سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب اپیزود اول رو دیدم. خیلی خوب بود دوباره بردمون به وستروس و حال و هواش. از خشونت و چیزای دیگه سریال هم راضی ام. داستان جذابی هم بنظر میرسه ولی همچنان منتظر ساخت اسپین آفی ـم که نبرد ترایدنت رو نشون بده! :D
کسی از دوستان این نمودار که نشون میده از اول کی بچه کیه رو داره؟ دوباره باید بریم سراغش که نسل و نسب ها رو سر در بیاریم :D

از دقیقه ۵۸:۲۱ دیالوگ های خیلی مهمی روایت شد که ممکنه بیانگر طرح فیلمنامه اسپین آف جان اسنو باشه
فکر میکنم داستان آخر GoT رو میگه. اسپین اف جان اسنو که اگه بخواد ساخته بشه بعد قضایای نایت کینگه. این داشت داستان نایت کینگ رو میگفت

این اپیزود خیلی چیزا رو مشخص کرد
حالا تا حدودی مشخص شد داستان اسپین آف جان اسنو چیه

این سریال برای موفقیت نیاز به فضایی داشت که مثل سریال اصلی بعد هر اپیزود کوهی از تئوری ها فوران کنه
و قشنگ این داستان رو ادامه داد
از دقیقه ۵۸:۲۱ دیالوگ های خیلی مهمی روایت شد که ممکنه بیانگر طرح فیلمنامه اسپین آف جان اسنو باشه
داره راجع به وایت واکرها و نایت کینگ میگه ( نایت کینگ تو کتاب ها نیست و تو سریال ساختنش )
راجع به جان اسنو نیست

اپیزود اول رو دیدم و بنظرم خیلی خوب بود. کاراکترها و روابط بین اونها رو خیلی خوب معرفی میکنه، وضعیت سیاسی وستروس، از نظر ریتم هم خیلی خوب بود. اون اشارات آخرش به نغمه یخ و آتش هم هوشمندانه بود. رضایت بخش بود و هایپ هستیم واسه اپیزود بعد!

photo_2022-08-20_20-36-19.jpg

از مشکلات فصل آخر GOT تلاش وایس و بنیاف جهت فانتزی زدایی از سریال بود. داستان شاه شب که مدت ها زمینه چینی شده بود براش و میشد یک پایان حماسی و باشکوه رو برای سریال رقم زد با تصمیمات ابلهانه خراب کردند. امیدوارم سریال جدید با نظارت مارتین به اون فاجعه ختم نشه.

View attachment 268814

از مشکلات فصل آخر GOT تلاش وایس و بنیاف جهت فانتزی زدایی از سریال بود. داستان شاه شب که مدت ها زمینه چینی شده بود براش و میشد یک پایان حماسی و باشکوه رو برای سریال رقم زد با تصمیمات ابلهانه خراب کردند. امیدوارم سریال جدید با نظارت مارتین به اون فاجعه ختم نشه.
اصلا یکی از دلایل امیدوارم به این House of Dragons اینه که این دو تا احمق توش هیچ نقشی ندارن :دی
با تصمیمات شخصیشون قشنگ گند زدن به فرانشیز. نه شبکه نه مارتین هم جلوشونو نگرفت ...

اصلا یکی از دلایل امیدوارم به این House of Dragons اینه که این دو تا احمق توش هیچ نقشی ندارن :D
با تصمیمات شخصیشون قشنگ گند زدن به فرانشیز. نه شبکه نه مارتین هم جلوشونو نگرفت ...

مثل اینکه وایس تهیه کنندگی دوتا اسپین آف از این مجموعه رو به عهده داره. خدا رحم کنه... :D

Screenshot 2022-08-22 012405.png

این نسخه ای که اومده سانسور شده؟ احساس میکنم اینی که دانلود کردم یه سری قسمتاش دو سه بار تار شده بودن
تیتراژ اول رو نداره یکم هم مشکل صدا داره .
3 ساعت دیگه ریلیز رسمی میشه و نسخه اصلی میاد برای دانلود

• Like
Reactions: moxA.J
فکر میکنم داستان آخر GoT رو میگه. اسپین اف جان اسنو که اگه بخواد ساخته بشه بعد قضایای نایت کینگه. این داشت داستان نایت کینگ رو میگفت

داره راجع به وایت واکرها و نایت کینگ میگه ( نایت کینگ تو کتاب ها نیست و تو سریال ساختنش )
راجع به جان اسنو نیست

قبول دارم روایتی بود از اون داستان
ولی خط آخر این دیالوگ به نظرم کمی مشکوک میزنه

When this great winter comes, rhaenyra
All of westeros must stand against it
And if the world of men is to survive
A targaryen must be seated on the iron throne

انقدر اون اپیزود مرگ شاه شب برام ضد حال بود که ادامه این نفرین و بازگشت آدرها (وایت واکرا) بیشتر از اینکه برام یک تئوری باشه شبیه یک آرزوئه :))

• Like
Reactions: batgamer2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or