سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
خیلی خوب بود.
منم موافقم با دوستان به نظرم شخصیت جان اسنو کلا با اون چیزی که قبل از مردن هست تغیر اساسی کرده باشه.
باز هم یک کار غیر قابل پیش بینی و دیوانه وار از رمزی و کشتن پدرش.
این داستان آیرون بورن خیلی جذابه.دوستانی که کتاب خوندن که میگفتن این شخصیت هاش فوقا لعاده تاپ و جذاب هستن ولی توی سریال بهشون پرداخته نمیشه در صورتی که این داستانا توی کتاب همگی موازی هم پیش میرن.
این قسمت که دنریس توش نبود هم خیلی خوب بود .
برن چه جالب بود.فلش بک به گذشته هم میزنن وارگ ها ! پس فکر میکنم قسمتهای بعد فلش بک همین برن دوباره به گذشته و قضیه ربوده شدن لیانا و نجاتش و ... هم خواهیم دید.
ای کاش زمستان برسه توی همین فصل.

• Like
Reactions: Lord Odin
خیلی خوب بود.
منم موافقم با دوستان به نظرم شخصیت جان اسنو کلا با اون چیزی که قبل از مردن هست تغیر اساسی کرده باشه.
باز هم یک کار غیر قابل پیش بینی و دیوانه وار از رمزی و کشتن پدرش.
این داستان آیرون بورن خیلی جذابه.دوستانی که کتاب خوندن که میگفتن این شخصیت هاش فوقا لعاده تاپ و جذاب هستن ولی توی سریال بهشون پرداخته نمیشه در صورتی که این داستانا توی کتاب همگی موازی هم پیش میرن.
این قسمت که دنریس توش نبود هم خیلی خوب بود .
برن چه جالب بود.فلش بک به گذشته هم میزنن وارگ ها ! پس فکر میکنم قسمتهای بعد فلش بک همین برن دوباره به گذشته و قضیه ربوده شدن لیانا و نجاتش و ... هم خواهیم دید.
ای کاش زمستان برسه توی همین فصل.
فکر نمیکنم بخاطر Warg بودن باشه. بیشتر بنظر میاد نتیجه Greenseer بودن هست.

آقا اینجا اصلا قوانین اسپویلر معنی نمیده؟ :D
من هنوز قسمت دوم وقت نکردم ببینم خیلی هم مشتاقم ببین ولی یکم بیشتر این چند صفحه آخر میخوندم همه چی لو میرفت :D
هر سال گیم آو ترونز شروع میشه آدم میترسه گوگل بسرچه میترسه بره تو فروم از ترس لو رفتن.

دقت کردید روس دقیقا مثل راب کشته شد؟ این دیو خائن به سزای اعمال پلید و شیطانی اش رسید:دی

g0unupph8skt2v13fzx2.jpg

چه قسمت خوبی بود. جان اسنو که زنده شد، شوقی مرا فرا گرفت بس زاید الوصف :D
خط داستانی برن هم به نظرم جذاب بود و پتانسیل زیادی داره. نبود دنریس هم خودش یه پوئن خیلی بزرگ برای این قسمت بود :D
پیش به‌سوی قسمت بعد 8->

یه حسی همش بهم میگه خودمون رو باید برای بزرگترین سورپرایز سریال آماده کنیم

رمزی رز بولتون رو کشت
احتمالم داره به زودی عروسی سیاه دوم رو برای فری ها ترتیب بده
تصور کنید رمزی دقیقا مثل خیلی شخصیت های دیگه رنگ عوض کنه
دقیقا مثل جیمی لنیستر که با پرت کردن برندون منفی شد و بعد کم کم مثبت شد
رمزی بشه قهرمان داستان ؟

از اون سمت یادتونه توی انجمن برادران بدون پرچم توروس از میر چقدر سریع پرید و دانداریون رو زنده کرد
گفت هر بار که میمیره قسمتی از وجودش کم میشه ؟
تصور کنیم این کم شدن نسبت داشته باشه با مدت زمانی که طرف مرده باقی میمونه
این جانی که برگشته دیگه جانی که ما میشناسیم نیست
بیخود رامین جوادی اسم آهنگ اپیزود آخر فصل پیش (همون قسمت مرگ جان)‌ رو نذاشت Goodbye Brother

حالا شخصیت مثبت و قهرمان داستان میشه رمزی بولتون و باید با اهریمن جدید یعنی جان مبارزه کنه

شاید به نظرتون خنده دار باشه
ولی من از این اتفاق به شدت استقبال میکنم

یه حسی همش بهم میگه خودمون رو باید برای بزرگترین سورپرایز سریال آماده کنیم

رمزی رز بولتون رو کشت
احتمالم داره به زودی عروسی سیاه دوم رو برای فری ها ترتیب بده
تصور کنید رمزی دقیقا مثل خیلی شخصیت های دیگه رنگ عوض کنه
دقیقا مثل جیمی لنیستر که با پرت کردن برندون منفی شد و بعد کم کم مثبت شد
رمزی بشه قهرمان داستان ؟

از اون سمت یادتونه توی انجمن برادران بدون پرچم توروس از میر چقدر سریع پرید و دانداریون رو زنده کرد
گفت هر بار که میمیره قسمتی از وجودش کم میشه ؟
تصور کنیم این کم شدن نسبت داشته باشه با مدت زمانی که طرف مرده باقی میمونه
این جانی که برگشته دیگه جانی که ما میشناسیم نیست
بیخود رامین جوادی اسم آهنگ اپیزود آخر فصل پیش (همون قسمت مرگ جان)‌ رو نذاشت Goodbye Brother

