Guardian Angel
کاربر سایت
خب قسمت آخر هم اومد .
پایانش مثل فیلمهای ایرانی بود . زیادی همه عاقبت بخیر شدنجان اسنو , دنریس رو کشت .
داداش مال من داره دا ن میشه یه سوال
تیریون چی شد ؟
خب قسمت آخر هم اومد .
پایانش مثل فیلمهای ایرانی بود . زیادی همه عاقبت بخیر شدنجان اسنو , دنریس رو کشت .
از دست ملکه بودن سر باز میزنه . بعد دنریس میندازتش زندان . بعداز مرگ دنریس آزاد میشه و رئیس شورای کوچک میشهداداش مال من داره دا ن میشه یه سوال
تیریون چی شد ؟
آخیش دستت درد نکنه خیالمو راحت کردی این طومارو سه بار امضاکردم اگه تیریون میمرد میرفتم ده تا ایمیل درست میکردم رای میدادماز دست ملکه بودن سر باز میزنه . بعد دنریس میندازتش زندان . بعداز مرگ دنریس آزاد میشه و رئیس شورای کوچک میشه
برندون هم کینگ
من دوست نداشتم بره وال ولي به هر حال بايد تو زندگي با استارك ها و پسر لرد بودن يه كم سياست ياد ميگرفت اينكه بري وال تا آخر عمر اونجا باشي و حق زن و بچه و زمين داشتن رو ازت بگيرن چه افتخاري داره ؟ همون بهتر كه برن شد وقتي پسر لرد باشي هيكل خودت مهم نيست سربازات هستن برات بجنگن اين روحيه برن هم بد نبود وقتي ثي آن گريجوي وينترفل رو گرفت يكم مقاومت كرد در برابر تسليم شدن و بهش گفت ما باهات ميجنگيم و بيرونت ميكنيم همين روحيش كافي بود براي فرمانده بودن و شاه شدنحتی کسی زبونش رو باز نکرد که هویت اصلی جان رو فاش کنه؛جان جور تمام مشکلات رو کشید که یه پسر ریقو کلاغ باز بیاد بشه کینگ!!!اگه جان کشته میشد بیشتر راضیم میکرد تا اینکه بگن بعنوان حرومزاده نداستارک ازینجا برو.جان اسنو مظلوم ترین انسانیه که میشه دید که یک عمر بهش طعنه حرومزادگی زدن ولی باز دنبال این بود همرو نجات بوه و از حقش بگذره.من برم اشک هامو بریزم