سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
بابا جون مادرتون یه سریال یا انیمه خفن معرفی کنید برم ببینم بشوره این لعنتی رو ببره لامصب با وایتکس هم نمیشه شستش الان حس ادمی رو دارم که 10 میلیون تومن ازش دزدیدن :crying:
برو ارک واتر سون وانیس لابی وان پیس رو ببین روح و روانت شاد شه خصوصا فلش بک نیکو روبین! خدمه به خدمه لوفی میگن نه اینا که هر کدومشون با یه خنجر آماده بودن دنریس رو بکشن!
...........

حالا کی میخواد بدهی بانک آهنی رو بده !!؟ خخخخخخ

بازگشت نایت کینگ
f00340265.gif

مشخص شدن هدف نایت کینگ
f00340265.gif
مشخص شدن قضیه وارپ برن به کلاغ ها وسط جنگ
f00340265.gif
پایانی در حد برکینگ بد
f00340265.gif
queen of the north
f00340265.gif
بهترین سریال تاریخ تلویزیون
f00340265.gif
ولی در مجموع خوب بود، به درد استوری گذاشتن توی اینستا و شو آف کردن میخورد :)) مطمئنا حالا که تموم شده سرانه ی استوری های اینستا افت 85% ای میکنه
احتمالا یکی از اسپین آف ها هم درباره ی سفر های گالیور چیز ببخشید آریا به جنوب باشه
پ.ن: اقا ولی خدایی مقایسه نکنین هر سریالی رو با برکینگ بد D: حتی دیدم سریال ایرانی هیولا رو هم با برکینگ بد مقایسه کردن بعضیا :|

آخرین ویرایش:
یه سری سکانس ها رو اینقدر نابود بودن ( حتی با استاندارد این فصل ) حذف کردن یا کلا فیلمبرداریش رو بیخیال شدن فک کنم . مثلا فرض کنید صحنه ای که جان میره به کرم میگه اقا شرمنده خنجرو تا دسته فرو کردم تو دنیریس . بعد کرم که 1 ساعت پیش ملت تسلیم شده رو چرخ میکرد یهو میگه نه بیاین اینو نکشیم !!! اسیرش کنیم تا دادگاه بر پایه موازین وستروس با کمیته متشکل از لرد های 7 قلمرو تشکیل بشه .

بابا جون مادرتون یه سریال یا انیمه خفن معرفی کنید برم ببینم بشوره این لعنتی رو ببره لامصب با وایتکس هم نمیشه شستش الان حس ادمی رو دارم که 10 میلیون تومن ازش دزدیدن :crying:
برو وانپیس یا فیلم های برسرک رو ببین قشنگ میشوره میبره پایین:D

بازگشت نایت کینگ
f00340265.gif

مشخص شدن هدف نایت کینگ
f00340265.gif
مشخص شدن قضیه وارپ برن به کلاغ ها وسط جنگ
f00340265.gif
پایانی در حد برکینگ بد
f00340265.gif
queen of the north
f00340265.gif
بهترین سریال تاریخ تلویزیون
f00340265.gif
ولی در مجموع خوب بود، به درد استوری گذاشتن توی اینستا و شو آف کردن میخورد :)) مطمئنا حالا که تموم شده سرانه ی استوری های اینستا افت 85% ای میکنه
احتمالا یکی از اسپین آف ها هم درباره ی سفر های گالیور چیز ببخشید آریا به جنوب باشه
پ.ن: اقا ولی خدایی مقایسه نکنین هر سریالی رو با برکینگ بد D: حتی دیدم سریال ایرانی هیولا رو هم با برکینگ بد مقایسه کردن بعضیا :|
وای خدا دارم زمین رو گاز میزنم :D
این پست کاملا ناراحتی این فصل رو شست و با خودش برد :D
دمت گرم...

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

سانسا پاداش چی رو گرفت دقیقا؟ پایانی از این افتضاح تر ممکن نبود... ازون لحظاته که ادم یه دنیا حرف داره و نمیتونه بنویسه و افسوس و صد افسوس که دو فصل اخر با این پتانسیل اینجوری شد .. .
سالها باید بگذره که شاید به عمر ما هم قد نده همچین شاهکاری متولد بشه و اینجوری سقوط کنه ... حیف

به کلی موضوع جواب داده نشده کاری ندارم
حداقل قضیه برن رو جواب میدادن دیگه ؟! یعنی وسط اون معرکه کدوم گوری داشت ول میچرخید ؟!
من که علاقه ای به سری star wars ندارم ولی میدونم واسه یه جماعتی(مخصوصا امریکایی ) مثل ناموسشونه ، به جا اینا باشم قطعا نمیذارم دست این دوتا به star wars برسه حتی اگه‌قرار باشه کارگردانی رو بدن به دهنمکی
به جان خودم اگه دهنمکی کارگردان و نویسنده بود نمیتونست اینجوری سریال رو با خاک یکسان کنه

تو قسمت ۶ نمیدونم چرا اینطوری بودم،بیشتر از اینکه ذهنم درگیر سکانسها و اتفاقات ناامیدکننده قسمت باشه،درگیر تمام خاطرات خوبی بود که در چند فصل ابتدایی با این سریال داشتم،ناخودآگاه در این قسمت تو خیلی از اوقات ذهنم درگیر خاطرات صحنه های مشابه در فصول ابتدایی سریال میشد،فکر میکنم تنها دلیلش این بود که میدونستم قسمت آخر سریال هست و این قسمتم مثل خیلی از قسمت های چند فصل آخر ناامیدم کرده.
به هرحال سریال تموم شد و من علیرغم حس ناراحتی و دل تنگی که در پایان سریال های محبوبم میگیرم برای این سریال این اتفاق رخ نداد،تنها حسی که در پایان سریال داشتم حس ناامیدی همراه با غباری از خاطرات خوب فصول ابتدایی بود.
خوشحالم که سریال در این نقطه تموم شد و حداقل بیشتر از این باعث آزردگی خاطرمون نشد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or