سرعت Ps3 از X360 بیشتر است اما پیچیده تر است....!!

James Bond 007

کاربر سایت
خلاصه ی این خبر: http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=116728

خب همونطور که می دونید ساخت بازی برای PS3 بخاطر پیچیدگی سخت افزاری از 360 سخت تر هست...بهمین خاطر GamePro رفته مصاحبه ای با تیم سازنده ی محصولات سونی انجام داده.

اونها گفتن:

"در PS3 بین سرعت(Versatility) و کیفیت و عملکرد(Performance) توازن برقرار شده"

"پردازشگر Cell سونی به شما اجازه ی کار های بیشتری میده. فیزیک بهتر و پردازش موارد پیچیده ی گرافیکی، صوتی و نور پردازی! بهمین خاطر این امکانات خرج بیشتری برای ما داره. معنی این حرفها این نیست که بازی ساختن برای PS3 کار سختیه، معنیش اینه که خیلی کارا میشه باهاش کرد"

در ضمن گفته Cell قدرت و پتانسیل ویژه ای داره که سازندهای خاصی می تونن براش بازی بسازن!

در مورد 360 هم گفته که یک دستگاهی هست که با PS3 فرق می کنه و سخت افزاری خوب، اما با قدرت کمتر نسبت به PS3 و ساختاری کاملا متفاوت نسبت به PS3 داره و سازندگان باید به این دو دستگاه به دید دو پلتفورم کاملا مختلف و جدا نگاه کنن.

پس اگه می بینین PS3 بازی کم داره بدونین دلیلش چیه;)

---
ویرایش: خب بی کیفیت رو ورداشتم!

Last edited by a moderator:
GamePro رفته مصاحبه ای با تیم سازنده ی محصولات سونی انجام داده.

خوب توقع داشتی تیم سازنده محصولات سونی چی بگن؟ از 360 تعریف کنن!!!!!!!!!:eek:

در مورد 360 هم گفته که یک دستگاهی هست که با PS3 فرق می کنه و سخت افزاری خوب، اما بی کیفیت و ضعیف با ساختاری کاملا متفاوت نسبت به PS3 داره و سازندگان باید به این دو دستگاه به دید دو پلتفورم کاملا مختلف و جدا نگاه کن
اون تیکه بی کیفیت هم از خودت دراوردی تو متن اصلی همچین چیزی نیست!!!

آخرین ویرایش:
معنی این حرفها این نیست که بازی ساختن برای PS3 کار سختیه، معنیش اینه که خیلی کارا میشه باهاش کرد"
تیم سازنده محصولات سونی معمولا یه خورده کم رو هستند و رودرواسی دارن.
من بجای ایشون صحبت میکنم...:)
PS3 خیلی کار میشه باهاش کرد ولی چون خیلی کارا میشه باهاش کرد سازند ها بلد نیستن باهاش بازی بسازن و چون بلد نیستن میگن پیچیدست!!
سازند ها اینجا میرن زیر سوال از جمله جان کارمک و ...

360 هم اصلا کنسول نیست فقط اسمش کنسوله...خیلی ضعیف و بی کیفیته و همش داغ میکنه و خراب میشه ارور هم میده!
ولی نمیدونم چرا بعضی بازیهایی که منتشر شده از لحاظ گرافیک و فریم ریت از PS3 بالاتر بوده!!
البته چون 360 سخت افزار ضعیفی داره این اتفاق ها افتاده...
:laughing: :laughing:

پ.ن:سل قویتره ولی چون کار باهاش سخته سازنده ها همیشه با PS3 مشکل دارن.بهتر بودن و از جمله خیلی کارا میشه باهاش کرد ، اینو باید خود سازنده هایی که بازی میسازن بگن نه خود سونی.Gamepro هم زحمت کشیده رفته از ماست فروش مصاحبه کرده و اون هم گفته بله ماست ما اصلا ترش نیست.ولی ماست بقیه همه ترشه.
گیم پرو اصلا کاری نکنه سنگین تره...

