سرویس جدید اینترنت یک شرکت آمریکایی به کاربران خود !!

• Thread starter Thread starter gpod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای درست و قانونمند رانندگی کردن هم لزومی نداره آدم لامبورگینی سوار شه
لزومی نداره کسی به کسی بگه چی کار کن یا نکن باید همه امکانات باشه و مردم ازاد تصمیم بگیرن چطور استفاده کنن و با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست ؟؟؟

لزومی نداره کسی به کسی بگه چی کار کن یا نکن باید همه امکانات باشه و مردم ازاد تصمیم بگیرن چطور استفاده کنن و با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست ؟؟؟
اينطوري ميشه عصر حجر،‌ اون زمان هم اينترنت نبوده:biggrin1:. به نظر شما امكان داره يك پدر،‌ بچه ي 30 سالش رو با ني قليون كتك بزنه؟ اما امكانش زياده كه اينكار رو در هنگام 5 سالگي بچه انجام بده. حالا شما 30 سالگي رو بگيريد قانونمندي، 5 سالگي رو بگيريد فرهنگ. اين مشكل توي ذهنتون حل ميشه كه چرا فرهنگ ندارن مردم، چون فرهنگ چيزي نيست كه بشه با تلوزيون و ني قليون ساخته بشه بلكه در ريشه ي اون ن‍ژاد هست و اگر نژادي بده كار خاصي نميشه كرد.

من نمیدونم چرا میگید فرهنگ ندارن ! فرهنگ چیز های جدید را ندارن درست اما ما فرهنگ و تمدن بزرگی داریم !(البته داشتیم الان نابود شده !)
بهتره بگیم شعور وقتی کسی آگاهی نداشته باشه اینترنت برای چیه ! مادر به بچش بگه نرو تو اینترنت خراب میشی!:laughing: !
این چیزیه که نداریم که با رسانه و ... هم درست بشو نیست باید یک انقلاب (فرهنگی شعوری ) بشه !

البته اکثر کسانی که ازین سرویس استفاده خواهند کرد، شعورشون مسلما بیشتر از دانلود فیلم خواهد بود، وقتی میتونن فیلم رو قانونا بخرن.

مثال زدم ... در ضمن چه كار ديگه اي غيز از دانلود فيلم هست؟؟؟؟ دانلود نرم افزار هم خب هست ... ديگه چي؟ واقعا با اين سرعت آپولو ميخوان هوا كنن؟

بسیارعالی. بهتره قبل از آنارشی بازی، یک مقدار چشمانتون رو به واقعیت های جامعه باز کنید.
با همین اینترنت درپیت و هزارجور فیـــلتر! توی جستجوی موارد 18+ در ده کشور اول جهان قرار داریم و با همین انوموبیلهای قشنگ، بیشتر از ارتش آمریکا در عراق و افغانستان، در یک سال در جاده ها تلفات داریم.

وااااقعا متاسفم!:(
اصلا چرا آمريكا؟! ما هيچ چيزمون با آمريكا قابل مقايسه نيست.
همين كشورهاي همسايمون. پاكستانو كه همين چند وقت پيش گذاشتين.
تركيه داره 4مگ رو ميده (به پول ما) ماهي 25 تومن.:(
آمريكا كه جاي خود.

دوستان عزیز توجه داشته باشند که مسولان اینترنت کم سرعت رو برای این عرضه می کنند تا عموم ملت با فرهنگ قناعت آشنا بشند و ضمنا به این مسله توجه کنند که اونها قرن بیستم هستن ولی ما هنوز قرن سیزدهم یا چهاردم پس 700 سال مونده تا ما به اونها برسیم . غصه نخورید که یه چشم بهم بزنید 700 سال میگذره

با همین اینترنت درپیت و هزارجور فیـــلتر! توی جستجوی موارد 18+ در ده کشور اول جهان قرار داریم و با همین انوموبیلهای قشنگ، بیشتر از ارتش آمریکا در عراق و افغانستان، در یک سال در جاده ها تلفات داریم.
چون اونجا آزادی هست پسره میتونه با +18 تا دختر بپره کسی هم کارش نداره نیازاش هم بر طرف میشه ولی اینجا ...
شک نکن اگر اونجا هم اکثریت ماشیناشون پراید (بخونین قوطی حلبی) و جاده هاشون هم پیچهای یاسوج بود کشتهاشون +18 برابر ما بود.
افسوس...

