سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
ماکان من شنیدم پایان هاشون باهم یکیه کتاب و سریال اما این وسط اتفاقاتی که میفته فرق داره. درسته ؟

نه. همه اینا برمیگرده به مصاحبه مارتین. مارتین اول یه کامنتی میده، میگه من تعجب میکنم که آخر سریال چقدر با آخر داستان من فرق داره، چون من کامل آخر داستان رو بهشون گفته بودم. بعد این کامنت باهاش مصاحبه میکنن میگن یعنی تو کتاب قراره کلا یه سری اتفاق جدید بیفته، که ایشون هم جواب میده نه، هم عین کتابه هم نیست. یعنی مثلا شاید خط سیر داستان کارکترها یکسان باشه اما جزییات و این چیزا تغییر کنه. ولی در کل اینجوری نیست که کلا داستان یه چیز جدید باشه ولی خوب مسلما عین سریال هم همینطور.

بنا به شایعات، رابطه‌ی ریچارد مدن(بازیگر سریال بازی‌ تاج‌و‌تخت) و برندون فلین(بازیگر سریال ۱۳ دلیل برای...) جدی‌تر شده و این دو بازیگر جوان که در حال حاضر با یکدیگر زندگی می‌کنند، در آینده‌ای نزدیک قصد دارند که با هم ازدواج کنند!

جواب مارتین در مورد اینکه پایان کتاب متفاوت با سریال هست یا خیر این بوده:

آره..نه، آره..نه، آره..نه!!

مشخصاً نمیتونه بیاد بگه گند زدن با این سریال ساختنشون و پایان بندی، میاد تشکر میکنه از دست اندرکاران و نویسنده ها(!) چون خودشم قاطی بازیه سریال هست چه بخواد چه نه، بالاخره یه پولی بهش پرداخت کردن بابت حق امتیاز و این حرفا، هر چی بگه تف سربالاست. این داستان همیشگیه تا وقتی بحث پول وسط باشه همیشه همینه، همین سریال چرنوبیل اگه خوب تموم بشه و امتیازاتش همینطور بمونه سازنده ها و تهیه کننده ها آب از دَک و دهنشون میریزه میان خبر از ساختِ سریال بلند چرنوبیل رو میدن، بخاطر چی؟ گند زدن به کاری که تموم شده و ادامه دادن زورکی که باعث از بین رفتن کیفیت و پول پارو کردن شبکه و تهیه کننده ها میشه.

کی اینو درست کرده؟ :|:D جان رو استارک هم فرض کنیم چجوری رابین ارن میشه پسرخالش؟ مگه کتلین مامان جان اسنو بوده؟
واقعاً یه سوال هایی میپرسین ها، یعنی تا حالا کلمه "پسرخاله ناتنی" یا "خاله ناتنی" به گوشتون نخورده؟ :D ند استارک جان رو به همه به عنوان حرومزاده خودش معرفی کرده، توی این صحنه هم با اینکه خواهر برادرهاش میدونن که هویت واقعیش اگون تارگریان هست ولی به عنوان جان اسنو حرومزاده ند استارک محاکمه میشه نه اگون تارگریان (چراش رو برین از نویسنده سریال بپرسین).
مگه برای محاکمه اومده بودن ، اومده بودن مذاکره بنظرم بیشتر.
مذاکره نبود، محاکمه بود. برای همینم هست که یه پادشاه انتخاب کردن که حکم نهایی رو صادر کنه:D

واقعاً یه سوال هایی میپرسین ها، یعنی تا حالا کلمه "پسرخاله ناتنی" یا "خاله ناتنی" به گوشتون نخورده؟ :D ند استارک جان رو به همه به عنوان حرومزاده خودش معرفی کرده، توی این صحنه هم با اینکه خواهر برادرهاش میدونن که هویت واقعیش اگون تارگریان هست ولی به عنوان جان اسنو حرومزاده ند استارک محاکمه میشه نه اگون تارگریان (چراش رو برین از نویسنده سریال بپرسین).

