سرویس های جدید 8 مگابیتی برای کاربران ماکسنت!

من هنوز موفق نشدم از سرویس خودم رو به 6 مگ شاتل ارتقا بدم ! می گن فعلا برای کسایی هست که هنوز وارد شاتل نشدن. !!
اگر توی اون 3 استان بودم در خریدش یک لحظه هم درنگ نمی کردم !!! سریع 8 مگ می خریدم...

خیلی خوبه خوش به حالتون. تو تهران از این ISP پیدا نمیشه8-| اگر هم پیدا بشه میاد کل ایران رو پوشش میده بعد اخرش پهنای بانداش جر میخوره خراب میشه:d

آقایون فقط یه سر به این سایت بزنید .
قیمتها بسیار با شرکت های دیگه فرق داره و سرویس ها و هدیه ها هم بی نظیره.برای اولین بار هم این شرکت 8 مگابایت رو راه اندازی کرد .مرکزش هم در تهرانه.
در ضمن ترافیک هاشم عالیه:15 گیگ می ده به قیمت 13000 تومان که باید در 5 روز استفاده بشه اسمشم فشفشه است یا مثلا 9 گیگ میده به قیمت 9000 تومان که باید در 3 روز استفاده بشه و... البته ترافیک های معمولی بدون محدودیت زمانی هم داره.

http://www.hiweb.ir/

آخرین ویرایش:
کل این ترافیکی که برای 8m میدن در عرض سه ساعت تمومه به نظرم افرادی که پهنای باند بالا میگیرن باید ترافیک رو ارزون تر بهشون بدن هم به نفع خودشونه هم به نفع طرف سرویس های 8mb اصلا به درد وب گردی نمیخوره.

من خودم تبریزم ولی به علت اینکه رایگان شبانه نداره از خریدش منصرف شدم به درد نمیخوره اصله کاری اینکه با این سرعت دانلود کنی بدون محدودیت

ماله مکسنت به صرفه نیست! همینجوری گذاشتن تا بگن ماهم 8 مگ میدیم!!
هرکی میخواد 8 مگ بگیرخ فقط نوین نت پیشنهاد میشه! یا همون های وب!
8 مگ با 16 گیگ 45 تومن.

شبانه ندارد !!!!!!!!!!!!!!!!! با اون ترافیک کمشون !!!!!! با 8 مگ سرعت 2 گیگت نیم ساعته پرده !
ولی باز خوبه برخلاف شاتل دزد و پارس آنلاین دزد تر ، رسما گفته اگر شرایط ... نباشه ، سرعت های فوق پشتیبانی نخواهند شد .

والا من که خراسان رضوی هستم ... ولی اگه می تونتم بگیرم یه سروس ارزون برای گیم می گرفتم به خاطر پینگ خوبش... برا داونلود هم سرویس شرکت ها دیگه زیاده باوو ..

اتفاقا خوب شد 3 4 تا شرکت امدن تو این حیطه
این جوری باعث میشه که فردا شرکت های مهم دیگه مثل آسیا تکو پارس انلاین و شبدیز بیان وارد رقابت بشن.
بعد باعث یه رقابت میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or