سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
قسمت سوم چقدر سریع اتفاقا رخ داد:| تا اومدیم پلک به هم بزنیم کستلی راک و هایگاردن کمتر از 5 دقیقه تسخیر شد. این یورون هم مثل اینکه پورتالی چیزی داره کشتی هاش رو مثل وایلد هانت های ویچر از این نقطه به نقطه بعد جابجا میکنه. واقعا سرعت بالای اتفاقات در مقایسه با فصل های قبل بدجوری تو ذوق میزنه. نمی خوام نق بزنم ولی کاش همون ده قسمت می بود. قشنگ مشخصه نخواستن زیاد خرج بکنن امیدوارم اپیزود های بعدی دیگه اینقدر فست فوروارد نشه همه چیز. یکم تعلیق بیشتر و پیش زمینه اتفاقات رو بیشتر نشون بدن یکدفعه سرو تهش رو هم نیارن.

آخ آخ...پرومو قسمت بعد رو ببینید...پشمام... رسما به جان میگه جون مادرت بیا متحد من باش...!!!!
ولی به قول یکی از دوستان که اینجا اشاره کرد اینکه میبینیم دنریس همه چیز رو به راحتی بدست نمیاره خوبه ...!!!
این هویت جان کی برملا میشه ما راحت شیم...!!! ناسلامتی یکی از اژدهاها:D مال آقاشه...!!!!B-)
این یورون هم واقعا روانی نشون داده...همه رو زد ناک اوت کرد ...!!! اگر بخواد بمیره قطعا مرگ جالبی درانتظارشه

آخرین ویرایش:
در اینکه سرعت خیلی بالارفته منم موافق هستم چون ریتم زمانی این فصل با فصل های قبل که مخاطب باهاش خو گرفته همخونی نداره ولی مشخصا دنریس میخواست تر تمیز پایتخت رو بگیره که الان دید نه نمیشه باس بزنه همه رو بسوزونه

خوشم امد دیالوگ های جان با دنریس هم خوب بود هیچکدوم کم نمی اوردند

من گمون میکنم قسمت 5 هویت جان فاش میشه با برگشتن به وینترفل و ملاقات با برندون ، قسمت 4 هم برای برداشت دراگون گلس و اینا در نظر بگیریم
دوستان یه سوال بیربط البنه نسبتا با ربط :D :

من چنتا طرح تمیز و با کیفیت بالا میخوام برای چاپ رو تی شرت با موضوع سریال ترجیحا برای شمال هم باشه king in the north و ... این حرفا . هرچی میگردم چیز درست درمون پیدا نمیکنم دسترسی هم ندارم به قند شکن تا یه هفته.ازدوستان کسی میتونه چنتا طرح تمیز بده؟

• Like
Reactions: Alkazar
خب باز هم یک اپیزود سرعتی دیگه :دی
دوستان باید کم کم دیگه به این سرعت بالا عادت کنیم اگر انتظار داشته باشیم این فصل هم مانند فصول قبلی باشه لازمه یادآوری کنم که داشتیم فصل هایی مثل فصل دو که یک جنگ بلک فایرش خودش یک فصل پیش درآمد داشت. اگر قرار بود تک تک نبردهای این فصل هم با همون سرعت به نمایش کشیده بشن فکر کنم فقط همین ۳ قسمت نیاز به ۳ فصل زمینه سازی نیاز داشت.

بگذریم
این اپیزود به معنای واقعی نشان عدالت بود
چقدر قشنگ همه دارن به سزای اعمالشون میرسن

اولنا تایرل دقیقا همونطوری که باعث مرگ جفری شد خودش کشته میشه
الاریا سند همونطوری که دختر سرسی رو پر پر کرد دخترش جلوی چشمش ذره ذره آب میشه
قبلا هم داشتیم
لرد بولتون همونطوری که با چاقو قلب راب رو درید قلبش توسط پسر خودش دریده میشه
رمزی که خودش یه عمر همه رو خوراک سگ ها کرده بود خودش خوراک سگ ها میشه

در کل راضیم از سریال داره خوب و قشنگ پیش میره
حالا دیگه همه چیز رسما گره خورده
کسلی راک که حالا بی ارزش تر از همیشه به نظر میرسه به دست دنریس افتاده
اما هایگاردن که چقدر میتونست تو زمستان با ارزش باشه به راحتی از دست رفت !

