خب من هم نتونستم تحمل کنم و بالاخره دیدمش .خیلی هیجان هالیوودی خوبی داشت.یعنی میخوام بگم نحوه ی فیلم برداری و موسیقی و جلوه های ویژه عالی کار شده بود .
مثلا اونجا که تورموند رو مرده ها میگیرن داره میره تو آب . آدرنالین همین طوری داشت ترشح میشد

یا ورود دلهره آور واکر خرسِ

خوب بود . نگران سکانس رو میدیدم که این خرس چغر بد بدن

کدوم کاراکتر رو میخواد به فاک بده . موسیقی هم که مثل همیشه شاهکار بود تو فضاسازی ها و ایجاد دلهره خیلی خوب کمک می کرد . کلن موسیقی سریال تنها ویژگی اش بوده که از اولین فصل عالی و با ثبات و بدون نقص بوده .
اما از نظر منطق و فیلم نامه و داستان واقعن افتضاح بود . بد به معنای واقعی کلمه .

چی بود آخه ؟

از آخر اپیزود شروع می کنم . این که مرده ها چه غواص ها و شناگر های خوبی هستن بماند که رفتن تا کف دریا اژدها به اون سنگینی رو با زنجیر ( راستی زنجیر های به اون کلفتی و بزرگی رو آقای نایت کینگ و دوستان چه طوری ساختند ؟ :/ ) بستن کشیدنش بالا . اصن خیلی غیر منطقی بود . درسته داستان یه حالت اساطیری اینا داره ولی این قسمت منطق سری Game of Thrones رو کلن برد زیر سوال

بعد این مرده ها اگه این قدر شنا ایناشون خوب بود چرا وقتی اسکواد Jon اینا گیر افتادن بین شون از آب رد نشدن که بکشنشون . :/ نمی فهمم صبر شون برای چی بود وقتی میتونن تا این قدر عمیق برن تا ته آب خب چرا نرفتن سمت اینا . ( البته همه میدونیم صبر کردن که F-Dragon ها

با کپتین دنریس سر برسن

)
بعد نایت کینگ که بابای ابهت سریاله

وقتی نیزه شو داشت پرت میکرد ( که ماشالله هدف گیری و قدرت دست اش خیلی عجیب و خارق العاده بود ! الکی نایت کینگ نشده

) چرا دروگون رو که کلی مسافر داشت نکشت

چرا لقمه رو دور سرش چرخوند ویسریون رو که تو هوا بود زد کشت ؟

بابا این دروگون جلوش بود اون تو هوا بود .منطق حکم میکنه نزدیکَ رو بزنی

می فهمم اگه دروگون رو میکشت دنریس و Jon و بقیه اسکواد میمردن قطعن و سریال تموم میشد ولی منظورم اینه روایت داستان اینجا خیلی ضعیف بود . اگه قرار بود یه اژدها رو بکشند یه طور دیگه می کشتن . مثلن دروگون تو هوا بود ویسریون نزدیک بود بعد این اژدهای بدبخت رو میکشت

از کلاغ نامه رسان هم بگذریم . که اگه جان توییت میکرد اخبار رو ، دنریس این قدر سریع نمی فهمید که کلاغ خبر رو برد .

این تلپورت های این قسمت دیگه ته ته تلپورت های این فصل بود . اول گندری دونده ی ماراتون

تا کلاغ از ایست واچ به دراگون استون و از دراگون استون با F-Dragon ها با خلبانی کپتین دنریس
فیلم نامه هم به شدت آبکی بود . واقعن فیلم نامه های ناب فصل های ابتدایی کجا و این قسمت کجا
دیالوگ های به شدت بچگانه ای که بین سانسا و آریا رد و بدل شد ( که خود سریال سیر تحول شخصیتی این دو کاراکتر و پخته شدن شون رو به خوبی نشون داد ) یهو دوباره مثل دو تا دختر بچه برا هم شاخ و شونه می کشیدن . برن هم معلوم نیست کدوم گوریه ؟

حضورش خیلی میتونه کمک کنه ولی خب سازنده های سریال برای این که هیجان بدن به کار و حرص بدن بینندگان رو فعلن از قدرت های برن استفاده نمی کنند . بعد یهویی برن ظاهر میشه :/
از فیلم نامه گفتم از سکانس به شدت تینیجری و به شدت حال به هم زن دنریس و Jon باید بگم . این که چه قدر مسخره سریال میخواد این دو تا رو عاشق هم نشون بده بماند . شاه شمال تازه از مرگ نجات یافته عموش رو دید که مرده ها تیکه پارش کردن یه اژدها مُرد و قدرت نایت کینگ و ارتش مرده ها بیشتر شد . بعد جان به دنریس میگه " دنی "

دنریس هم انگار نه انگار یه اژدها شو از دست داده قند تو دلش آب میشه و میگه زود خوب شو بریم دخل نایت کینگ اینا رو بیاریم

Jon هم میگه باشه ملکه من

زانو هم میزنم جلوت .

دیگه چی میخوای ؟

خب یعنی چی ؟

Game of Thrones بود این یا سریال شبکه ملی یک هند ؟
در آخر باید بگم نجات یافتن جان خیلی مسخره بود . این عمو بنجن GPS داره هر وقت برادر زاده اش و البته اینجا خواهر زاده اش

تو موقعیت مرگ و زندگی قرار میگیرن پیداش میشه ؟ خب قبلش کجا بود ؟

خیلی مصنوعی و غیر منطقی Jon رو نجات دادن عوامل سریال .
من احساس میکنم سریال دلش نمیاد هیچ کدوم از کاراکتر های اصلی رو بلایی سرشون بیاره

کاری که GRRM کبیر توش واقعن استادِ و کل ارتش شمال و شاه شمال رو تو یه عروسی به فاک میده . الانم سریال تو این فصل اول جیمی بعد Jon رو این قدر خوب نجات شون میده . در هر حالی که عقل سلیم و منطق Game of Thrones میگه این قدر راحت نمی تونن قسر در برن از اون سناریو سختی که توش گرفتار شدن !
البته من اسپویل های فصل 8 و قسمت 7 رو نخوندم شاید یهویی تو یه قسمت کمر همت ببندن برای حذف کاراکتر ها .
از اسکواد Jon هم فقط تورس مادرمرده کشته شد فقط چون اهمیت و محبوبیت اش از همه اعضای اسکواد کمتر بود .