من قبلا يك مقايسه اي بين دوتا Cpu كنسول گذاشته بودم و دقيقا هم به اين نكته اشاره كردم كه يكي از مشكلات PS3 پيچيده بودن Fetch كردن دستورالعملها و Optimize كردن اونها در 2Threads سل هست ولي يك نكته اي رو هم مبني بر اينكه بازيهاي 360 زياده و عناوين انحصاري زيادي هم كه قراره براش Release بشه فراموش نكنيد و اون هم اينه كه 360 يكسال زودتر عرضه شده و بازيسازها در شناسايي و نحوه عملكرد سخت افزار 360 خيلي پيشرفت كردن و واي بحال ps3 بخاطر اينكه نه تنها دير رليز شده بلكه تازه جداي ازون واقعا ساختن بازي براي پلي3 مستلزم وقت و هزينه زيادي هست ولي اين مساله يعني پيچيده بودن ساختار سل براي بازيسازها بنظرم مقطعي هست و بزودي راه براي توليد بازيهاي بيشتر براي پلي3 هموار ميشه .

البته چون 360 سخت افزار ضعیفی داره این اتفاق ها افتاده...[/QUOTE]
كسي نگفته سخت افزار 360 ضعيفه و من هم موافقم اون تيكه كه گفته :
در مورد 360 هم یک دستگاهی هست که با PS3 فرق می کنه و سخت افزاری خوب، اما ضعیف
چرت گفته و ناشي از موقعيتي كه داره گفته و در واقع 360 كنسول ضعيفي نيست ولي در مورد اين كه ميگي :
ولی نمیدونم چرا بعضی بازیهایی که منتشر شده از لحاظ گرافیک و فریم ریت از PS3 بالاتر بوده!!
نگاه كن راسيتش پلي3 بازي نداره كه اين حرفو ميزني چون به طور مثال نميشه Gears OF War رو بياي با Resistance مقايسه كني اون يك بازي هست كه واقعا تمام عياره ولي Resistance يك عنوان Launch Title هست و كمتر اتفاق ميافته كه يك Launch Title از نظر گرافيكي بياد و كولاك كنه

ر مورد 360 هم گفته که یک دستگاهی هست که با PS3 فرق می کنه و سخت افزاری خوب، اما ضعیف با ساختاری کاملا متفاوت نسبت به PS3 داره و سازندگان باید به این دو دستگاه به دید دو پلتفورم کاملا مختلف و جدا نگاه کنن.

میتونم بپرسم در کجای مصاحبه گفته شده Xbox 360 کنسول ضعیفیه !!!

این جمله ایه که در مصاحبه گفته شده

The 360 is a different machine with good, but lower powered hardware in a different architecture. ِDevelopers have to view them as two different machines not as a common platform

یعنی 360 ماشین متفاوتیه با سخت افزار خوب اما با قدرت کمتر (نسبت به PS3) ، در یک معماری متفاوت ...توسعه دهندگان (بازی ها) باید به آن دو به عنوان دو دستگاه متفاوت نگاه کنند و نه یک پلتفرم مشابه هم"

در اینجا اصلا همچین حرفی زده نشده که Xbox 360 کنسول ضعیفیه فقط گفته شده که قدرت Xbox 360 نسبت به PS3 کمتر هست ....
پس بهتره نسبت به حرفی که اصلا زده نشده موضع نگیریم ...

اکثر صحبت هایی هم که در مصاحبه شده کاملا درسته ....

