سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
ریکون که فک کنم فرار میکنه چون اون استاد اعظم وینترفل به تیئون گفت یه راه های مخفی وجود داره تا لرد وینترفل فرار کنه ولی جان احتمالا میمیره مگه اینکه اون نظریه ی تارگرین بودن جان درست باشه بعد وقتی رمزی میخواد زنده بسوزنتش مثله دنریس یه دفعه از تو آتیش در میاد :D!

آخرین ویرایش:
ریکون که فک کنم فرار میکنه چون اون استاد اعظم وینترفل به تیئون گفت یه راه های مخفی وجود داره تا لرد وینترفل فرار کنه ولی جان احتمالا میمیره مگه اینکه اون نظریه ی تارگرین بودن جان درست باشه بعد وقتی رمزی میخواد زنده بسوزنتش مثله دنریس یه دفعه از تو آتیش در میاد :D!
تو فصل اول اونجايى كه جان تو اتاق مورمنت يه واكر رو با اتيش ميكشه دستش ميسوزه دستشم ميبنده پس جان خون اژدها نداره ولى تارگرينه :D

چون فلش بک برج شادی رو کامل نداشتیم تا اینجا و سرنوشت جان مشخص نیست فکر نکنم که کشته بشه ولی اگرم قراره جان کشته بشه کاش حداقل به دست "شاه شب" بتشه نه این "رمزی"

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
من هرچی‌ این سریال رو نگاه میکنم یه صحنه جنگ درست و حسابی توش نیست،فقط هم زوم کردن رو اون دختر اژدها دار که با اون چشمان مظلومش بیاد وسط یه مشت بربر ،اونا هم یه دفعه براش زانو بزنن انگار که هرکول وارد شده.
تنها شخصیت جالبش اون زن شوالیه غول پیکره که من هنوز نفهمیدم از کی حمایت میکنه و چی میخاد این وسط

آخرین ویرایش:
البته من دنریس رو دوست دارم خیلی خوبه :))) همه رو میخواد کتلت کنه چیزم جلو دارش نیست :D
این قسمتاصلا یادم رفته بود نبرد بزرگی هم دنریس داره دیگه باید خودش رو ثابت کنه اینجا که میتونه ملکه وستروس بشه
ايييي دنريس:-& يني جوگير تر از اين شخصيت و لوس تر ازش وجود نداره! اخر قسمت هفت سخنراني كرد ميخواستم تي ويمو بشكونم:|

به کوری چشم شما ها اسنو رمزی رو به اف عظما میده خاندان استارک میاد رو کار :D
اول از همه هم باس والدر فری رو به سیخ بکشن بعد هم لنیستر ها رو \m/
بعد دیگه دنریس اومد و وستروس رو فتح کرد یا زامبولی ها همه رو کشتن مهم نیست !
ديگه با روند هندي بودن داستان كه يهو زنده ميشه و اينا بعيد نيست با همون ٢٠٠٠ هزار وحشي كه داره به اف عظما بده :|
البته عقلاييش اينه كه بيليش بياد كمك وگرنه جان با اون سپاه دستش به تير كمون داراي حضرت رمزي نميرسه!

من هرچی‌ این سریال رو نگاه میکنم یه صحنه جنگ درست و حسابی توش نیست،فقط هم زوم کردن رو اون دختر اژدها دار که با اون چشمان مظلومش بیاد وسط یه مشت بربر ،اونا هم یه دفعه براش زانو بزنن انگار که هرکول وارد شده.
تنها شخصیت جالبش اون زن شوالیه غول پیکره که من هنوز نفهمیدم از کی حمایت میکنه و چی میخاد این وسط
سریاله فیلم که نیست هر دقیقش همدیگرو بزنن کتلت کنن:D
معمولا قسمتای 9 یا 10 صحنه های اکشن داره
اون زن شوالیه اول از رنلی باراتیون حمایت میکرد و رنلی مرد.بعد برای کتلین استارک قسم خورد و اونم مرد.الانم برای سانسا قسم خورده و اونم خواهد مرد....:|:|:|:|:D

ديگه با روند هندي بودن داستان كه يهو زنده ميشه و اينا بعيد نيست با همون ٢٠٠٠ هزار وحشي كه داره به اف عظما بده :|
البته عقلاييش اينه كه بيليش بياد كمك وگرنه جان با اون سپاه دستش به تير كمون داراي حضرت رمزي نميرسه!
2000 وحشی + یک عدد جاینت + 62 عدد مورمنت:D

سریاله فیلم که نیست هر دقیقش همدیگرو بزنن کتلت کنن:D
معمولا قسمتای 9 یا 10 صحنه های اکشن داره
اون زن شوالیه اول از رنلی باراتیون حمایت میکرد و رنلی مرد.بعد برای کتلین استارک قسم خورد و اونم مرد.الانم برای سانسا قسم خورده و اونم خواهد مرد....:|:|:|:|:D

2000 وحشی + یک عدد جاینت + 62 عدد مورمنت:D
چه چیزی باعث شده که با سانسا خدمت کنه،قراره چی گیرش بیاد؟
اون مزدوره یا نفع خاصی داره

چون به مادر سانسا قول داده بود دخترشو براش پیدا کنه و ازش محافظت کنه.مزدور هم نیست ادم خوبیه:D
نمیدونم مادر سانسا کیه و چرا بش قول داده ولی به نظرم جالبترین قسمتش مبارزه با یک شوالیه مرد بود که زد داغونش کرد بسی حال کردم

نمیدونم مادر سانسا کیه و چرا بش قول داده ولی به نظرم جالبترین قسمتش مبارزه با یک شوالیه مرد بود که زد داغونش کرد بسی حال کردم
اگه نمیدونی مادر سانسا کیه چرا سریالو نگا میکنی اصن:|:|:|:D
یه سوال دارم هر قسمتو خلاصه وار در حد 5 دقیقه نگاه میکنی؟دررست میگم؟:D:-?

اگه نمیدونی مادر سانسا کیه چرا سریالو نگا میکنی اصن:|:|:|:D
یه سوال دارم هر قسمتو خلاصه وار در حد 5 دقیقه نگاه میکنی؟دررست میگم؟:D:-?
کل شش فصل سریال رو در دو ساعت نگاه کردم.فقط به نظرم چند تا صحنش تو کل سری خوب بود بقیش سرکاری بود

داداش فرندز ميبيني؟
نه والا تا حالا یک‌ قسمت دیدم اونم چون گفتن مهران مدیری ازش تقلید کرده دیدم ،نفهمیدم چیه اصلا .چه سبکی داره.
بیشتر طرفدار سریال های مهران مدیری به جز این دو سریال اخر که اشغال بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or