اينطوري ميشه عصر حجر،‌ اون زمان هم اينترنت نبوده:biggrin1:. به نظر شما امكان داره يك پدر،‌ بچه ي 30 سالش رو با ني قليون كتك بزنه؟ اما امكانش زياده كه اينكار رو در هنگام 5 سالگي بچه انجام بده. حالا شما 30 سالگي رو بگيريد قانونمندي، 5 سالگي رو بگيريد فرهنگ. اين مشكل توي ذهنتون حل ميشه كه چرا فرهنگ ندارن مردم، چون فرهنگ چيزي نيست كه بشه با تلوزيون و ني قليون ساخته بشه بلكه در ريشه ي اون ن‍ژاد هست و اگر نژادي بده كار خاصي نميشه كرد.
پست منو خوندی ؟
با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست

ضمنا به این مسله توجه کنند که اونها قرن بیستم هستن ولی ما هنوز قرن سیزدهم یا چهاردم پس 700 سال مونده تا ما به اونها برسیم . غصه نخورید که یه چشم بهم بزنید 700 سال میگذره
ROFL

یک مقدار چشمانتون رو به واقعیت های جامعه باز کنید.
مثل این که شما چشماتو بستی و ارمانی فکر میکنی اگه منظورت پرنه که از خیلی را ها سریع تر میشه به دست اورد تا اینتر نت .کافی بری سی دی فروشی
یا فقط یه گوشی همراه bluetooth رو روشن کنی
فکر میکنی پس با این کارا به قول خودت *****ینگ کمی band wide و کیفیت بد اینا درست میشه ؟

با همین اینترنت درپیت و هزارجور فیـــلتر! توی جستجوی موارد 18+ در ده کشور اول جهان قرار داریم
اینم شانس بد ماس که یه دولتی اومده که خیلی مشکلات دیگه رو از قبیل اعتیاد و بی کاری ول کرده گیر داده به این
به هر حال نظر منه باید تجهیزات یاشه یه کی مثل شما کارهایه اموزشی و فر هنگی میکنه و یه کی مثل من **** دانلود میکنه

یه زمان رضا خان دستور کشف حجاب داد نتیجه این شد
یه زمان کس دیگه حجاب رو اجباری کرد نتیجش زو باز داریم میبینیم
هر چی سعی کنی جلویه چیزی رو بگیری بد تره
حالا من anarchism هستم اون دیگه به من مربوطه فک کنم نظر بشه داد

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز توجه داشته باشند که مسولان اینترنت کم سرعت رو برای این عرضه می کنند تا عموم ملت با فرهنگ قناعت آشنا بشند و ضمنا به این مسله توجه کنند که اونها قرن بیستم هستن ولی ما هنوز قرن سیزدهم یا چهاردم پس 700 سال مونده تا ما به اونها برسیم . غصه نخورید که یه چشم بهم بزنید 700 سال میگذره
ببینید این حرف که ما قزن 13 دهیم جکه !(میدونم از خودت نیست و از یک امام جمعه های نمیدونم کجاست مال قدیمم هست)
آمریکا 220 ساله بنا شده !
و ... اروپایی ها 400 500 ساله تمدن دارن اونوقت ما قزن سیزدهیم !
بابا خورضیدی سیخی چنده دنیا روی میلادیه ! و ما باید خودمو با دنیا وقف بدیم ما که نمیتونیم فقط خودمونو ببینیم و بس !....
پست منو خوندی ؟
با اونایی هم که بد استفاده میکنن برخورد شه اگه قانونی هست
هزار تا برنامه ی مخفی کردن آی پی هست!
مثل این که شما چشماتو بستی و ارمانی فکر میکنی اگه منظورت پرنه که از خیلی را ها سریع تر میشه به دست اورد تا اینتر نت .کافی بری سی دی فروشی
یا فقط یه گوشی همراه bluetooth رو روشن کنی
فکر میکنی پس با این کارا به قول خودت *****ینگ کمی band wide و کیفیت بد اینا درست میشه
نه وقعا با دیال اپ دانلود میکننن!
اینم شانس بد ماس که یه دولتی اومده که خیلس مشکلات دیگه رو از قبیل اعتیاد و بی کاری ول کرده گیر داده به این
به هر حال نظر منه باید تجهیزات یاشه یه کی مثل شما کارهایه اموزشی و فر هنگی میکنه و یه کی مثل من **** دانلود میکنه
Mee Too

دوستان عزیز.
ما در حال حاضر فناوری dial upرو داریم.که کمتر کشوری این فناوری پیشرفته رو داره.:laughing::cheesygri:laughing::((:((:-":(:(:horse:
به خودمون امیدواری بدیم.
واقعا آدم نمیدونه چی بگه به غیر از افسوس.

off topic :

يكي يه زماني گفت : بايد خدا رو شكر كنيم كه فقير مثل زمان حضرت علي نداريم!