دنریس هنوز شروع نکرده کارش تموم شد.:)) الان رسما بزرگترین متحدش ارتش شمال که اونا هم درگیر مسائل خودشونن.
به نظرم سریال سر یورون گیرجور خیلی فاجعه بار داره عمل میکنه. توی فصل 6 میاد و 4 تا وعده میده ، فصل 7 میشه قوی ترین شخص سریال با بهترین ناوگان دریایی !
حالا این که تو کتاب چیکار کرده که به این سطح از مهارت رسیده رو کاری ندارم اما شخصا برای من خیلی فیلم هندی شده دیگه :D در تعجبم برا چی همچین شخصیتی رو از فصلای اولیه وارد سریال نکردن ؟

شت... چقدر عالی بود این قسمت... خیلی خوب بود! ده دقیقه آخر که جنگ کستلی راک رو با گزارش مستقیم (:دی) تیریون نشون داد خیلی خوب بود. قشنگ داشت میگفت کاملا قابل پیشبینی بود. بعد یک دفعه Gray Worm گفت چرا اینقدر کمن؟:-/ و بعدش یورون و هارگاردن اصلن بینظیر بود^:)^...

اول خط داستانی اولد تاون و سیتادل... جوراه خیلی راحت درمان شد و They Lived Happily ever after!:D
دراگون استون... دنریس داره دیگه بد تا میکنه! ولی دیدار و تقابل Ice & Fire خیلی جذاب بود. اینکه ملیساندرا دقیقا همین عبارتو بکار برد و گفت آتش و یخ رو کنار هم اوردم خیلی شاخ بود :دی فکر کنم اولین اشاره رسمی به تئوری آتش و یخ بودن دنریس و جان باشه! دنریس هم همینجور داره ضعیف تر میشه و استراتژی هاش کاملا قابل پیشبینی هستن و الان بر خلاف قبل شروع فصل که فکر میکردیم سرسی بدجور باخته، الان ورق کاملا برگشته :D
کینگز لندیگ... شاید مهمترین خط داستانی این قسمت بود (جدای 10 دقیقه پایانی).:D اول بلبل زبونی های یورونx_x واقعا ترسناکه این بشر... بعد "عدالت" سرسی برای الاریا سند و دخترش تاین! سرسی خیلی هوشمندانه و عالی عمل کرد... مرگ تاین واقعا عالی بود و ری-اکشن های خود تاین و الاریا خیلی خیلی دردناک و عالی بود. :(( تاین رو خیلی دوست داشتم:x:(( نگاه الاریا موقع حرف های سرسی واقعا بد بود:((. بعد، ملاقات سرسی با خزانه دار براووس! مارک گتیس عزیز :دی دیالوگ های سرسی خیلی عالی شده بود. مثل تایوین حرف میزد تماما!:)=D>
شمال... نقشه های میدل-فینگر و جواب های سانسا:"> یک حس خوبی داره که این بشر ضایع میشه:)) . دیدار برن و سانسا هم خیلی زیبا بود. کاشکی آریا هم میرسید :) ولی خب همینشم خوبه برای الان. سکانس برن و سانسا کنار اون درخته خیلی بلوغ برن رو نشون میداد. اینکه برن فهمیده الان کلاغ 3 چشمه نه کسی که بخاد شاه شمال بشه! و بعد جمله برن به سانسا که عروسیش با رمزی رو یادآوری میکرد ...=((

