سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
از دست ملکه بودن سر باز میزنه . بعد دنریس میندازتش زندان . بعداز مرگ دنریس آزاد میشه و رئیس شورای کوچک میشه
برندون هم کینگ
آخیش دستت درد نکنه خیالمو راحت کردی این طومارو سه بار امضاکردم اگه تیریون میمرد میرفتم ده تا ایمیل درست میکردم رای میدادم :D

هنوز اینجا آرامش قبل طوفانه، قراره جوری بترکه و سریال و کلیتش و بود و نبودش نابود بشه که تو تاریخ بازیسنتر بنویننش. :D
سریال خوبی بودی، فقط یه خورده محبوبیتت کار دستت داد و انتظار زیاد درست کردی، وگرنه که ۸ سال حداقل منو سرگرم کردی.
حالا فقط خاطرات خوبت میمونه \m/

خب این اپیزود خوب بود پایانش به دلم نشست ، فقط چند تا نظر شخصی دارم یک این سانسا اصلا به دلم نمیشینه لحظه ای که داشتن براش تعظیم میکردن حالم به هم خورد یعنی چی مردم شمال حال تعظیم کردن ندارن پس حال دارن واسه تویه گوسفند تعظیم کنن ولی واسه شاه حاضر نیستن تعظیم کنن چه فرقی میکنه دوما جان لحظه ای که دنریس رو کشت کسی ندیدش راحت میتونست سوار اسبش شه در ره یا تو راهم کسی میپرسید میگفت دنی سوار اژهاش شد و رفت سوما این استارک ها شور honorable بودن رو در آوردن میتونستید جان رو راحت از وال برگردونید نیروهاتون چندین برابره آنسالید و دوثراکیه ولی راضی نبودم جان کینگ شه چون زیاد سیاست نداشت برن شد خوب بود اگه جان میشد warden of the north یا حتی تو شمال زندگی میکرد بهتر بود چون اولای فصل یک خیلی ناراحت بود که همچین رکبی خورده باباش فرستادتش وال

آخرین ویرایش:
دلم برای جان سوخت چوب دو سر نجس شد
باید همون موقع که دنی رو کشت ادعای پادشاهی میکرد ولی خیلی احساسی تر از این حرفاس جان.
‌ ایگیریت رو بخاطر نایتس واچ از دست داد دوباره فرستادنش نایتس واچ ولی وقتی نه وحشیا میخوان حمله کنن نه وایت واکر ها وجود دارن نه دیواری هست نایتس واچ به چه دردی میخوره؟
من چرخش یارا رو از موضع گیری تندش به رای دادن به برن نفهمیدم خیلی ضعیف کار شده بود این قسمتش. گند زدن قسمت آخر رو

حتی کسی زبونش رو باز نکرد که هویت اصلی جان رو فاش کنه؛جان جور تمام مشکلات رو کشید که یه پسر ریقو کلاغ باز بیاد بشه کینگ!!!اگه جان کشته میشد بیشتر راضیم میکرد تا اینکه بگن بعنوان حرومزاده نداستارک ازینجا برو.جان اسنو مظلوم ترین انسانیه که میشه دید که یک عمر بهش طعنه حرومزادگی زدن ولی باز دنبال این بود همرو نجات بوه و از حقش بگذره.من برم اشک هامو بریزم

حتی کسی زبونش رو باز نکرد که هویت اصلی جان رو فاش کنه؛جان جور تمام مشکلات رو کشید که یه پسر ریقو کلاغ باز بیاد بشه کینگ!!!اگه جان کشته میشد بیشتر راضیم میکرد تا اینکه بگن بعنوان حرومزاده نداستارک ازینجا برو.جان اسنو مظلوم ترین انسانیه که میشه دید که یک عمر بهش طعنه حرومزادگی زدن ولی باز دنبال این بود همرو نجات بوه و از حقش بگذره.من برم اشک هامو بریزم
من دوست نداشتم بره وال ولي به هر حال بايد تو زندگي با استارك ها و پسر لرد بودن يه كم سياست ياد ميگرفت اينكه بري وال تا آخر عمر اونجا باشي و حق زن و بچه و زمين داشتن رو ازت بگيرن چه افتخاري داره ؟ همون بهتر كه برن شد وقتي پسر لرد باشي هيكل خودت مهم نيست سربازات هستن برات بجنگن اين روحيه برن هم بد نبود وقتي ثي آن گريجوي وينترفل رو گرفت يكم مقاومت كرد در برابر تسليم شدن و بهش گفت ما باهات ميجنگيم و بيرونت ميكنيم همين روحيش كافي بود براي فرمانده بودن و شاه شدن

با توجه به میزان گندی که توی قسمت‌های قبلی زدند، این تنها پایانِ مناسبِ باقی‌مونده از نظرِ‌ من بود. بچه‌های «استارک» رسما کلِ جهان رو درو کردند :D
یعنی تا اون جایی که دوربین داشت حرکت جان و دوستان به خارج از دیوار رو نشون می‌داد، من همچنان امید داشتم که خبری از وایت واکرها یا حداقل خطرِ جدیدی از جنسِ مرگ بشه که زهی خیالِ باطل :))
اون صحنه‌ی مشاوره‌ی آخرِ قسمت هم همون چیزی بود که قبلا بیشتر از GoT می‌دیدیم و کاشکی صحنه‌هایی مثلِ اون رو بیشتر تو فصل‌های آخر می‌دیدیم.
درنهایت، من تنها برای Night King زانوم رو خم می‌کنم و لا غیر :D

پ.ن: صحنه‌ی کشته شدنِ «دنریس» به‌دستِ «جان» خیلی هِندی کار شده بود. خدا آخر و عاقبت پروژ‌ه‌های بعدیِ این دو نخاله رو به‌خیر بگذرونه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or