سرور ماینکرفت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به همگی
سرور ران شد دوباره و مپ هم ریست شد
وارد شدن به سرور هم دو جوره
از ساعت 11 شب تا 2 ظهر با این آی پی :
10.87.61.13
می تونید وارد شید
از ساعت 2 ظهر تا 11 شب هم با این آی پی :
80.191.255.213

موارد مورد نیاز :

Minecraft 1.3.2

Java 64bit
Java32bit

[h=1]NET Framework Version 2.0[/h][h=1]NET Framework Version 3.5[/h][h=1]NET Framework Version 4.5[/h]
[h=1]Microsoft XNA Game Studio 4.0[/h]

[h=1][/h]

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا کمک کنید.
من اول بازی پیش همین تابلوئه Spawn میشم ولی تا دو قدم برمیدارم دوباره جلوی تابلوی ظاهر میشم.لگ میزنه یا اشکال از چیز دیگس؟
واسه چت هم T رو میزنم ولی هرچی میخوام تایپ میکنم میگه باید لاگین کرده باشه.مشکل چیه؟

آخرین ویرایش:
باوو منو چزا بن کردید من رفتم نتر دیدم 500 تا بلیز دورمه کشتنم ایتمام ریخت زنیم بک زدم نصف ایتمام نیامد xray زدم اونارو پیدا کنم یه بار هم رفت ماینینگ 64 تا ذیاموند جمع کردم {با xray:d} اونارم یه جا تمع کردم سر 3 تا دیاموند همرو به باد دادم چون زیرش لاوا بود { واقعا باد اورده رو باد میبره :d}
حاجی منو از بن درارید باوووو کلا بیشتر از 10 تا دیاموند تو کله زندگی من پیدا کردید بیاید بهتون من 100$ {دلار 2600 ایناستا :d} بهتون میدم
از بن درارید منه باوووو اخه دلیلی نیست که بن کنید چند تا سرور ایرانی هست که پینگش خوب باشه هرچند که سرور کلا لگه اونم عیبی نیست باز از هیچی بهتره
حالا جانه مادری بیاید منو از بن درارید
raminkinggames1

باوو منو چزا بن کردید من رفتم نتر دیدم 500 تا بلیز دورمه کشتنم ایتمام ریخت زنیم بک زدم نصف ایتمام نیامد xray زدم اونارو پیدا کنم یه بار هم رفت ماینینگ 64 تا ذیاموند جمع کردم {با xray:d} اونارم یه جا تمع کردم سر 3 تا دیاموند همرو به باد دادم چون زیرش لاوا بود { واقعا باد اورده رو باد میبره :d}
حاجی منو از بن درارید باوووو کلا بیشتر از 10 تا دیاموند تو کله زندگی من پیدا کردید بیاید بهتون من 100$ {دلار 2600 ایناستا :d} بهتون میدم
از بن درارید منه باوووو اخه دلیلی نیست که بن کنید چند تا سرور ایرانی هست که پینگش خوب باشه هرچند که سرور کلا لگه اونم عیبی نیست باز از هیچی بهتره
raminkinggames1

باز جالبه شما میگین چرا منو بن کردین... درمورد لگ هم بگم که شما لگ ندیدین... توی یک سرور خارجی که ظرفیتش 1334 نفر بود وقتی 130 نفر بودن اونقدر لگ داشت که نمیشد بلاک حفاری کنی... از 4 تا بلاکی که میکندی 3 تاش دوباره برمیگشت... کلا یه ماجرایی بود...

منم از بن درارید....
تو pvp بود منم مثل اینکه یک chest برداشته بودم
محمد هی میگفت پس بده...
ولی من خیلی لگ داشتم خیلی طول میکشید وسیله تو inventory ببینم...

raminkinggames1

جالبه خیلی جالبه خودت میگی از ایکس ری استفاه کردی بعد میگی در راه خوب ازش استفادده کردم؟=))کی تا حالا از ایکس ری برا کار خوب استفاده کرده؟=))
اگه اینجوری باشه یارو میره ماینینگ میمیره بعد ایکس ری میزنه میگه برای اینکه ببینم کجا مردم ایکس ری زدم تا وسایلمو پیدا کنم.=))شما از بن در نمیاید.

---------- نوشته در 10:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 AM ارسال شده بود ----------

منم از بن درارید....
تو pvp بود منم مثل اینکه یک chest برداشته بودم
محمد هی میگفت پس بده...
ولی من خیلی لگ داشتم خیلی طول میکشید وسیله تو inventory ببینم...

اما در مورد شما ببینید نه من بنتون کردم نه حمید، محمد بنت کرده حتما دلیلشم خودش میدونه فقط اون از بن درت میاره میتونی از طریق وبلاگ سرور زمانی که آنلاینه باهاش چت کنی

بچه ها من هنوز خونم کامل نشده اگه الان به نام بزنم وقتی کامل شد کسی میتونه خرابش کنه؟

دوستان لطفا کمک کنید.
من اول بازی پیش همین تابلوئه Spawn میشم ولی تا دو قدم برمیدارم دوباره جلوی تابلوی ظاهر میشم.لگ میزنه یا اشکال از چیز دیگس؟
واسه چت هم T رو میزنم ولی هرچی میخوام تایپ میکنم میگه باید لاگین کرده باشه.مشکل چیه؟

آقا من رفتم توش هرچی میخوام بنویسم میگه باید Register کنی.از کجا عضو بشم؟
لگ هم داشت شدید:d.حالا دوباره متحان میکنم

T رو بزن

بعد بنویس /register

جلوش هم یه پسورد بنویس

از این به بعد با /login و پسوردت وارد شو

مرسیییییییییییییییییییییی اسکلتا کم شدن

بچه ها لطفا گوسفند دیدید پشمشو بچینید نه بکشیدش:x کوسفندا همینطوری کمن شما کم ترش نکنید بچه ها

چرا میخوای اسکلتا کم شن ؟

استخونشون خیلی به درد میخوره :D

چرا اندر منا چشمشونو نمی دن ؟ :D

آقا من داشتم بازی می کردم گفتید سرور رو ریست می خوایم بکنیم 10 دقیقه ی دیگه .... الآن 20 دقیقه گذشته دیگه وصل نمیشه ! میگه Cannot Reach Server . چرا ؟ (همون MamiZa هستم )

Ender Pearl

همینو میگم

تا حالا 10 - 20 تا اندر من کشتم

چرا خونه من تو تلپورت روم نیست ؟

چرا من نمی تونم برم تو PVP ? (( با کمک یه زامبی رفتم تو :D ))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or