سرعت Ps3 از X360 بیشتر است اما پیچیده تر است....!!

James Bond 007

کاربر سایت
خلاصه ی این خبر: http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=116728

خب همونطور که می دونید ساخت بازی برای PS3 بخاطر پیچیدگی سخت افزاری از 360 سخت تر هست...بهمین خاطر GamePro رفته مصاحبه ای با تیم سازنده ی محصولات سونی انجام داده.

اونها گفتن:

"در PS3 بین سرعت(Versatility) و کیفیت و عملکرد(Performance) توازن برقرار شده"

"پردازشگر Cell سونی به شما اجازه ی کار های بیشتری میده. فیزیک بهتر و پردازش موارد پیچیده ی گرافیکی، صوتی و نور پردازی! بهمین خاطر این امکانات خرج بیشتری برای ما داره. معنی این حرفها این نیست که بازی ساختن برای PS3 کار سختیه، معنیش اینه که خیلی کارا میشه باهاش کرد"

در ضمن گفته Cell قدرت و پتانسیل ویژه ای داره که سازندهای خاصی می تونن براش بازی بسازن!

در مورد 360 هم گفته که یک دستگاهی هست که با PS3 فرق می کنه و سخت افزاری خوب، اما با قدرت کمتر نسبت به PS3 و ساختاری کاملا متفاوت نسبت به PS3 داره و سازندگان باید به این دو دستگاه به دید دو پلتفورم کاملا مختلف و جدا نگاه کنن.

پس اگه می بینین PS3 بازی کم داره بدونین دلیلش چیه;)

---
ویرایش: خب بی کیفیت رو ورداشتم!

Last edited by a moderator:
من نمی دونم چرا بعضیا هنوز نفهمیدن PM مخفف Private Message هست نه Public Message .... یهو میومدی فحش هایی که دادم رو هم کپی می کردی دیگه! :laughing:

تازه من 360م نسوخته درست میشه و Fan-Boyه Sony هم نشدم تنها اتفاقی که افتاده اینه که دیگه Fan-Boy هیچی نیستم پس در مورد چیزی که نمی دونی همینطوری BS نپرون! (مثل همون موضوع در مورد دسته های 360 یا پشتیبانی 360 از DX10 یا بقیه ی نظرای BSی که میدی! :laughing:)

حالا بگذریم...

نمی خوام کسیو ناراحت کنم اما معمولا من خبر بقیه ی دوستان رو که میبینم معمولا 1 یا 2 خط خلاصه میکنن اما من سعی می کنم همیشه یکم Detail هاشو هم بنویسم حالا بعضی موقعها اشکال پیش میاد که ببخشید !

در مورد اون پست...

شاید مشکل منه که فکر می کنم اگه یه سخت افزار قدرتش کم باشه میشه گفت ضعیفه! بازم فرقشو نمی فهمم اما بیخیال نمی خواد بحث کنید سر این موضوع !

هر حرفی تو Private Message زده بشه دلیل نداره Public Message نباشه!
اون حرفمم چیزی نبود که بخواد کسی رو ناراحت بکنه چون اصلا موضوع مهمی هم نبود!
در مورد dx10 باید بگم که بهتره بری ببینی اسمایلی گزاشتم جلو جملم تا بفهمین دارم شوخی میکنم حالا شما نمیفهمین مشکلی از من نیست...

من که اين جور خبرهارو اصلاً باور نمیکنم.....هروقت يه بازی مشترک واسه هر 2 کنسول امد
بعد مشخص شد تو بازی ps3 از لهاظ سرعت و کارايی بهتر عمل میکنه اونوقت میشه
به خبر مطمئن شد...... نصف نسل کنسولها رفته ولی ما هنوز چيزی نديديم از ps3....
حالا باز منتظر میشينيم اين نصف ديگرم تماشا میکنيم ببينيم چيکار میکنه...

اي بابا چقدر به سورنا جان به خاطر يک اشتباه کوچک گير داديد!
Gamepro هم حالا يه مصاحبه کردا !
ميگين نکنه بهتره(مصاحبه با خالقان يک اثر انجام ميشه. اينم يه مدلش !)
حالا نيومده از 360 بد بگه که.
نميدونم چرا شما فقط GameSpot‌ و IGN رو قبول دارين در صورتي که اين ها هم مثل بقيه زماني اشتباهاتي انجام دادن.
اگه ToTheGame تاريخ ريليز Evil رو اشتباه گفت ، اينم در نظر بگيريد که GameSpot هم همين اشتباه رو کرد .
GameSpot هم که ماشا... بعضي از Reviewer هاش خيلي جالب نمره ميدن !!!
ببخشيد بحث خارج از موضوع بود . فقط خواستم جوابي براي دوستان باشه که چشمشونو به روي واقعيات بستن.
با تشکر

من که اين جور خبرهارو اصلاً باور نمیکنم.....هروقت يه بازی مشترک واسه هر 2 کنسول امد
بعد مشخص شد تو بازی ps3 از لهاظ سرعت و کارايی بهتر عمل میکنه اونوقت میشه
به خبر مطمئن شد...... نصف نسل کنسولها رفته ولی ما هنوز چيزی نديديم از ps3....
حالا باز منتظر میشينيم اين نصف ديگرم تماشا میکنيم ببينيم چيکار میکنه...

هنوز ابتدای شروع بازی (نسل کنسول ها) هست
تا سازنده های بازی های به حداکثر توانای های این نسل از کنسول ها دست پیدا نکنند نسل بعد شروع نمیشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or