6gn.jpg
p6e30ks8o0ll9vlku1ys.jpg

چرا با هودور همچین کردن. :(( اصلاً فکر نمیکردم مرگ هودور انقدر تأثیرگذار از آب دربیاد. :(
خوبی این قسمت این بود که در کنار اون صحنه غمناک، این رو هم داشتیم! =))

1ygl00qmtq0ufgwb6ka1.jpg

مثل اینکه سازنده های سریال تصمیم گرفتن توی هر قسمت یه صحنه مربوط به این دو مرغ عشق رو نشون بدن! :دی
این یارو یورون هم بهش میخوره از اون کاراکترهای دیوانه ای باشه که آدم باید انتظار هر چیزی رو ازش داشته باشه! :دی به یه دقیقه نکشید که تاج رو گذاشتنش سرش و با اون قیافه خوشحال و مجنونش گفت بریم برادرزاده هام رو بکشیم! :))
الآن رفتم یه چیزی ازش خوندم که بسیار زیبا بود!
يورون گريجوی برادر جوانتر بيلون(Balon) است و با نام "چشم کلاغی"(Crow's Eye) شناخته می شود. او ناخدای کشتی سکوت(Silence) می باشد، کشتی که تمام خدمه آن لال هستند، چرا که يورون زبان آن ها را بريده است. :دی

این دو سه تا اپیزود آخری همه ریت بالای 9.5 گرفتن بعد اینجا ملت واسه ما نکته سنج شدن :D یکی گیر میده به سکانس دنریس و دوتراکی ها یکی میگه چرا برن تو اون هیری ویری رفته زمان قدیم جای اینکه فرار کنه ( خب مرد حسابی رفته که داستان هودور رو رقم بزنه دیگه یه چی تو مایه های Interstellar ) .
جمع کنین باو مسخره بازیارو فهمیدیم خیلی کول هستین 8-| بخوای ایراد بنی اسراییلی بگیری کلا فیلم و سریال نبین! تو همه فیلما و سریالا از این چیزا هست. 1000 تا تیر سمت قهرمان داستان میره یکیش هم بش نمیخوره حالا سر سکانس دنریس و دوتراکی ها همه واسه ما شدن متخصص فیریک حرارت!
تاپیک بحث و گفتگو درباره هر قسمت سریال هست،دقیقا انتظار داری چه چیزهایی گفته بشه :D این حرفها زده نشه(حالا چه درست چه نادرست) فقط میشه مجموعه از کامنت ها درباره اینکه"وای چقدر این قسمت قشنگ بود،این قسمت عالی بود، به این قسمت ۱۱ از ۱۰ می دم"
باید هر نوع نظری باشه،خودم هم قبول دارم یکسری از ایراد ها سخت گیرانه،غیر منطقی یا فقط از سر شوخی هست:Dولی یکسری ایراد ها منطقی هست و تا حدی ضعف سریال رو نشون می ده
هر چند وقت یکبار تو هر تاپیکی می رم کامنت هایی مثل"اگه دوست نداری بازی نکن،اگه نمی خوای نگاه نکن،فکر کردی خیلی خفنی و ..." به نظرم لحن جالبی نیست و باعث میشه افراد کمتری در بحث شرکت کنن :D
درباره قضیه rate هم که به نظرم زیاد قابل اطمینان نیست،الان طرفدارهای walking dead برای اپیزود هایی ۱۰ ردیف می کنن که آدم شاخ در میاره:D

صحنه ی جالبش اینجاست که میتوست اون توپ رو پرت کنه سمت وایت ها ولی کامیکازی کرد :D
خب نکتش اینه که با اونکار فقط یه تعداد کمی میمردن، ولی الان تعداد بیشتری مردن چون اصولا Wight ها عقلشون در حد پشمک هست همشون دسته جمعی دور Leaf جمع شدن که با چاقو و تبر و چوب و ... بزنن بکشنش :| به هر حال میخواست کانسپت سکریفایس رو نشون بده.
اما مردن سامر واقع مسخره بود چون حتی یه دونه wight هم نتونست بکشه. که اونم البته فک کنم تصمیم خودش بود که بمونه و دفاع کنه (که با توجه به هوش بالای Direwolf ها عجیبه) چون Meera صداش زد و هیچ توجه نکرد :(

حالا باز اون قابل توجیه هست چون همش تاکید شده که فقط Dragon Glass روشون اثر داره،کلا دیگه GOT رو باید مثل Walking Dead تماشا کرد،اگه در حین یا بعدش دربارش فکر کنی به به دلایل خیلی زیاد از هیچ اپیزودی لذت نمی بری :D
اون نیزه هم جنسش Dragonglass بود دیگه.
اصن Dragonglass خود همین Children of Forest درست کردن.
زمان Age of Heroes هم که وایت واکر ها حمله میکنن وستروس، همین Children سالی 1000 دراگون گلس به نایت واچ میدادن که بزنن وایت واکر ها رو کتلت کنن :دی

