سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
lol Ed Sheeran.:)) بامزه بود.
ظاهرا مسی ویلیامز یکی از فن های Ed Sheeran هست واسه همین میخواستن سورپرایزش کنن :))

البته بازیش یکم داغون بود :دی

------
در کل اپیزود متوسطی بود بجز چند دقیقه اول
معلوم بود که داره آماده میکنه واسه قسمت های خفن بعدی
و واقعا این جور اپیزود ها بدن چون بعدش انتظار یک یا چند هفته ای رو به دنبال دارند و آدم کاملا تو خماری میمونه :دی

Spoiler!

افتتاحیه خیلی خوبی بود... 5 دقیقه اولش در کمال قابل پیشبینی بودن و معلوم بودنش حتی در 5 ثانیه اول، ولی خیلی خوب بود :D
خط داستانی آریا بهترین قسمتش Ed بود... اصلا یادم نبود که اد این فصل قرار بود بیاد بعد خیلی سوپرایز شدم! :D:x مقصد آریا هم کینگز لندیگه؟؟ چرا خو برو پیش خانوادت احمق :|
شمال... خوبه! مهم ترین قسمتش اون جایی بود که سانسا به برین گفت "کاملا میدونم چی میخواد" (راجب میدل فینگر... لیتل منظورمه :D)B-) لیدی لیانا مورمنت هم که باز هم ژیلتمون کرد :))
سیتادل... جدای نشون دادن توالت شوری های سم و بدبختیاش، این قسمت دوتا سوپرایز داشت. اولیش که جیم برودبنت بود که از بازیگر های محبوبمه و گفته بودن این فصل یک نقش مخفی داره و اینو هم مثل اد کاملا یادم رفت و دیدنش خیلی خوب بود:x دومیش هم جورا بود:o جورا تو سیتادل چیکار میکنه؟:o چرا کل دستش سنگی شد؟ :(( راستی سم جای دراگون استونارو پیدا کرد الان دیگه رسالتش تموم شد؟ :|
دنریس هم رفت که شروع کنه :D
کینگز لندینگ... سرسی از محبوب ترین کاراکتر های سریاله برام. و از بهترین پرداخت های سریال به نظرم سرسیه! تقابل سرسی و جیمی و تقلاشون برای زنده موندن حالا که همه ضدشونن جذاب بود. ولی بهترین قسمت این خط داستانی یورون بود=P~ این بشر روانیه:-SS واقعا خوشم اومد. یه سری از دیالوگ هاش بشدت عالی بود. مثل اون قسمتی که سرسی بهش گفت "تو برادرتو کشتی" اینم جلوی جیمی بش گفت "خیلی خوب بود. توصیه میکنم امتحانش کنی" :)) درکل در سطح بالایی از دیوانگی و شاخیت قرار داشت =D>
و خط داستانی کلگان... شاید به نظرم بهترین قسمت این قسمت بود... اینکه به خونه اون پدر دختر برگشتن و عذاب وجدان ماونتین برای کشتن اونها و شبانه خاک کردنشون واقعا زیبا بود!

درکل لذت بردم... بهرحال مقدمه چینی کرد برای قسمت های بعدی...

"Leave one wolf alive and the sheep are never safe"

پشمـــــآم

---

مغزمو پاشوند رسما ، چقدر CGI ها بهتر شده ، یورون گریجوی شخصیت مورد علاقم بود این قسمت به نظر خیلی پلید و شرور میاد لامصب : دی سکانس ها دست خودش بود

آخرین ویرایش:
Spoil ........

فعلا تنها خطری که دنریس رو تهدید میکنه همین یورون گریجویه :دی
بهترین متحدی بود که سرسی میتونست بکشونه سمت خودش
رسما دریا ها رو میزنه به نام خودش با این حرکت

من باید دوباره بشینم فصل های قبل رو ببینم هیچی از فصل قبل یادم نیست حتی اسم کاراکتر ها
وقتی اسم کاراکترها رو میگفتم نمیشناختم

آره واقعا اگر یادت رفته کارکتر ها رو باید بشیینی از ابتدا سریال رو ببینی
درسته به شکل وحشتناکی وقت گیره اما حقیقتا ارزشش رو داره

