سرعت لود بیشتر در PS3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
intelssd.jpg

اگر می‌خواهید که سرعت لود بازی‌های شما در روی کنسول PS3 بیشتر شود باید از محصول جدید اینتل با نام X-25 solid-state drive استفاده کنید.

این حافظه فقط در نوع 80 گیگ و با فرمت SATA عرضه می‌شود و اندازه ان 2.5 اینچ می‌باشد.

با استفاد از این محصول سرعت لود بازی‌ها چیزی حدود 30 الی 40 درصد بالاتر می‌رود. متاسفانه سرعت نصب بازی‌ها تغییری نخواهد کرد زیرا سرعت نصب به درایو بلوری برمی‌گردد.

نتیجه استفاده از این محصول قطعا شما را شگفت زده خواهد کرد ولی این آپگرید ارزان نخواهد بود. 600 دلار.;)

منبع

خدایش فکر نمیکنم برای 4-5 ثانیه بیشتر کسی این پول رو بده ولی
اگه این 4-5 ثانیه رو *تعداد دفعات لود ضرب کنی اونجوری میفهمیم واقعا ارزش رو برای یک گیمر حرفه ای داره

خدایش فکر نمیکنم برای 4-5 ثانیه بیشتر کسی این پول رو بده ولی
اگه این 4-5 ثانیه رو *تعداد دفعات لود ضرب کنی اونجوری میفهمیم واقعا ارزش رو برای یک گیمر حرفه ای داره
کجای این خبر گفته 4-5 ثانیه ! نوشته 30 الی 40 درصد (این جمله رو شما از روی چه منطقی به 4-5 ثانیه تبدیل کردی؟! )

با این که به درد میخوره و توی سرعت لود و راحتی اعصاب و ... نقش به سزایی داره ولی 600 دلار فکر کنم یه مقدار (حداقل برای من) برای خریدن زیاده
پ.ن:البته تا وارد ایران بشه یه 800 دلار پامون در میاد

کجای این خبر گفته 4-5 ثانیه ! نوشته 30 الی 40 درصد (این جمله رو شما از روی چه منطقی به 4-5 ثانیه تبدیل کردی؟! )
من گفتم در کل حساب کنی چیز بدرد بخوریه
و تو لطفا زیاد جو گیر نشو این ممکنه از 4-5 ثانیه هم کمتر باشه
میتونی 30-40% رو از یک لود 7 ثانیه ای حساب کنی بعد بیای ....
لطفا اول فکر بعدا حرف
و فرق بین مثال و عدد دقیق رو بفهمید(طول لود تو هر بازی فرق داره -و نمیشه اون رو بطور دقیق حساب کرد)

پ.ن:من هی دوست ندارم توضیح بدم اساتید فن مارو اذیت میکنند و مجبوریم بجای پست تز بدیم و بیایم
از تز خودمون دفاع کنیم:-"
فن بوی بازیت به کنار ولی شما یک حرفی میخوای بزنی اول فکر کن که سوتی ندی که بیای از خودت دفاع کنی و هی اوضاع رو برای خودت بدتر کنی (لطفا مارو از نظراتت محروم کن) ;)
بسی خندیدیم
بابا میگم فکر چیز بدی نیستا البته-قرقره چیز بدیه:-"
الانم باز یک اف تاپیک دیگه-کار دیگه نداری که فقط اسپم or اف تاپیک
پ.ن:قیمت بربری هم بیا بگو بد نیست-پستات زیاد میشه:-"

آخرین ویرایش:
من گفتم در کل حساب کنی چیز بدرد بخوریه
و تو لطفا زیاد جو گیر نشو این ممکنه از 4-5 ثانیه هم کمتر باشه
میتونی 30-40% رو از یک لود 7 ثانیه ای حساب کنی بعد بیای ....
لطفا اول فکر بعدا حرف
و فرق بین مثال و عدد دقیق رو بفهمید(طول لود تو هر بازی فرق داره -و نمیشه اون رو بطور دقیق حساب کرد)
پ.ن:من هی دوست ندارم توضیح بدم اساتید فن مارو اذیت میکنند و مجبوریم بجای پست تز بدیم و بیایم
از تز خودمون دفاع کنیم:-"
فن بوی بازیت به کنار ولی شما یک حرفی میخوای بزنی اول فکر کن که سوتی ندی که بیای از خودت دفاع کنی و هی اوضاع رو برای خودت بدتر کنی (لطفا مارو از نظراتت محروم کن) ;)
4-5 ثانیه lol

يه نكته رو من بگم،
اين هارد فرقش با هارد خود PS3 فرقش تو اينه كه مثله memory cardهستش (اطلاق كلمه solid state هم همينه) و چون قسمت مكانيكي ديگه نداره، سرعت load شدن توش بيشتره (مهندسيش: چون access time به شدت پايين مياد براي اينكه ديگه headآي وجود نداره كه بخواد صبر كنه تا قسمت مورد نظر بياد زيرش)

(يه پست مفيد تو تاپيك!)