پ.ن : بريد خدا رو شكر كنيد كه همين هم هست! تو كره شمالي كه تو كل كشورش يه دونه كافي نت هست! اصولا ما خودمون رو با استثنا ها ميسنجيم دلمون خوش بشه!

شما آخرت رو بچسب! دنيا رو به كل ول كن! با اين دايال آپ ميشه 1000 تا ادعيه دانلود كرد! همچنين بازديد از سايت مراجع عظام تقليد! همينا برا آخرت كافيه . ديگه چي ميخواي؟

عذر میخوام از دوستان ولی لطف کنید بصورت تعیین تکلیفی حرف نزنید.
من خودم از مخالفان سرسخت وضع فعلی هستم (هرکس موافقه ادامشو نخونه خواهشا که بخاد بعدا نقل قول کنه) ولی قرار نیست جای کس دیگه‌ای حرف بزنم.
من به قدر خودم فهم و شعور دارم. اگر دلم بخواد فیلم غیراخلاقی ببینم به غیر از خودم و خدای خودم به چه کسی مربوط میشه؟ همونطور اگر بخوام هم میتونم فیلمو بازی اصلی بخرم. وقتی در مملکتی قانون نقص داره چرا به جای فرهنگ سازی و تبلیغات درست باید از شیوه زور و تعیین تکلیف استفاده بشه. من ایرانی اگر عقل اینو ندارم که خودم اونی رو که میخوام انتخاب کنم پس انتخابات هم باید به شیوه زور انجام بشه که میشه و اگر زوری نبوده پس انتخاب همه اشتباه بوده و دولت صلاحیت نداره.
ما کلا با پیشرفت فناوری مشکل داریم. چرا باید MMS با این کیفیت مزخرف به بهانه نبود قانون اینهمه وقت غیرفعال بشه که اپراتور دولتی به اونیکی برسه! کشورهای دیگه که همه چیزو با صدها برابر امکانات ما دارن چطور سر می‌کنن؟! اونا آدمتر هستن یا ما آدم نیستیم؟ مایی که به فرهنگ 7-8 هزار سالمون مینازیم و فرهنگ اونارو بد میدونیم تو این موارد بی فرهنگتریم؟!
چرا موضوع اینترنت و سیل جوون‌های نخبه ایرانی رو که نیازمند یه باریکه آب برای رسیدن به دریا هستن رو با راننده‌‌هایی که اکثرا گاوچرون هستن و از طرفی سوار لگن‌های همین دولت هم میشن مقایسه میکنید؟ چرا وقتی رئیس راهنمایی رانندگی میگه بخش اعظم تصادفات مربوط به یه لگن خاص میشه کسی به غیر از فحش و سرزنش چیزی نمیگه؟!

پ.ن : بريد خدا رو شكر كنيد كه همين هم هست! تو كره شمالي كه تو كل كشورش يه دونه كافي نت هست! اصولا ما خودمون رو با استثنا ها ميسنجيم دلمون خوش بشه!
چرا باید خودمون رو با یه کشور غیرآزادتر از خودمون بسنجیم؟! دلیلش این نیست که به این بندها عادت کردیم؟!
همین چند وقت پیش یه مقایسه بین اینترنت ایران و پاکستانی که نظرمو در موردش ندونید بهتره تو همین فرم خوندم‌(هند و عرب رو اسم نمیبرم که حالم از اینا بهم میخوره) و نتیجه هم کیفیت چند برابری اینترنت پاکستان بود!
مشکل اینجاست که بحث‌های حول آزادی در ایران کمتر از جوک سال نیست!
سیاست کشور مارو نه مردم و نه رئیس جمهور و امثالهم تعیین نمی‌کنن بلکه تیمی از انسان‌های چشم و گوش بسته امی که کوچکترین دانشی در هیچ زمینه‌ای جز سوء استفاده و تحریف عقاید مردم ندارن تعیین می‌کنن. سیاستی بسته و مبتنی بر اعمال فشار و زور برای کنترل و فراری از اعطای آزادی و گسترش فرهنگ.
همه کس بقیشو نخونه!:
راهکارهای این گروه برای ملت بزرگ و در خواب ایران:
اینترنت میتواند به عنوان ابزار افزایش سطح آگاهی مردم مورد استفاده قرار بگیرد خصوصا از طریق داونلود مزامین مختلف و افشاگری بصورت آپلود همین مزامین!: برای جلوگیری از آگاهی مردم تر بزنید به هرچی اینترنت و آزادیه!!!
مردم وقتی از زندگی لذت ببرند ممکن است خوشی دلشان را بزند!: تر بزنید به هرچی تفریح و خوشی در مملکته. تفریح فقط بسیجی که خودمون با تحریف درستش کردیم برای... .
زن ممکنه در دید باشه و بخواد آزاد باشه!: غلط کرده. اول مانتو و مقنعه با جنس برزنت و بعد چادر ترجیحا برزنت و در آینده نزدیک قوطی کنسرو!