دوستان من خواستم سریال رو به کسی بدم که اصلا با دنیای سریال آشنا نیست، کدوم زیرنویس فارسی رو پیشنهاد می کنید که بهش بگم با اون ببینه؟ مخصوصا برا فصل های اول. چون تا اونجایی که یادمه مثلا فصل اول همین زیرنویس 9movie ایرادای خیلی تخیلی داشت که کاملا معلوم بود به خاطر شناخت پایین از دنیای کتاب بوده و اصطلاحات رو اشتباه ترجمه می کرد مثلا دایرولف رو می نوشت گرگ مرده یا تو یکی از قسمت ها که قشنگ یادمه یکی از شخصیت ها کتلین رو کت صدا کرد و تو ترجمه نوشته شده بود گربه :دی البته برا فصل های جدید فکر کنم بیشتر زیرنویس ها کیفیت خوبی دارن چون مترجمش ها با سریال و داستان و دنیاش بیشتر آشنا شدن.

چرا با هودور همچین کردن. :(( اصلاً فکر نمیکردم مرگ هودور انقدر تأثیرگذار از آب دربیاد. :(
خوبی این قسمت این بود که در کنار اون صحنه غمناک، این رو هم داشتیم! =))

1ygl00qmtq0ufgwb6ka1.jpg

مثل اینکه سازنده های سریال تصمیم گرفتن توی هر قسمت یه صحنه مربوط به این دو مرغ عشق رو نشون بدن! :D
این یارو یورون هم بهش میخوره از اون کاراکترهای دیوانه ای باشه که آدم باید انتظار هر چیزی رو ازش داشته باشه! :D به یه دقیقه نکشید که تاج رو گذاشتنش سرش و با اون قیافه خوشحال و مجنونش گفت بریم برادرزاده هام رو بکشیم! :))
الآن رفتم یه چیزی ازش خوندم که بسیار زیبا بود!
يورون گريجوی برادر جوانتر بيلون(Balon) است و با نام "چشم کلاغی"(Crow's Eye) شناخته می شود. او ناخدای کشتی سکوت(Silence) می باشد، کشتی که تمام خدمه آن لال هستند، چرا که يورون زبان آن ها را بريده است. :D
این یورون سریال یه نسخه تپل تر همون تیان بزدله:D
اصلا به خفنی کتاب نبود از خود شخصیت تا تاج گذاریش
حالا باورنکردینه رفتن ویکتاریون رو هم حذف کردن..اونم شخصیت فوق العاده ی بود
کلا گریجوی ها بجز تیان بوزینه همشون خفن و جذابن ولی تو سریال گند زدن بهشون

یورون هم باید این شکلی باشه کاش حضرت هانیبال رو میاوردن
ffz2_rps20160524_194512.jpg

آخرین ویرایش:
این یورون سریال یه نسخه تپل تر همون تیان بزدله:D
اصلا به خفنی کتاب نبود از خود شخصیت تا تاج گذاریش
حالا باورنکردینه رفتن ویکتاریون رو هم حذف کردن..اونم شخصیت فوق العاده ی بود
کلا گریجوی ها بجز تیان بوزینه همشون خفن و جذابن ولی تو سریال گند زدن بهشون

یورون هم باید این شکلی بود کاش حضرت هانیبال رو میاوردن
من با یارا خیلی حال میکنم! :دی شیرزنیه برای خودش!
خیلی دوست دارم اینا با اون کشتی هاشون به جان اسنو و بروبچ ملحق بشن و برن سراغ اون مردک عوضی.
من که کتاب ها رو نخوندم، ولی واقعاً حیفه که الکی میزنن کاراکترهای خفن رو حذف میکنن. :|
مثلاً Lady Stoneheart هم بیخودی حذف شد. توضیحاتش رو که میخوندم، کاراکتر خیلی جالبی به نظر میرسید و پتانسیل بالایی برای سریال داشت، ولی ولش کردن. البته چند وقت پیش یه سری شایعات بود که شاید وارد سریال بشه، ولی دیگه انقدر از مرگ کتلین گذشته که بعید میدونم خبری بشه.

تو سایت Winter Is Coming چند نفر کل فصل ششم رو اسپویل کردن :|

منم که کلا وقتی اسپویل ببینم دست و پام گم میشه و دیگه نمیتونم جلو خودم رو بگیرم و سر همین مورد همه کامنت های اسپویل کل فصل رو خوندم :|

Some nasty sh*ts Gonna Happen!!