مذاکره نبود، محاکمه بود. برای همینم هست که یه پادشاه انتخاب کردن که حکم نهایی رو صادر کنه:D
خب پس من نظرم فرق داره . برداشت من اینه که به قصد محاکمه کسی نیومدن. اون چیزی که بعدش مطرح شد بازم میشه مجلس انتخاب شاه .

Sent from my LG-H870S using Tapatalk

امیلیا کلارک برای سخنرانی خود در اپیزود پایانی ویدیوهای هیتلر را تماشا میکرد
امیلیا کلارک برای اجرا در سکانس سخنرانی پس از پیروزی مقابل دوتراکی ها و انسالید ها مجبور بود که به دو زبان والریایی و دوتراکی سخن بگوید. وی علاوه بر تمرین طولانی به منبع الهام نیز نیاز داشت که چه کسی بهتر از خود هیتلر بود! وی در مصاحبه با خبرگزاری ورایتی میگوید:

«برای سخنرانی کردن با این زبان های غیرواقعی ویدیو های زیادی رو تماشا کردم. ممکنه خنده دار بنظر برسه ولی به سراغ رهبرانی قدرتمند میرفتم که با زبان هایی مختلف حرف میزدن و باید متوجه میشدم که چه چیزهایی میگفتن بدون اینکه زبانشون رو بفهمم. مطمئن باش میتونی بفهمی که هیتلر چی میگفت و برای همین منم سعی میکردم که طوری حرف بزنم تا مخاطبین نیازی نداشته باشن برای فهمیدن هر کلمه نگاه زیرنویس کنن»
به گفته کلارک وی حدود دو ماه برای این سخنرانی مشغول آماده سازی بوده و برای هرکس از سرکارگرها تا فریزر و پنجره خود آن را بازگو میکرد! قطعا این تمرینات نتیجه خوبی داشته زیرا اجرای وی در آن سکانس کم نظیر بود.

107330

امیلیا کلارک برای سخنرانی خود در اپیزود پایانی ویدیوهای هیتلر را تماشا میکرد
امیلیا کلارک برای اجرا در سکانس سخنرانی پس از پیروزی مقابل دوتراکی ها و انسالید ها مجبور بود که به دو زبان والریایی و دوتراکی سخن بگوید. وی علاوه بر تمرین طولانی به منبع الهام نیز نیاز داشت که چه کسی بهتر از خود هیتلر بود! وی در مصاحبه با خبرگزاری ورایتی میگوید:

«برای سخنرانی کردن با این زبان های غیرواقعی ویدیو های زیادی رو تماشا کردم. ممکنه خنده دار بنظر برسه ولی به سراغ رهبرانی قدرتمند میرفتم که با زبان هایی مختلف حرف میزدن و باید متوجه میشدم که چه چیزهایی میگفتن بدون اینکه زبانشون رو بفهمم. مطمئن باش میتونی بفهمی که هیتلر چی میگفت و برای همین منم سعی میکردم که طوری حرف بزنم تا مخاطبین نیازی نداشته باشن برای فهمیدن هر کلمه نگاه زیرنویس کنن»
به گفته کلارک وی حدود دو ماه برای این سخنرانی مشغول آماده سازی بوده و برای هرکس از سرکارگرها تا فریزر و پنجره خود آن را بازگو میکرد! قطعا این تمرینات نتیجه خوبی داشته زیرا اجرای وی در آن سکانس کم نظیر بود.

View attachment 107330
ابهت هیتلر کجا و ابهت دنریس کجا :))
قشنگ معلوم بود داره تلاششو میکنه اما شاید حتی یه درصد ابهت سخنرانی های هیتلر و رایش سوم رو نداشت. حتی اون زبان بدن هیتلرم نتونست پیاده کنه.
خودتون مقایسه کنین

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SILICON POWER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or