Daedalus
کاربر سایت
ظاهرا مسی ویلیامز یکی از فن های Ed Sheeran هست واسه همین میخواستن سورپرایزش کننlol Ed Sheeran.بامزه بود.

مقصد آریا هم کینگز لندیگه؟؟ چرا خو برو پیش خانوادت احمق 
لیدی لیانا مورمنت هم که باز هم ژیلتمون کرد 
دومیش هم جورا بود
جورا تو سیتادل چیکار میکنه؟
چرا کل دستش سنگی شد؟
راستی سم جای دراگون استونارو پیدا کرد الان دیگه رسالتش تموم شد؟ 
این بشر روانیه
واقعا خوشم اومد. یه سری از دیالوگ هاش بشدت عالی بود. مثل اون قسمتی که سرسی بهش گفت "تو برادرتو کشتی" اینم جلوی جیمی بش گفت "خیلی خوب بود. توصیه میکنم امتحانش کنی"
درکل در سطح بالایی از دیوانگی و شاخیت قرار داشت 
من باید دوباره بشینم فصل های قبل رو ببینم هیچی از فصل قبل یادم نیست حتی اسم کاراکتر هاواسه كسايى كه اين پدر و دختر رو يادشون نيست
View attachment 77436
من باید دوباره بشینم فصل های قبل رو ببینم هیچی از فصل قبل یادم نیست حتی اسم کاراکتر ها
وقتی اسم کاراکترها رو میگفتم نمیشناختم
[ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]هیچ اتفاق عجیب و غیر قابل پیشبینی تو این اپیزود نیافتاد.
بنده 8 ماه پیش از همه واقع این اپیزود رونمایی کرده بودم.
جوراه مورمنت در oldtown به امید درمان قرنطینه شده.
اریا همه خاندان فری رو میکشه.
سگ شکاری و انجمن برداری به اون ور دیوار میره.
یورن با سرسی متحد میشه.
حتی دیالوگ های قسمت ها رو برای من خصوصی فرستاده بودن و اون سکانسی که سرسی به یورن میگه تو برادرتو کشتی یورن جلوی جیمی میگه خیلی حال داد پیشنهاد میکنم امتحانش کنی رو من 8 ماه پیش دیدم لذتش رو بردم
اما تریل رسمی قسمت 2 که توسط HBO پخش شده:
جان داره با لردهای شمالی سر رفتن به دراگستون برای اوردن شیشه های اژدها دعوا میکنه که یکی از لرد ها میگه تارگرین ها قابل اعتماد نیستن و منابع بنده تایید کردن جان به دراگستون میره و ثئون گریجوی رو اونجا چک و لقدی میکنه و با دنریس متحد میشه و بقیه ماجرا که تو اسپویل 8 ماه پیش هست به پست های قبلی بنده مراجعه کنید.
در یک سکانس یارا میگه ما کشتی و اژدهاداریم باید به رد کیپ و مقعر فرمانروایی حمله کنیم تو اون جمع الاریا سند هم هستش که یارا و الاریا اسیر یورن میشن و بزرگترین هدیه برای سرسی قبل الالریا ساند هستش.
در یک سکانس دیگه اریا رو میبینیم که گرگش رو میبینه که احتمالآ یاد وینترفل می افته و مسیرش رو به سمت شمال تغییر میده و لرد بلیش که داره علیه خاندان استارک توطئه چینی میکنه توسط اریا کشته میشه. تو اسپویل های قبلی توضیح دادم.
.
درستش کردم.[ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]
شما که ادامه رو هم گفتی الان این خلاف قانون نیست؟

ظاهرا مسی ویلیامز یکی از فن های Ed Sheeran هست واسه همین میخواستن سورپرایزش کنن
البته بازیش یکم داغون بود
------
در کل اپیزود متوسطی بود بجز چند دقیقه اول
معلوم بود که داره آماده میکنه واسه قسمت های خفن بعدی
و واقعا این جور اپیزود ها بدن چون بعدش انتظار یک یا چند هفته ای رو به دنبال دارند و آدم کاملا تو خماری میمونه![]()
.
.