آخرین ویرایش:
كسي نگفته سخت افزار 360 ضعيفه
خودت از این ور میگی کسی نگفته 2 جمله جلوترش میگی این یارو گفته! خودت داری جواب خودتو میدی.
گاه كن راسيتش پلي3 بازي نداره كه اين حرفو ميزني چون به طور مثال نميشه Gears OF War رو بياي با Resistance مقايسه كني اون يك بازي هست كه واقعا تمام عياره ولي Resistance يك عنوان Launch Title هست و كمتر اتفاق ميافته كه يك Launch Title از نظر گرافيكي بياد و كولاك كنه
چرا هر چی میشه فکر میکنین طرف داره با GOW مقایسه میکنه؟؟!
اینهمه بازی اومده...
من فقط 1 مورد مثال میزنم.
COD3 نسخه PS3 مشکل فریم داشته نسبت به ورژن 360.(حالا بگید نسخه PS3 روی 1080p اجرا میشده ولی GS که این مقایسه رو کرده اونقدر احمق تشریف نداشته که نفهمه "رزولوشن بالاتر=فریم پایینتر!)از لحاظ کیفیتی هم مقایسه شده که عکسهاشو توی تاپیک "اخبار داغ کنسولها"قدیم گذاشتم و بگردی پیدا میکنی.
gow هم ندیدم کسی تا حالا با resistance مقایسه کرده باشه!! :confused: یعنی در حد و اندازه هم نیستن هر کی هم که مقایسه کرده اشتباه کرده.
ضمنا،PS3 الان 7 ماهه که اومده و اصلا عنوانی چیزی واسش نیومده که حداقل بشه گفت یه مورد مثبت نسبت به بازیهای 360 توش دیده شده باشه.ما هم میدونیم در آینده میشه ولی هر وقت شد،در موردش صحبت هم میشه.
میتونم بپرسم در کجای مصاحبه گفته شده Xbox 360 کنسول ضعیفیه !!!
در اینجا اصلا همچین چیزی گفته نشده که Xbox 360 کنسول ضعیفیه فقط گفته شده که قدرتش نسبت به PS3 کمتر هست ....
اینچیزا باعث میشه که آدم خودش مراجعه کنه به لینک منبع و خودش متن رو بخونه.
ممنون.

Last edited by a moderator:
اینجا گفته شده قدرت کمتر نسبت به PS3 نه اینکه ضعیفه!
این جمله اصلیه:

360 ماشین متفاوتیه با سخت افزار خوب اما با قدرت کمتر نسبت به PS3 (که فرزاد زحمت ترجمشو کشید)

اینم جمله شما :

در مورد 360 هم گفته که یک دستگاهی هست که با PS3 فرق می کنه و سخت افزاری خوب، اما ضعیف با ساختاری کاملا متفاوت نسبت به PS3

این دو تا جمله از نظر معنی با هم کاملا فرق میکنن.

خودت از این ور میگی کسی نگفته 2 جمله جلوترش میگی این یارو گفته! خودت داری جواب خودتو میدی.
عزيزم شما كه ميگي اون يارو دو جمله جلوتر گفته سورنا بد مفهوم رسونده بود و اگه شما بري تو لينك اصلش يارو نگفته بود ضعيفه بلكه گفته بود قدرت كمتر همونطور كه فرزاد و اشكان اومدن تصحيحش كردن
چرا هر چی میشه فکر میکنین طرف داره با GOW مقایسه میکنه؟؟!
اینهمه بازی اومده..
درسته من فقط يك مثال زدم و خودم ميدونم رسيستنس در حد يك بازي خيلي متوسط هست براي 360 در ضمن در مورد COD3 هم جانب داري نميكنم اما خودت ميدني كه COD3 يكي از Launch title هاي پلي3 بود و متاسفانه اون زمان DevKit پلي3 دير دست Developer COD3 رسيده بود ولي خب اين به تنهايي دليل نميشه كه بگيم چون Devkit PS3 دير بدست سازنده رسيده امتيازش كمتر باشه
موفق باشيد

اگه پستتو ویرایش کنی و درستش کنی قضیه حل میشه دیگه. اگرم خودت نیستی که اینکارو بکنی یکی از مدیرا می تونه پستتو درست کنه. مدیر برای همین کارهاست دیگه.
پست اول باید تصحیح بشه چون ممکنه یکی بیاد و فقط پست اول رو بخونه.

اما یه چیزی بگم، بالای 90 درصد اخباری که گذاشته میشه اینجا، اشتباه ترجمه میشه، جالبه که این یکی انقدر مهم شده. جالبه که این اشتباه توی ترجمه حالا از نظر بعضیا فنبوی بازی شده در صورتیکه این بنده خدا خودش 360 داره!! (مطمئنا اشتباه کرده و باید بیشتر دقت کنه اما کاری نکنید که از گذاشتن خبر پشیمون بشه)

99 درصد خبر هایی که اینجا گذاشته میشه رو من حداقل با 12 ساعت اختلاف قبلا دیدم و خوندم. (و بعضی هاشون رو هم برای یه سری از بچه ها S2a کردم، پس شاهد هست) اما این دلیل نمیشه که بیام یه چیزی بگم که طرف از گذاشتن خبر دلسرد بشه.