هیچ اتفاق عجیب و غیر قابل پیشبینی تو این اپیزود نیافتاد.
بنده 8 ماه پیش از همه واقع این اپیزود رونمایی کرده بودم.
جوراه مورمنت در oldtown به امید درمان قرنطینه شده.
اریا همه خاندان فری رو میکشه.
سگ شکاری و انجمن برداری به اون ور دیوار میره.
یورن با سرسی متحد میشه.
حتی دیالوگ های قسمت ها رو برای من خصوصی فرستاده بودن و اون سکانسی که سرسی به یورن میگه تو برادرتو کشتی یورن جلوی جیمی میگه خیلی حال داد پیشنهاد میکنم امتحانش کنی رو من 8 ماه پیش دیدم لذتش رو بردم

اما تریل رسمی قسمت 2 که توسط HBO پخش شده:
جان داره با لردهای شمالی سر رفتن به دراگستون برای اوردن شیشه های اژدها دعوا میکنه که یکی از لرد ها میگه تارگرین ها قابل اعتماد نیستن و منابع بنده تایید کردن جان به دراگستون میره و ثئون گریجوی رو اونجا چک و لقدی میکنه و با دنریس متحد میشه و بقیه ماجرا که تو اسپویل 8 ماه پیش هست به پست های قبلی بنده مراجعه کنید.
در یک سکانس یارا میگه ما کشتی و اژدهاداریم باید به رد کیپ و مقعر فرمانروایی حمله کنیم تو اون جمع الاریا سند هم هستش که یارا و الاریا اسیر یورن میشن و بزرگترین هدیه برای سرسی قبل الالریا ساند هستش.
در یک سکانس دیگه اریا رو میبینیم که گرگش رو میبینه که احتمالآ یاد وینترفل می افته و مسیرش رو به سمت شمال تغییر میده و لرد بلیش که داره علیه خاندان استارک توطئه چینی میکنه توسط اریا کشته میشه. تو اسپویل های قبلی توضیح دادم.

.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pendulum
هیچ اتفاق عجیب و غیر قابل پیشبینی تو این اپیزود نیافتاد.
بنده 8 ماه پیش از همه واقع این اپیزود رونمایی کرده بودم.
جوراه مورمنت در oldtown به امید درمان قرنطینه شده.
اریا همه خاندان فری رو میکشه.
سگ شکاری و انجمن برداری به اون ور دیوار میره.
یورن با سرسی متحد میشه.
حتی دیالوگ های قسمت ها رو برای من خصوصی فرستاده بودن و اون سکانسی که سرسی به یورن میگه تو برادرتو کشتی یورن جلوی جیمی میگه خیلی حال داد پیشنهاد میکنم امتحانش کنی رو من 8 ماه پیش دیدم لذتش رو بردم

اما تریل رسمی قسمت 2 که توسط HBO پخش شده:
جان داره با لردهای شمالی سر رفتن به دراگستون برای اوردن شیشه های اژدها دعوا میکنه که یکی از لرد ها میگه تارگرین ها قابل اعتماد نیستن و منابع بنده تایید کردن جان به دراگستون میره و ثئون گریجوی رو اونجا چک و لقدی میکنه و با دنریس متحد میشه و بقیه ماجرا که تو اسپویل 8 ماه پیش هست به پست های قبلی بنده مراجعه کنید.
در یک سکانس یارا میگه ما کشتی و اژدهاداریم باید به رد کیپ و مقعر فرمانروایی حمله کنیم تو اون جمع الاریا سند هم هستش که یارا و الاریا اسیر یورن میشن و بزرگترین هدیه برای سرسی قبل الالریا ساند هستش.
در یک سکانس دیگه اریا رو میبینیم که گرگش رو میبینه که احتمالآ یاد وینترفل می افته و مسیرش رو به سمت شمال تغییر میده و لرد بلیش که داره علیه خاندان استارک توطئه چینی میکنه توسط اریا کشته میشه. تو اسپویل های قبلی توضیح دادم.

