Dark Light
کاربر سایت
اينطوري ميشه عصر حجر، اون زمان هم اينترنت نبوده:biggrin1:. به نظر شما امكان داره يك پدر، بچه ي 30 سالش رو با ني قليون كتك بزنه؟ اما امكانش زياده كه اينكار رو در هنگام 5 سالگي بچه انجام بده. حالا شما 30 سالگي رو بگيريد قانونمندي، 5 سالگي رو بگيريد فرهنگ. اين مشكل توي ذهنتون حل ميشه كه چرا فرهنگ ندارن مردم، چون فرهنگ چيزي نيست كه بشه با تلوزيون و ني قليون ساخته بشه بلكه در ريشه ي اون نژاد هست و اگر نژادي بده كار خاصي نميشه كرد.لزومی نداره کسی به کسی بگه چی کار کن یا نکن باید همه امکانات باشه و مردم ازاد تصمیم بگیرن چطور استفاده کنن و با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست ؟؟؟
لزومی نداره کسی به کسی بگه چی کار کن یا نکن باید همه امکانات باشه و مردم ازاد تصمیم بگیرن چطور استفاده کنن و با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست ؟؟؟
چون اونجا آزادی هست پسره میتونه با +18 تا دختر بپره کسی هم کارش نداره نیازاش هم بر طرف میشه ولی اینجا ...با همین اینترنت درپیت و هزارجور فیـــلتر! توی جستجوی موارد 18+ در ده کشور اول جهان قرار داریم و با همین انوموبیلهای قشنگ، بیشتر از ارتش آمریکا در عراق و افغانستان، در یک سال در جاده ها تلفات داریم.
اينطوري ميشه عصر حجر، اون زمان هم اينترنت نبوده:biggrin1:. به نظر شما امكان داره يك پدر، بچه ي 30 سالش رو با ني قليون كتك بزنه؟ اما امكانش زياده كه اينكار رو در هنگام 5 سالگي بچه انجام بده. حالا شما 30 سالگي رو بگيريد قانونمندي، 5 سالگي رو بگيريد فرهنگ. اين مشكل توي ذهنتون حل ميشه كه چرا فرهنگ ندارن مردم، چون فرهنگ چيزي نيست كه بشه با تلوزيون و ني قليون ساخته بشه بلكه در ريشه ي اون نژاد هست و اگر نژادي بده كار خاصي نميشه كرد.
پست منو خوندی ؟
با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست
ROFLضمنا به این مسله توجه کنند که اونها قرن بیستم هستن ولی ما هنوز قرن سیزدهم یا چهاردم پس 700 سال مونده تا ما به اونها برسیم . غصه نخورید که یه چشم بهم بزنید 700 سال میگذره
مثل این که شما چشماتو بستی و ارمانی فکر میکنی اگه منظورت پرنه که از خیلی را ها سریع تر میشه به دست اورد تا اینتر نت .کافی بری سی دی فروشییک مقدار چشمانتون رو به واقعیت های جامعه باز کنید.
یا فقط یه گوشی همراه bluetooth رو روشن کنی
فکر میکنی پس با این کارا به قول خودت *****ینگ کمی band wide و کیفیت بد اینا درست میشه ؟
اینم شانس بد ماس که یه دولتی اومده که خیلی مشکلات دیگه رو از قبیل اعتیاد و بی کاری ول کرده گیر داده به اینبا همین اینترنت درپیت و هزارجور فیـــلتر! توی جستجوی موارد 18+ در ده کشور اول جهان قرار داریم
به هر حال نظر منه باید تجهیزات یاشه یه کی مثل شما کارهایه اموزشی و فر هنگی میکنه و یه کی مثل من **** دانلود میکنه
یه زمان رضا خان دستور کشف حجاب داد نتیجه این شد
یه زمان کس دیگه حجاب رو اجباری کرد نتیجش زو باز داریم میبینیم
هر چی سعی کنی جلویه چیزی رو بگیری بد تره
حالا من anarchism هستم اون دیگه به من مربوطه فک کنم نظر بشه داد