و در آخر... اون ده دقیقه آخر... بی نظیر بود. 10 هزار تا آنسالید توی کستلی راک نابود شدن! مگر اینکه دنریس سریع السیر تلپورت کنه و با اژدها هاش یکاری بکنه. تارلی ها هم رسمن فرت. اولنا از بهترین کاراکتر های سریال بود و مرگش بینظیر بود. =D> Last Wordش بهترین چیز ممکن بود. چقدر حرف هاش به جیمی عالی بود.
با اینکه اولنا رو خیلی دوست داشتم ولی هیچ مرگی بهتر از این مرگ نمیشد براش اتفاق بیوفته:)

اپیزود خیلی خوبی بود! :دی
دیدار جان اسنو و دخترک اژدهاسوار جالب بود و دیالوگ های باحالی داشتن. بنده خدا دنریس اولش خیلی شاخ بازی درآورد، ولی هر چی بیشتر گذشت فهمید باید کوتاه بیاد و دیگه با اتفاقات انتهای این اپیزود هم بعید نیست بیفته به پای جان اسنو و بگه چرا تو جلوی من تعظیم کنی؟ من برات زانو میزنم حاجی! :دی
این الاریا عوضی هم بسی لذت بردم از شکنجه ـش! البته دلم برای دختر بدبخت سوخت، ولی خود الاریا حقش بود. ولی کلاً صحنه داغونی بود و دو تا از کاراکترهای منفور من کنار همدیگه بودن. :|
پیرزن حیف شد که مُرد. :( ازش خوشم می اومد و آدم باحالی بود! ولی همین که این مدلی مرد و دست سرسی نیفتاد باید خدا رو شکر کنه! لامصب آخرش هم زهر خودش رو ریخت و در آخرین لحظات اون صحبت ها رو با جیمی کرد! :دی
جوراه هم که ... جزو کاراکترهای محبوبم هست، ولی این ماجرای بهبودش خیلی هندی بود!
این وسط بدترین ویژگی این فصل برای من یورون هست. شخصیت جالبی داره، ولی یهویی از هیچ به همه چیز رسید و این قضیه توی ذوقم میزنه. هیچ خبری ازش نبود و یه دفعه اومد گفت برین کنار که من رییس اینجا بشم و بعدش چند صد تا کشتی براش ساختن و ... هر جا هم خبری میشه یه دفعه یه ناوگان با تلپورت میفرسته اونجا و تمام! از همه بدتر اینکه جیمی بیچاره رو هم هی حرص میده و امیدوارم آخرش همین جیمی یه بلایی سرش بیاره! :دی
الآن برن دقیقاً جریانش چیه؟! خود برن هست و در عین حال قدرت های ماوراءالطبیعه هم داره، یا دیگه نمیشه به عنوان برن بهش نگاه کرد و کلهم کلاغ سه چشم و اینا هست؟! یعنی این صحبت هایی که میکنه و میگه من کلاغ و اینا هستم، حالت معنوی داره یا واقعاً منظور اینه که دیگه برن نیست؟ آخه جلوی سانسا هم هیچ احساس خاصی از خودش نشون نداد.