تو سایت Winter Is Coming چند نفر کل فصل ششم رو اسپویل کردن :|

منم که کلا وقتی اسپویل ببینم دست و پام گم میشه و دیگه نمیتونم جلو خودم رو بگیرم و سر همین مورد همه کامنت های اسپویل کل فصل رو خوندم :|

Some nasty sh*ts Gonna Happen!!
چجوري قبل پخش كل فصل رو اسپويل كردن؟شايد نظريه بوده فقط.

Sent from Vallhalla

• Like
Reactions: amir72
چجوري قبل پخش كل فصل رو اسپويل كردن؟شايد نظريه بوده فقط.

Sent from Vallhalla

دقیق نمیدونم ولی از عوامل پشت صحنه و در جریان ساخت سریال بودن، همه اشون متفق القول داستان هاشون یکی بود و با جزییات و توضیحات کامل.

من با یارا خیلی حال میکنم! :D شیرزنیه برای خودش!
خیلی دوست دارم اینا با اون کشتی هاشون به جان اسنو و بروبچ ملحق بشن و برن سراغ اون مردک عوضی.
من که کتاب ها رو نخوندم، ولی واقعاً حیفه که الکی میزنن کاراکترهای خفن رو حذف میکنن. :|
مثلاً Lady Stoneheart هم بیخودی حذف شد. توضیحاتش رو که میخوندم، کاراکتر خیلی جالبی به نظر میرسید و پتانسیل بالایی برای سریال داشت، ولی ولش کردن. البته چند وقت پیش یه سری شایعات بود که شاید وارد سریال بشه، ولی دیگه انقدر از مرگ کتلین گذشته که بعید میدونم خبری بشه.
اره یارا عالیه البته اسمش تو کتاب آشا تو سریال شده یارا

داستان گریجوی ها مخصوصا تیان و آشا خیلی تغییر داشته نسبت به کتاب ولی احتمالش زیاده همین اتفاق بی افته یعنی حمله به وینترفل وانتقام از رمزی:دی

تو حذف شخصیت دیگه شورشو دراورن.
ویکتاریون شخصیت اصلی بود نباید حذف میشد

این شخصیت که گفتی اره عالی بود
و همینجور که خود گفتی دیگه نباید منتظر اومدن باشیم
باید همون فصل4وارد داستان میشد

صفحه قبل هم گفتم احتمال زیاد یکی از شخصیت های جالب حذف شده رو برای نجات برن وارد داستان کنن

• Like
Reactions: Dinosaur
دوستان من خواستم سریال رو به کسی بدم که اصلا با دنیای سریال آشنا نیست، کدوم زیرنویس فارسی رو پیشنهاد می کنید که بهش بگم با اون ببینه؟ مخصوصا برا فصل های اول. چون تا اونجایی که یادمه مثلا فصل اول همین زیرنویس 9movie ایرادای خیلی تخیلی داشت که کاملا معلوم بود به خاطر شناخت پایین از دنیای کتاب بوده و اصطلاحات رو اشتباه ترجمه می کرد مثلا دایرولف رو می نوشت گرگ مرده یا تو یکی از قسمت ها که قشنگ یادمه یکی از شخصیت ها کتلین رو کت صدا کرد و تو ترجمه نوشته شده بود گربه :D البته برا فصل های جدید فکر کنم بیشتر زیرنویس ها کیفیت خوبی دارن چون مترجمش ها با سریال و داستان و دنیاش بیشتر آشنا شدن.

ایران فیلم. البته ببین برای فصل های اول ترجمه از تیم ترجمه ایران فیلم هست یا نه , اگر برای فصل های اول از این تیم نبود برای
Arian Drama رو بگیر.

• Like
Reactions: sabco
من با یارا خیلی حال میکنم! :D شیرزنیه برای خودش!

گویا شایعات قوی هست که lady stoneheart این فصل میاد. از تایید بازگشت گروهی که تو فصل سوم آریا و هاوند بهشون برخورد کردن (brotherhood without banners) و میتونستن مرده هاو زنده کنن تا اینکه یکی از بازیگر های جدید فصل ۶ که هنوز نیومده تو سریال و نقشش هم معلوم نشده گفته من این فصل یک کاراکتر رو که کسی فکرشم نمیکنه زنده میکنم. منطقی به نظر میرسه که بخاد طرف lady گرامی باشه.
از طرفی چند وقت پیش سوفی ترنر (سانسا) تو یک مصاحبه بازی «دو حقیقت -یک دروغ» انجام داده و یکی از سه گزاره ـش برگشت بانو بود :D (دو تای دیگه یکی مردن رمزی بود. اون یکی سه مرگ از افراد توی لیست آریا بود)
الانم برین رفته به سمت خاندان تالی- ریورلند. بعید نیست اونجا اتفاقات لیدی و برخوردش با برین رخ بده. بهترین فرصته!

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or