آخرین ویرایش:
چرا باید خودمون رو با یه کشور غیرآزادتر از خودمون بسنجیم؟! دلیلش این نیست که به این بندها عادت کردیم؟!
همین چند وقت پیش یه مقایسه بین اینترنت ایران و پاکستانی که نظرمو در موردش ندونید بهتره تو همین فرم خوندم‌(هند و عرب رو اسم نمیبرم که حالم از اینا بهم میخوره) و نتیجه هم کیفیت چند برابری اینترنت پاکستان بود!
مشکل اینجاست که بحث‌های حول آزادی در ایران کمتر از جوک سال نیست!
سیاست کشور مارو نه مردم و نه رئیس جمهور و امثالهم تعیین نمی‌کنن بلکه تیمی از انسان‌های چشم و گوش بسته امی که کوچکترین دانشی در هیچ زمینه‌ای جز سوء استفاده و تحریف عقاید مردم ندارن تعیین می‌کنن. سیاستی بسته و مبتنی بر اعمال فشار و زور برای کنترل و فراری از اعطای آزادی و گسترش فرهنگ.
همه کس بقیشو نخونه!:
راهکارهای این گروه برای ملت بزرگ و در خواب ایران:
اینترنت میتواند به عنوان ابزار افزایش سطح آگاهی مردم مورد استفاده قرار بگیرد خصوصا از طریق داونلود مزامین مختلف و افشاگری بصورت آپلود همین مزامین!: برای جلوگیری از آگاهی مردم تر بزنید به هرچی اینترنت و آزادیه!!!
مردم وقتی از زندگی لذت ببرند ممکن است خوشی دلشان را بزند!: تر بزنید به هرچی تفریح و خوشی در مملکته. تفریح فقط بسیجی که خودمون با تحریف درستش کردیم برای... .
زن ممکنه در دید باشه و بخواد آزاد باشه!: غلط کرده. اول مانتو و مقنعه با جنس برزنت و بعد چادر ترجیحا برزنت و در آینده نزدیک قوطی کنسرو!

کاملا موافقم
مردم وقتی از زندگی لذت ببرند ممکن است خوشی دلشان را بزند!: تر بزنید به هرچی تفریح و خوشی در مملکته.
دقیقا گل گفتی
طعم خوشی رو بچشی دیگه نمیری خودتو بنداری رو مین یا کارهایه دیگه که اینا میخوان
اصولا شهادت طلبی
لطف کنید بصورت تعیین تکلیفی حرف نزنید.
من خودم از مخالفان سرسخت وضع فعلی هستم
من به قدر خودم فهم و شعور دارم. اگر دلم بخواد فیلم غیراخلاقی ببینم به غیر از خودم و خدای خودم به چه کسی مربوط میشه؟
دقیقا منظور منم همین بود ممنون از نگاه بازی که داری و منطقت

همونطور اگر بخوام هم میتونم فیلمو بازی اصلی بخرم.بازی هم اورجینال بگیری نمیشه او لذت کافی رو برد فرض کن من با این اینتر نت یه بازی اورجینال مثل wow بگیرم ته یه رید 25 نفره کم کم 5 بار dc لگ بالایه 1000
تازه اونا کمه کم ماهی 13 و 14 هزار دلار میگیرن 50 ذلار برای بازی دادن زیاد مشکلی نیست ولی یه کی تو ایران با دز ر امد
200 تومان سختشه یه بازی 50 60 تومان پول بده خوب یه عده مایه دارا این کارو بکنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or