يه نكته رو من بگم،
اين هارد فرقش با هارد خود PS3 فرقش تو اينه كه مثله memory cardهستش (اطلاق كلمه solid state هم همينه) و چون قسمت مكانيكي ديگه نداره، سرعت load شدن توش بيشتره (مهندسيش: چون access time به شدت پايين مياد براي اينكه ديگه headآي وجود نداره كه بخواد صبر كنه تا قسمت مورد نظر بياد زيرش)

(يه پست مفيد تو تاپيك!)
... و بهشون نباید گفت "هارد" :)
بالاخره یه روزی این جور حافظه‌ها جایگزین هاردهای فعلی میشن.

اينقدر بحث نكنيد حالا 10 ثانيه بشه 2 ثانيه چه فايده داره؟ با 600 دلار ميشه 10 تا بازي حسابي خريد نشست بازي كرد لذتش رو برد.

مگه لودينگ بازي هاي تو PS3 چقدر كه حالا 600 دلار ادم بده كه نصف بشند؟ حالا شما جاي اين كه 5 ثانيه صبر كني خب 10 ثانيه صبر كن :biggrin1: چي ميشه؟ به جاش برو 10 تا بازي بخر.

تازه باز اگر سرعت ريختن بازي روي هارد بيشتر مي شد باز يك چيزي مثلا 30 دقيقه بود مال DMC4 بود؟ يا چيز ديگه ميرسيد به 10 دقيقه خوب بود ولي لود مثلا 10 ثانيه اي يك بازي برسه به 6 ثانيه يا 5 ثانيه فرق خاصي نداره.

اينقدر بحث نكنيد حالا 10 ثانيه بشه 2 ثانيه چه فايده داره؟ با 600 دلار ميشه 10 تا بازي حسابي خريد نشست بازي كرد لذتش رو برد.

مگه لودينگ بازي هاي تو PS3 چقدر كه حالا 600 دلار ادم بده كه نصف بشند؟ حالا شما جاي اين كه 5 ثانيه صبر كني خب 10 ثانيه صبر كن :biggrin1: چي ميشه؟ به جاش برو 10 تا بازي بخر.

تازه باز اگر سرعت ريختن بازي روي هارد بيشتر مي شد باز يك چيزي مثلا 30 دقيقه بود مال DMC4 بود؟ يا چيز ديگه ميرسيد به 10 دقيقه خوب بود ولي لود مثلا 10 ثانيه اي يك بازي برسه به 6 ثانيه يا 5 ثانيه فرق خاصي نداره.
عجب ! برای تو که فرقی نداره مگه PS3 داری ؟!

عجب ! برای تو که فرقی نداره مگه PS3 داری ؟!
نه فرقي نداره ولي من يك X360 دارم كه تازه فكر ميكنم سرعت لود در PS3 كمتر باشه.

تو حاضري براي اين كه سرعت لود يك بازي از 10 ثانيه به 5 ثانيه كاهش پيدا كنه 600 دلار بدي؟ ديگه سرعت لود بازي ها بيشتر از 1 دقيقه كه نيست ، هست ؟

نه فرقي نداره ولي من يك X360 دارم كه تازه فكر ميكنم سرعت لود در PS3 كمتر باشه.

تو حاضري براي اين كه سرعت لود يك بازي از 10 ثانيه به 5 ثانيه كاهش پيدا كنه 600 دلار بدي؟ ديگه سرعت لود بازي ها بيشتر از 1 دقيقه كه نيست ، هست ؟
مهم تکنولوژیی هست که این کارو امکان پذیر میکنه ... مسلماً الان هیچ کس نمیره بخره ولی پس فردا که این جور چیزا به تولید انبوه برسه و ارزون شه، همه میخرن .. البته اصلاً مسئله چیزه دیگه ایه !
سیستم استفاده شده در اینجور هارد ها همانطور دوستان اشاره کردن، مثل Cool Disc ها هست و قطعه ی چرخنده ای نداره => سرعتش چند برابره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or