Anakin
کاربر سایت
درافتاد آدم انتظار نابود شدن جان و می کشه
اینطور که شما میگی تمام شخصیت هارو جان باید از دم گردن بزنه!هر حاکم عاقلی اولین کاری که میکنه این وزیر وزرا یا کنسول پادشاهی یا اسمشو هر چیزی میخواید بذارید رو حسابی زیر و رو میکنه
چه معنی میده یک آدم تو شورای کوچک بیش از دو سه تا پادشاه خدمت کرده باشه ؟
مثلا به امثال مرحوم پایسل دقت کنید که اگر زودتر کشته میشد چقدر کمتر دردسر میکشیدن ملت
یا همین لیتل فینگر جان یه سر سوزن اگر عقل و سیاست داشت گردنشو در جا میزد
یا حتی همین واریس هم از نظر من صد در صد قابل اعتماد نیست
کلا با آدمایی که به چند پادشاه خدمت کردن نمیتونم کنار بیام مگر استثنا هایی مثل شوالیه پیاز که واقعا خود استنیس دورش کرد یا سر باریستان سلمی که داستانش رو میدونید !

دوستان دوتا سوال بدجوری ذهنم رو درگیر کرده
اول اینکه این کشتی های یورون گریجوی کِی دستور ساختش صادر شد و کِی اماده داشتن و جالب تر اینکه سریع هم گازوندن رسیدن پیش سرسی و ادامه داستان؟(جالب تر اینکه با دنریس هم زمان رسیدن)
دوم اینکه اینا از کجا میدونستن که قراره از کجا رد بشن و سریع حمله کردن و ترتیب همه رو دادن؟(حمله یورون رو میگم)
ممنون![]()
برای له کردن ۳۰ تا کشتی، که با ۱۰۰۰ تا کشتی حمله نمیکنند مومن!!خیلی دیگه داری ریزبینانه و ظریف نگاه میکنی
البته حق داریا حرفت کاملا منطقیه
ولی اگر اینطوری بخوایم فکر کنیم کل سریال میشه درگیری های یهویی بین راهی بین لشکر ها
اصولا در زمان جنگ هیچوقت اطلاعات به تیمزی قبل رد و بدل نمیشه و خیلی چیزا از دست خیلی افراد حتی در حد عنکبوت بزرگ هم در میره
این فصل دیگه انتظار مثل فصول قبل نیست که ۸۰ درصد اول سریال آروم باشه و ۲۰ درصد بعدش طوفانی
هنوز هیچی نشده یورون کل سرنوشت لشکر مارتل ها و یارا گریجوی و افرادش رو داد رو هوا
دو تا از قوی ترین متحد های دنریس رو مثل آب خوردن ترکوند
گریجوی های طرف یارا رو که کلا حذف کرد از طرفی در نبود الریا سند و مارهای شنزار سرنوشت خوبی در انتظار قوای تشکیل شده از سان اسپیر نخواهد بود
حالا تو اپیزود بعدی باید دید چه اتفاقی تو لنیسپورت و کسلی راک میوفته !
برای له کردن ۳۰ تا کشتی، که با ۱۰۰۰ تا کشتی حمله نمیکنند مومن!!
یکی مثل یورن یک چشم (تو سریال دو تا چشم داره! |ته تهش با ۵۰ تا کشتی میتونه کارش رو تموم کنه!
حمله هم تو شب صورت گرفته، آروم و بی سر و صدا و lights off !!
سریال فانتزیه دیگه! کنار بیاید با جزئیات!
کسی از آقا جیمی نگفت! کله گنده ترین لرد حال حاضر جنوب وستروس رو مفتی آورد تو سپاه سرسی!
Sent from my SM-A510F using Tapatalk

اشتباه ریپلای کردم!داداش کلا اشتباه زدی
یکی از دوستان انتقاد کرد منم یجورایی پاسخ ایشون رو داده بودم
منظورمم مثل خودت بود تقریبا که کار فانتزی و نباید زیاد تو جزئیاتش جست و جو کرد !