سرویس EA Access برای Xbox One معرفی شد

Frobary

Loyal Member

EAA_Gametime_EAblogheader.png

EA امروز از سرویس جدید خود تحت عنوان EA Access پرده برداشت، از جمله مزایای این سرویس دسترسی نامحدود به عنوانی نظیر Fifa 14، Madden NFL 25، Peggle 2 و Battlefield 4 خواهد بود، EA اعلام کرد که این ویژگی بزودی برای بازی های بیشتری در نظر گرفته خواهد شد. امکان دیگر این سرویس تخفیف 10% برای کلیه محتویات دیجیتالی است که بر روی شبکه Xbox Live قرار می گیرند، مانند نسخه کامل بازی ها، Battlefield 4 Premium یا انواع DLC ها. به علاوه شما قادر خواهید بود نسخه آزمایشی بازی های جدیدی که EA منتشر می کند را 5 روز قبل از عرضه تست کنید، عناوینی مانند Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15, و Dragon Age: Inquisition. هزینه در نظر گرفته شده برای این سرویس ماهیانه 5 دلار و سالیانه 30 دلار می باشد. این سرویس که با مشارکت مایکروسافت طراحی شده، به زودی بر روی Xbox One عرضه خواهد شد.

این فیل میخواد چیکار کنه !! واقعا حرکت فوقالعاده ای بود ! امسال رو باید با پارسال مقایسه کنیم ! پارسال پشت سر هم خبر های بد و ناامید کننده، امسال اینطوری ... :d تازه قراره بازی های رایگان دیگه هم به این لیست اضافه شه، اون 10 درصد علاوه بر بازی 10 درصد هم از قیمت dlc ها کم میشه! 30 دلار مفته ! :d
پارسال سوژه 600 درصد ! امسال زده تو کار 10 درصد! 10 درصد افزایش قدرت، 10 درصد تخفیف، منتظر درصدهای دیگه هستیم! :d

یک سری اطلاعات جدید که سایت Gamespot قرار داده:
اولین بازی که نسخه trial برای اون عرضه میشه عرضه میشه، بازی Madden 15 که تو ماه August منتشر میشه.
این سرویس تغییری تو برنامه ها و سیاست هایی که EA برای نسخه های beta\demo بازی های مختلف داره ایجاد نمی کنه. EA در این باره گفته "نسخه های Demo و Beta بازی ها مثل قبل عرضه می شند."
محتویات دیجیتالی (مثل DLC ) به صورت جداگانه همراه با 10% تخفیف برای کاربران این سیستم برای خرید در دسترس اند. همچنین EA توضیح داده که اگر شما یک DLC با استفاده از 10% تخفیف بخرید و مثلا چند ماه بعد اشتراک EA Access کنسل کنید، این DLC همچنان مال شماست.
تمام بازی ها در EA Access روی کنسول شما دانلود می شند و به صورت استریم اجرا نمی شند. همچنین Save بازی ها هم در EA Access ذخیره می شه. EA در این باره توضیح داده "اگر یک زمانی اشتراک EA Access کنسل کنید و بعد چند ماه دوباره اشتراک بخرید، می تونید با استفاده از Save های قبلی خودتون بازیو ادامه بدین.

منبع

مهم ترین قسمت این اطلاعات جدید اینه که بازی ها استریم نمی شند، در نتیجه لازم نیست که اینترنت خیلی قوی برای استریم بازی ها داشته باشین

:-o
آقا من درست متوجه شدم؟؟!! ینی این بازیای (Fifa 14، Madden NFL 25، Peggle 2 و Battlefield 4) با عضویت در این سرویس برات رایگان میشه؟؟!! :-/

و در کنارش تمام بازیهایی که EA ناشرشون هست نسخه دیجیتالیشون 10% تخفیف داره (شامل خود بازی و DLC و seaseon pass)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یا قضیه فقط در مورد هون 10% تخفیف هست؟؟

آخرین ویرایش:
آقا من درست متوجه شدم؟؟!! ینی این بازیای (Fifa 14، Madden NFL 25، Peggle 2 و Battlefield 4) با عضویت در این سرویس برات رایگان میشه؟؟!! :-/

و در کنارش تمام بازیهایی که EA ناشرشون هست نسخه دیجیتالیشون 10% تخفیف داره (شامل خود بازی و DLC و seaseon pass)

ویرایش
اره دیگه گفته شده کل محتوایی که به صورت دیجیتالی قرار میگیره چه دی ال سی چه خود بازی 10% تخفیف میخوره

آخرین ویرایش:

درست متوجه شدید. به طور خلاصه میشه گفت که مثل PS پلاس هست منتهی فقط بازیهایی که EA ناشرش هست رو در بر میگیره.

سالی 30 دلار بدم که بازی های ea رو 5 روز قبل از عرضه تست کنم؟
مگه چندتا بازی قشنگ داره به جز fifa/ bf/
Dragon age , Mass effect و خیلی از بازی های دیگه و در ضمن اون Fifa هم بازیه که هر سال میخریمش و BF هم نسخه های اصلیش و میخریم .....
نه با با چه خبره شما یک نسخه ازمایشی ازشون 5 روز قبل از عرضه بازی میتونید تجربه کنید نسخه ازمایشی هم که شامل مثلا یک مرحله میشه
اون 4 تا بازی مجانی دیگه و گرنه اونوقت چه فرقی با بقیه بازی ها داشتن که اسمشونو آورده؟!

Dragon age , Mass effect و خیلی از بازی های دیگه و در ضمن اون Fifa هم بازیه که هر سال میخریمش و BF هم نسخه های اصلیش و میخریم .....

اون 4 تا بازی مجانی دیگه و گرنه اونوقت چه فرقی با بقیه بازی ها داشتن که اسمشونو آورده؟!

نه من اشتب کردم درسته اونا مجانی هستن چون نسخه جدیدشون داره میاد

جوابیه سونی به این قضیه:
Sony: EA Access Doesn't 'Represent Good Value To The PlayStation Gamer' - News - www.GameInformer.com
We evaluated the EA Access subscription offering and decided that it does not bring the kind of value PlayStation customers have come to expect,” a Sony representative told us via email. “PlayStation Plus memberships are up more than 200% since the launch of PlayStation 4, which shows that gamers are looking for memberships that offer a multitude of services, across various devices, for one low price. We don’t think asking our fans to pay an additional $5 a month for this EA-specific program represents good value to the PlayStation gamer.
اشتراک PS Plus ـ 200% رشد کرده برای همین تشخیص دادن که EA Access قیمت خوبی نداره و برای گیمرا تصمیم گرفتن که این رو نمیخوان.

در مورد تخفیف برای خرید خود بازی دیجیتالی شاید برای ما زیاد بصرفه نباشه (چون قابل فروش نیست) ولی تخفیف دائمی واسه dlc ها و بخصوص اون بازیهای رایگان واقعا وسوسه انگیزن...اونم ناشری که بیشترین تعداد بازی رو در سال منتشر میکنه.

باید دید ادامه این سرویس چطور پیش میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or