سرمایه‌گذاری تله‌ی بازی‌سازان بزرگ

من 25 ساله هستم و از کمودور 64 دارم کنسول بازی میکنم!:cheesygriاتفاقا این نسل عالی بود متال گر 4 یک شاهکار مافوق تصور:eek: assassins creed 1 بازی خوبی بود 2ش که محشر بود :love: devil may cry 4 عالی بود uncharted1,2 بسیار عالی بودندthe darkness هم همچنین در ضمنمن فقط ps3 دارم و مطمئنم بازی هایی مثل gears of war 1,2 عالی هستند من فکر میکنم این دوستانی که از این نسل بد میگند اولا اینها کما بیش هم نسل های من پیر مرد 25 ساله هستند:biggrin1:که اتفاقا با این پیرمردهای 60 تا 70 ساله هم نشست و برخاست زیادی دارند;)اونها هم الان میگند یاد راریول!!!!!!!!!!!(رادیو)بخیر چه حالی میداد الان این ال سی دی های فول اچ دی و ماهواره همه چی رو خراب کردند!!!!!!!!!!!:laughing:یاد قدیما بخیر:laughing:

نه پسر خوب ، متوسط سن گیمرها تو اروپا و آمریکا بالای 30 ساله ، ربطی به اون نداره ، کمی خشونت بی مورد ذائقه گیمر های نسل جدید رو متفاوت کرده و زیاده روی تو اون خوب نخواهد بود وگرنه این نسل به خودی خود عالی بود ، آیندش ممکن خوب نباشه چون تمرکز از گیم پلی به سمت جذابیتهای تجاری میره ، برای سود بیشتر تعریف بازی و لذت بردن از اون رو دارن عوض میکنن .

بعضی از نظرات نویسنده مطلب:

کی گفته X2 از X1 قشنگتره؟ هرکی گفته بیاد بیرون کافه با هم یک حرفی بزنیم. X2 پـورنوی خالص بود. درحالی که X1 یکی از بهترین فیلمهایی بود که دیدم و اولین فیلمی بود که از هیو جکمن میدیدم و خیلی حال کردم.
دوستان یکی از کارهایی که افراد برای اینکه سطج یک فیلم رو بیارن پایین انجام بدن، اینه که صفت الکی و سطح پایین بهش اختصاص بدن، و منهم فیلمهایی که دوست ندارم رو بهشون میگم پـورنو، The Wild Strawberries هم چون ازش خوشم نیومده، اگر کسی ازم بپرسه چطور بود، میگم پـورنو بود. متوجه شدید؟ من از X2 خوشم نیومد چون سطح پایین بود. بهتر شد؟ فکر کنم متوجه شده باشید که من Commitment Issue ندارم.

حالا متوجه شدید چرا توی این تاپیک MGS4 و MGS3 میشن ****ــو و GTA IV نمیشه. خب معملومع GTA IV بازی ای هست که ایشون خیلی خوششون میاد ازش و برای این بازی رفتن و یه 360 خریدن.

امیدوارم با این نمونه دیگه کسی اینجا ادامه نده این بحث بی سر و ته رو

من نمیدونم شما این افکارزدیت با سودگرایی و کاپیتالیسم رو از کجا اوردید بابا ول کنید این حرفها رو تجاری شدن و مطرح شدن بحث پول زغال رو تبدیل به طلا میکنه!!!! مالزی که 30 سال پیش مردم ما فکر میکردند دارن بالای درخت زندگی میکردند با حرکت به سمت سرمایه داری و سودگرایی توانستند به یکی از بهترین رشدهای سیاسی و اقتصادی و صنعتی دست پیدا کنند همینطور ببینید ورود پول به ورزش فوتبال این ورزش رو نسبت به قبل چقدر ترقی داده!!! الان فوتبال های قدیمی رو که میبینید فکر میکنید slowmotion هستش!!!!!!! تمام یا اکثر فیلم های سینمایی ماندگار با بالاترین سرمایه در زمان خودش ساخته شده پس عزیزان روی این صحبت های جنگ سردی که یادگار دایی استالین هستند و رسانه های رسمی هم روی این صحبتها زیاد مانور میدهند بیشتر فکر کنید!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or