ببینید این حرف که ما قزن 13 دهیم جکه !(میدونم از خودت نیست و از یک امام جمعه های نمیدونم کجاست مال قدیمم هست)دوستان عزیز توجه داشته باشند که مسولان اینترنت کم سرعت رو برای این عرضه می کنند تا عموم ملت با فرهنگ قناعت آشنا بشند و ضمنا به این مسله توجه کنند که اونها قرن بیستم هستن ولی ما هنوز قرن سیزدهم یا چهاردم پس 700 سال مونده تا ما به اونها برسیم . غصه نخورید که یه چشم بهم بزنید 700 سال میگذره
هزار تا برنامه ی مخفی کردن آی پی هست!پست منو خوندی ؟
با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست
نه وقعا با دیال اپ دانلود میکننن!مثل این که شما چشماتو بستی و ارمانی فکر میکنی اگه منظورت پرنه که از خیلی را ها سریع تر میشه به دست اورد تا اینتر نت .کافی بری سی دی فروشی
یا فقط یه گوشی همراه bluetooth رو روشن کنی
فکر میکنی پس با این کارا به قول خودت *****ینگ کمی band wide و کیفیت بد اینا درست میشه
Mee Tooاینم شانس بد ماس که یه دولتی اومده که خیلس مشکلات دیگه رو از قبیل اعتیاد و بی کاری ول کرده گیر داده به این
به هر حال نظر منه باید تجهیزات یاشه یه کی مثل شما کارهایه اموزشی و فر هنگی میکنه و یه کی مثل من **** دانلود میکنه
چرا باید خودمون رو با یه کشور غیرآزادتر از خودمون بسنجیم؟! دلیلش این نیست که به این بندها عادت کردیم؟!پ.ن : بريد خدا رو شكر كنيد كه همين هم هست! تو كره شمالي كه تو كل كشورش يه دونه كافي نت هست! اصولا ما خودمون رو با استثنا ها ميسنجيم دلمون خوش بشه!
چرا باید خودمون رو با یه کشور غیرآزادتر از خودمون بسنجیم؟! دلیلش این نیست که به این بندها عادت کردیم؟!
همین چند وقت پیش یه مقایسه بین اینترنت ایران و پاکستانی که نظرمو در موردش ندونید بهتره تو همین فرم خوندم(هند و عرب رو اسم نمیبرم که حالم از اینا بهم میخوره) و نتیجه هم کیفیت چند برابری اینترنت پاکستان بود!
مشکل اینجاست که بحثهای حول آزادی در ایران کمتر از جوک سال نیست!
سیاست کشور مارو نه مردم و نه رئیس جمهور و امثالهم تعیین نمیکنن بلکه تیمی از انسانهای چشم و گوش بسته امی که کوچکترین دانشی در هیچ زمینهای جز سوء استفاده و تحریف عقاید مردم ندارن تعیین میکنن. سیاستی بسته و مبتنی بر اعمال فشار و زور برای کنترل و فراری از اعطای آزادی و گسترش فرهنگ.
همه کس بقیشو نخونه!:
راهکارهای این گروه برای ملت بزرگ و در خواب ایران:
اینترنت میتواند به عنوان ابزار افزایش سطح آگاهی مردم مورد استفاده قرار بگیرد خصوصا از طریق داونلود مزامین مختلف و افشاگری بصورت آپلود همین مزامین!: برای جلوگیری از آگاهی مردم تر بزنید به هرچی اینترنت و آزادیه!!!
مردم وقتی از زندگی لذت ببرند ممکن است خوشی دلشان را بزند!: تر بزنید به هرچی تفریح و خوشی در مملکته. تفریح فقط بسیجی که خودمون با تحریف درستش کردیم برای... .
زن ممکنه در دید باشه و بخواد آزاد باشه!: غلط کرده. اول مانتو و مقنعه با جنس برزنت و بعد چادر ترجیحا برزنت و در آینده نزدیک قوطی کنسرو!
دقیقا گل گفتیمردم وقتی از زندگی لذت ببرند ممکن است خوشی دلشان را بزند!: تر بزنید به هرچی تفریح و خوشی در مملکته.
دقیقا منظور منم همین بود ممنون از نگاه بازی که داری و منطقتلطف کنید بصورت تعیین تکلیفی حرف نزنید.
من خودم از مخالفان سرسخت وضع فعلی هستم
من به قدر خودم فهم و شعور دارم. اگر دلم بخواد فیلم غیراخلاقی ببینم به غیر از خودم و خدای خودم به چه کسی مربوط میشه؟