Little John
کاربر سایت
هم تو تورنت هست هم سایتهای ایرونی گذاشتنلینک از قسمت اول نمیدید؟
هم تو تورنت هست هم سایتهای ایرونی گذاشتنلینک از قسمت اول نمیدید؟
فکر میکنم داستان آخر GoT رو میگه. اسپین اف جان اسنو که اگه بخواد ساخته بشه بعد قضایای نایت کینگه. این داشت داستان نایت کینگ رو میگفتاز دقیقه ۵۸:۲۱ دیالوگ های خیلی مهمی روایت شد که ممکنه بیانگر طرح فیلمنامه اسپین آف جان اسنو باشه
داره راجع به وایت واکرها و نایت کینگ میگه ( نایت کینگ تو کتاب ها نیست و تو سریال ساختنش )این اپیزود خیلی چیزا رو مشخص کرد
حالا تا حدودی مشخص شد داستان اسپین آف جان اسنو چیه
این سریال برای موفقیت نیاز به فضایی داشت که مثل سریال اصلی بعد هر اپیزود کوهی از تئوری ها فوران کنه
و قشنگ این داستان رو ادامه داد
از دقیقه ۵۸:۲۱ دیالوگ های خیلی مهمی روایت شد که ممکنه بیانگر طرح فیلمنامه اسپین آف جان اسنو باشه
اصلا یکی از دلایل امیدوارم به این House of Dragons اینه که این دو تا احمق توش هیچ نقشی ندارنView attachment 268814
از مشکلات فصل آخر GOT تلاش وایس و بنیاف جهت فانتزی زدایی از سریال بود. داستان شاه شب که مدت ها زمینه چینی شده بود براش و میشد یک پایان حماسی و باشکوه رو برای سریال رقم زد با تصمیمات ابلهانه خراب کردند. امیدوارم سریال جدید با نظارت مارتین به اون فاجعه ختم نشه.
تیتراژ اول رو نداره یکم هم مشکل صدا داره .این نسخه ای که اومده سانسور شده؟ احساس میکنم اینی که دانلود کردم یه سری قسمتاش دو سه بار تار شده بودن
فکر میکنم داستان آخر GoT رو میگه. اسپین اف جان اسنو که اگه بخواد ساخته بشه بعد قضایای نایت کینگه. این داشت داستان نایت کینگ رو میگفت
داره راجع به وایت واکرها و نایت کینگ میگه ( نایت کینگ تو کتاب ها نیست و تو سریال ساختنش )
راجع به جان اسنو نیست