اپیزود خیلی خوبی بود! :D
دیدار جان اسنو و دخترک اژدهاسوار جالب بود و دیالوگ های باحالی داشتن. بنده خدا دنریس اولش خیلی شاخ بازی درآورد، ولی هر چی بیشتر گذشت فهمید باید کوتاه بیاد و دیگه با اتفاقات انتهای این اپیزود هم بعید نیست بیفته به پای جان اسنو و بگه چرا تو جلوی من تعظیم کنی؟ من برات زانو میزنم حاجی! :D
این الاریا عوضی هم بسی لذت بردم از شکنجه ـش! البته دلم برای دختر بدبخت سوخت، ولی خود الاریا حقش بود. ولی کلاً صحنه داغونی بود و دو تا از کاراکترهای منفور من کنار همدیگه بودن. :|
پیرزن حیف شد که مُرد. :( ازش خوشم می اومد و آدم باحالی بود! ولی همین که این مدلی مرد و دست سرسی نیفتاد باید خدا رو شکر کنه! لامصب آخرش هم زهر خودش رو ریخت و در آخرین لحظات اون صحبت ها رو با جیمی کرد! :D
جوراه هم که ... جزو کاراکترهای محبوبم هست، ولی این ماجرای بهبودش خیلی هندی بود!
این وسط بدترین ویژگی این فصل برای من یورون هست. شخصیت جالبی داره، ولی یهویی از هیچ به همه چیز رسید و این قضیه توی ذوقم میزنه. هیچ خبری ازش نبود و یه دفعه اومد گفت برین کنار که من رییس اینجا بشم و بعدش چند صد تا کشتی براش ساختن و ... هر جا هم خبری میشه یه دفعه یه ناوگان با تلپورت میفرسته اونجا و تمام! از همه بدتر اینکه جیمی بیچاره رو هم هی حرص میده و امیدوارم آخرش همین جیمی یه بلایی سرش بیاره! :D
الآن برن دقیقاً جریانش چیه؟! خود برن هست و در عین حال قدرت های ماوراءالطبیعه هم داره، یا دیگه نمیشه به عنوان برن بهش نگاه کرد و کلهم کلاغ سه چشم و اینا هست؟! یعنی این صحبت هایی که میکنه و میگه من کلاغ و اینا هستم، حالت معنوی داره یا واقعاً منظور اینه که دیگه برن نیست؟ آخه جلوی سانسا هم هیچ احساس خاصی از خودش نشون نداد.

در مورد دنریس که شرایط عالی شده :)) پروموی قسمت ۴ رو ببین جیگرت حال میاد

اما در مورد یورون کلا تو دنیای نغمه شخصت پردازی به شدت عمیقی داره اما عجیبه که تو سریال به قول تو یدفه اومدن کردنش یه سوپر کارکتر درست و حسابی بدون اینکه اصلا نشونش داده باشن
حسم بهم میگه تهیه کننده های میخواستم کلا عمو های تئون رو حذف کنن دقیقا مثل کاری که با ویکتاریون گریجوی کردن اما یدفه به خودشون اومدن دیدن بعد رمزی دیگه آنتاگونیست درست و حسابی در کار نیست برای همین دیدن کی بهتر از یورون درسته یه دفعه از ناکجا آباد میاریمش ولی باز به هر حال تو کتاب یه گذشته درست و حسابی داره و خیلی ها از قبل طرفدارش بودن (از جمله خودم!)‌

داستان برن هم شده مثل داستان اهل عرفان و تصوف ! کلاغ سه چشم مثل یه بعد روحانی عظیم میمونه که از یه کالبد به کالبد دیگری منتقل میشه :|
حالا باید ببینیم این برندون خان جز شیرین کاری کار دیگه ای هم بلد یا نه

هوشمندانه و عالی عمل کرد... مرگ تاین واقعا عالی بود و ری-اکشن های خود تاین و الاریا خیلی خیلی دردناک و عالی بود. :(( تاین رو خیلی دوست داشتم:x:(( نگاه الاریا موقع حرف های سرسی واقعا بد بود:((. بعد، ملاقات سرسی با خزانه دار براووس! مارک گتیس عزیز :D دیالوگ های سرسی خیلی عالی شده بود. مثل تایوین حرف میزد تماما!:)=D>
مرگ؟ :دی هنوز که نمرده :دی شاید بران بره کمکش :))) آخه اگه یادتون باشه یه هیستوری کوچیکی بین این دو هست:))

مرگ؟ :D هنوز که نمرده :D شاید بران بره کمکش :))) آخه اگه یادتون باشه یه هیستوری کوچیکی بین این دو هست:))
نه دیگ الان برن های گاردن بود. بره هم یک ماونتین اونجا واستاده هیچ کاری نمیتونه بکنه =)) حالا شاید الاریا نمیره ولی تاین مرده قطعا

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or