نظر بعضیا فنبوی بازی شده در صورتیکه این بنده خدا خودش 360 داره!! (مطمئنا اشتباه کرده و باید بیشتر دقت کنه اما کاری نکنید که از گذاشتن خبر پشیمون بشه)

سلام
ایشون 360 ش سوخته و فحش میکشه به جونه بیل گیتس!:)

Erebus

اما یه چیزی بگم، بالای 90 درصد اخباری که گذاشته میشه اینجا، اشتباه ترجمه میشه، جالبه که این یکی انقدر مهم شده. جالبه که این اشتباه توی ترجمه حالا از نظر بعضیا فنبوی بازی شده در صورتیکه این بنده خدا خودش 360 داره!! (مطمئنا اشتباه کرده و باید بیشتر دقت کنه اما کاری نکنید که از گذاشتن خبر پشیمون بشه)

99 درصد خبر هایی که اینجا گذاشته میشه رو من حداقل با 12 ساعت اختلاف قبلا دیدم و خوندم. (و بعضی هاشون رو هم برای یه سری از بچه ها S2a کردم، پس شاهد هست) اما این دلیل نمیشه که بیام یه چیزی بگم که طرف از گذاشتن خبر دلسرد بشه.

آقا کیانوش عزیز من به عقاید و تفکرات و اطلاعات شما احترام میزارم اما لطفا نمونه هایی که اشتباه ترجمه میشن رو بگید؟؟؟!! یا به صورت جمع نگید به صورت خاص و با ذکر نام بگید....نیازی به دلسردی طرف نیست ما اینجا جمع شدیم از اطلاعات هم استفاده کنیم و ایرادات خودمون و سایت رو برطرف کنیم و حرف شخص یعنی حرف سایت و باید طوری رفتار کنیم که باعث پیشرفت تک تک اعضا و سایت باشیم...
بسته صحبت نکنید مهم نیست کسی ناراحت میشه مهمه که اشکال صحیح گرفته میشه و طرف قانع میشه...
12 ساعت اختلاف : شاید بعضی از اخبار دیر SEND میشه رو سایت...
من تمام اخبار در لحظه ورود به نت به ایمیلم ارسال میشه به صورت اختصاصی بعضی هم SHARE میشه به INBOX سایتی که عضو تحریریه هستم اما وقت کنم بیام مطمئنا برای BC میفرستم;)
فرستادن خبر با یک کیلیک!! کاری نداره محتوا و صحت خبر مهمه...

امیدوارم ناراحت نشید و به منظورم در مورد صحبتهام پی ببرید
موفق باشد-رضا

آخرین ویرایش:
سلام
ایشون 360 ش سوخته و فحش میکشه به جونه بیل گیتس!:)
حتما چون 360 اش سوخته پس الان شده فنبوی سونی. :laughing:

نوشته شده توسط rezaigi2004:
آقا کیانوش عزیز من به عقاید و تفکرات و اطلاعات شما احترام میزارم اما لطفا نمونه هایی که اشتباه ترجمه میشن رو بگید؟؟؟!! یا به صورت جمع نگید به صورت خاص و با ذکر نام بگید....نیازی به دلسردی طرف نیست ما اینجا جمع شدیم از اطلاعات هم استفاده کنیم و ایرادات خودمون و سایت رو برطرف کنیم و حرف شخص یعنی حرف سایت و باید طوری رفتار کنیم که باعث پیشرفت تک تک اعضا و سایت باشیم...
بسته صحبت نکنید مهم نیست کسی ناراحت میشه مهمه که اشکال صحیح گرفته میشه و طرف قانع میشه...
12 ساعت اختلاف : شاید بعضی از اخبار دیر SEND میشه رو سایت...
من تمام اخبار در لحظه ورود به نت به ایمیلم ارسال میشه به صورت اختصاصی بعضی هم SHARE میشه به INBOX سایتی که عضو تحریریه هستم اما وقت کنم بیام مطمئنا برای BC میفرستم;)
فرستادن خبر با یک کیلیک!! کاری نداره محتوا و صحت خبر مهمه...

امیدوارم ناراحت نشید و به منظورم در مورد صحبتهام پی ببرید
موفق باشد-رضا
دلیلی برای ناراحت شدن من وجود نداره. ;)
شما هم خودتو ناراحت نکن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or