.
[ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]
شما که ادامه رو هم گفتی الان این خلاف قانون نیست؟

ظاهرا مسی ویلیامز یکی از فن های Ed Sheeran هست واسه همین میخواستن سورپرایزش کنن :))

البته بازیش یکم داغون بود :D

------
در کل اپیزود متوسطی بود بجز چند دقیقه اول
معلوم بود که داره آماده میکنه واسه قسمت های خفن بعدی
و واقعا این جور اپیزود ها بدن چون بعدش انتظار یک یا چند هفته ای رو به دنبال دارند و آدم کاملا تو خماری میمونه :D

معمولی بود؟ چطور حساب کردی؟
هرکی این اپیزود رو ببینه تجربه و پختگی بازیگر ها تا کارگردان و نویسنده از فصل اول تا فصل هفتم رو متوجه میشه. همگی با این سریال خو گرفتن و جوری نقش بازی میکنن که انگار دارن واقعا زندگی میکنن.
اتفاقا 5 دقیقه اول از همه تابلو تر بود. من اول فکر کردم فلش بک هست بعدش که لرد فری شراب رو نخورد فهمیدم آریاست و اونجا که لرد فری رفت تو داستان عروسی سرخ دیگه مطمئن شدم خود آریاست.
این اپیزود به بهترین شکل شروع یک فصل جدید رو رقم زد. البته بعضی ها صحنه اکشن دوست دارن و فقط دنبال بزن بزن شاه شب هستن. خوب به اونا حق میدن سطح بالای این اپیزود رو متوجه نباشن.

يه اپيزود متوسط بود...البته قطعا مقدمه چينيه.
بيشتر ديالوگ محور (كه اينو اصلا همه مى دونيم عيب نيست و جزئى از پرداخت اين داستان عظيمه،كارى به كارگردانى و بازى ها هم ندارم،صرف داستان رو دارم ميگم) و مطابق پيش بينى ها بود،با توجه به اپيزود هاى اندك باقى مونده براى همچين داستان عظيمى توالى اتفاقات از اين به بعد قطعا سريع تر خواهد بود.

يكى از فانتزيام اينه كه در نهايت جنگ بر سر قدرت آخرش يه خاندان تضعيف شده از جنگ بر تخت بشينه (احتمال قوى ديگه اتحاد شمال و دنريس با هم) و با وجود اتحاد،وايت واكر ها هم نتونن تسلط پيدا كنن و همه با هم به خواستگاه نرسن و افراد اصلى نابود شن،
و برآيندى از Game Of Thrones بشه Game Over...تمدنى ويران شده در نهايت به جا بمونه:-s.
(البته اين به نظرم بيشتر محتمله كه شمالى ها و يا دنريس در نهايت پيروز باشه و حكومت بر هفت پادشاهى رو لغو كنه و هر سرزمين كنترل كننده ى خودش بشه).
لنيستر ها كه بر تخت بمونن در نهايت يه جور بى حاصلى براى بينندگان و خوانندگان القا ميشه.
تارگرين و يا استارك هم يه جور هپى اندينگ شايد بى نمك باشه.
سرزمين آهن نشين ها هم كه به گروه خونيشون نمى خوره.
وايت واكر ها هم اگه پيروز شن هم كه ديگه لوثه.
(((فانتزيه ها،جدى نگيريد زياد:D))).

و صحنه ى آخر هم از بين اين همه كاراكتر مدعى كنار رفته،سگ شكارى باشه كه كلا كاركترش اگه دقت كنيد بيزار تر از همه از اين تصاحب قدرت هاست و فاز فلسفى گرفته.

البته اون پايان فانتزى من همانا،كمپين هاى اعتراض بهش هم همان:D...چه تخيلاتى برم داشت:)).

آخرین ویرایش:
اون قسمتی که سمو نشون می داد در حال کار کردن جنبه ی فان خوبی داشت -این کلیگین هم دیگه سر به راه شده خوبه شخصیت جالبیه
از دنریس هم متنفرم ولی رابطه بین تیریون و دنریس چیز جالبی شده -البته به دلیل 7 اپیزودی بودن یکم انتظارات از هر قسمت بالا می ره که این قسمت برای شروع خیلی خوب بود و من راضی ام
کلا هنر کارگردانی و تنظیم سکانس از همون اولین فصل تو فیلم موج می زد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or