حالا شخصیت مثبت و قهرمان داستان میشه رمزی بولتون و باید با اهریمن جدید یعنی جان مبارزه کنه

شاید به نظرتون خنده دار باشه
ولی من از این اتفاق به شدت استقبال میکنم

احتمالش هست جان شخصیت منفی بشه ، یا به احتمال بیشتر فقط یه مقدار کمی شخصیتش سنگین تر و دارک تر بشه ولی اینکه رمزی بیاد بشه شخصیت خوب غیرممکنه و یکی از بزرگترین دلیلاشم همین قسمت بود کسی که یه نوزادو خوراک سگاش بکنه تا آخر عمرشم کار خوب بکنه هیچوقت نمیتونه نظر دیگرانو برگردونه/جبران کنه تازه از کارای دیگش بگذریم دیگه اینکارش آخر وحشی بازی بود دقیقا اومده که کسی جای خالی جافری رو حس نکنه :|
----------------------------------------------
ولی از اون جایی که تو تریلرا نشون دادن لشگر وحشیا با ارتش رمزی وارد جنگ میشن و طبق چیزی که ملیساندره گفت که جانو تو وینترفل در حال جنگ دیده امیدوارم جان همین وسطا حسابی رمزی رو آدم کنه >:)

• Like
Reactions: bayern_vahid
احتمالش هست جان شخصیت منفی بشه ، یا به احتمال بیشتر فقط یه مقدار کمی شخصیتش سنگین تر و دارک تر بشه ولی اینکه رمزی بیاد بشه شخصیت خوب غیرممکنه و یکی از بزرگترین دلیلاشم همین قسمت بود کسی که یه نوزادو خوراک سگاش بکنه تا آخر عمرشم کار خوب بکنه هیچوقت نمیتونه نظر دیگرانو برگردونه/جبران کنه تازه از کارای دیگش بگذریم دیگه اینکارش آخر وحشی بازی بود دقیقا اومده که کسی جای خالی جافری رو حس نکنه :|
----------------------------------------------
ولی از اون جایی که تو تریلرا نشون دادن لشگر وحشیا با ارتش رمزی وارد جنگ میشن و طبق چیزی که ملیساندره گفت که جانو تو وینترفل در حال جنگ دیده امیدوارم جان همین وسطا حسابی رمزی رو آدم کنه >:)

همونطور که جیمی لنیستر که برندون رو از پنجره پرت کرد پایین تونست خودش رو مثبت کنه رمزی هم میتونه
جیمی به خاطر خودش و خواهرش بود که رندون رو تقریبا کشت
رمزی هم به خاطر خودش این کارو کرد چون اگر نمیکرد فری ها قطعا میکشتنش تا یکی از نسل خودشون بشه لرد وینترفل

همونطور که جیمی لنیستر که برندون رو از پنجره پرت کرد پایین تونست خودش رو مثبت کنه رمزی هم میتونه
جیمی به خاطر خودش و خواهرش بود که رندون رو تقریبا کشت
رمزی هم به خاطر خودش این کارو کرد چون اگر نمیکرد فری ها قطعا میکشتنش تا یکی از نسل خودشون بشه لرد وینترفل
الآن رمزی بخاطر نجات جونش گریجوی رو خواجه کرد، از هر خدمتکاری که خسته می‌شد غذای سگاش می‌کرد و هزار جور کثافت کاری دیگه ؟! این یه مورد اصلا نمی‌گنجه.

ولی کارکتر رمزی اسنو واقعا الان نقششو به عنوان یه ادم خودخواه و منفور داره فوق العاده بازی میکنه به زیباترین شکل ممکن حس تنفر و اعصاب خوردی رو به بیننده القا میکنه

صدا و قیافشم هم واسه این نقش عالیه

من نميخوام بگم از اينكه جان برگشته ناراحتما نه ولي احساس ميكنم با اين حركت سريال از ريتم اصليش يه مقدار منحرف شد چون كلا اين سريال كلا بحث اصليش مانور روي شخصيت هاي pov نيست به نظر من خيلي فراتر از اين چيزاس اينكه كي رو تخت پادشاهي بشينه يا كي لرد فلان جا بشه بحث نيست اينكه از ديد كلان چه اتفاقي توي وستروس يا اونور ديوار ميوفته مساله س... زمستوني كه همه ازش حرف ميزنن مساله س و غيره من خودم ٢ تا حدس راجب زنده شدن جان ميزنم
يكي اينكه خب شخصيت كاريزماتيك داره حداقل يه كليف هنگر عالي واسه داستان بود و همچنان ميتونه باشه دليل زنده كردنش شايد اين بوده
دومين دليل كه خيلي از دوستانم اشاره كردن شايد دليل اصلي نويسنده و سازنده ها بوجود اوردن يه شخصيت كاملا جديد با خصوصيت جديد در قالب جان اسنو باشه و جا داره ارجاع بدم شمارو به فيلم جنگ ستارگان كه يه جداي به اسم سيت تبديل ميشه به محبوب ترين villain يا همون شخصيت بد داستان كل تاريخ به اسم darth vader نميدونم چرا ولي به شدت احساس ميكنم اين اتفاق ميوفته و واسه به وجود اوردن شخصيت بد تو اين سريال كه در عين حال محبوب هم باشه كي بهتر از جان اسنو
زياد حرف زدم خودم ميدونم ميرم دنبال بازيم :)))))))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MK_COD

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or