سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام.اینترنت من 2 mb مخابرات هستش .از سایت ping test که ping گرفتم برای نییورک 204 نشان داد و برای انگلیس(یادم نیست کدوم شهر بود )180 و برای لس انجلس 240 نشون داد الان از نظر ping برای بازی های انلاین مشکلی ندارم ایا؟

من شاتل 6m دارم عالیه بدون هیچ مشکلی روزا بازی میکنم تو ساعت رایگانش هم تا ساعت 2 بدنیست
ولی حجم 4 گیگ درماه کمه سر دو هفته تموم میشه
میخوام آسیاتک(حجم 10 گیگ در ماه) بگیرم کسی از دوستان استفاده کرده.چه سرعتی خوبه بگیرم

با سلام به دوستان
اینکه میگن برای آنلاین خود سرعت ملاک نیست و مهم پینگ هست ایا صحت داره؟
دوستانی که تجربه سرعتهای پایین تر رو دارن لطفا نظر بدن
الان سرویس های 64 و 128 نامحدود هستند که ارزونتر هستند ولی ایا با این سرویس ها مثلا 64 کیلو بایت هم میشه انلاین بازی کرد یا حتما باید سرعتهای بالاتر باشه
از این جهت گفتم سرعت 64 نامحدود چونکه در بیشتر شهرها سرعتهای بالا محدودیت حجمی دارن و انلاین روزانه اصلا به صرفه نیست
با تشکر

مال من مخابرات 2 مگ
viewer.php
[/URL][/IMG] بنظر تون میتونم آنلاین بزنم؟؟

آخرین ویرایش:
من تو بازی فیفا گاهی اوقات نسبت به حریفم کندتر میشم
به نظرتون چه کار کنم این مشکل حل بشه ؟ پینگم هم بالا نیست آخه
DNS چی بذارم اتوماتیک یا دستی ؟

با سلام به دوستان
اینکه میگن برای آنلاین خود سرعت ملاک نیست و مهم پینگ هست ایا صحت داره؟
دوستانی که تجربه سرعتهای پایین تر رو دارن لطفا نظر بدن
الان سرویس های 64 و 128 نامحدود هستند که ارزونتر هستند ولی ایا با این سرویس ها مثلا 64 کیلو بایت هم میشه انلاین بازی کرد یا حتما باید سرعتهای بالاتر باشه
از این جهت گفتم سرعت 64 نامحدود چونکه در بیشتر شهرها سرعتهای بالا محدودیت حجمی دارن و انلاین روزانه اصلا به صرفه نیست
با تشکر
این صحبت تا حدودی درسته .
درست ترش اینه که بگیم از یک سرعتی بیشتر وضعیت شما در بازی به پینگ بستگی داره .
یعنی مثلن در یک بازی اگر شما سرعتت 1 مگابیت باشه و پینگتون 30 ms باشه با سرور و سرعت من 2 مگابیت باشه و پینگم 50 ms باشه ، در این حالت وضعیت شما نسبت به من بهتر خواهد بود.
کلا بگم که یک تجربه خوب از آنلاین گمینگ نیاز به یک حداقل سرعت داره و پینگ هرچه کمتر باشه بهتره.
این حداقل سرعت توی این نسل تقریبا 128 کیلوبایت(یا همون 1 مگابیت هستش) . البته این سرعت برای بازی های مختلف متفاوته.
هر چند با این سرعت میشه بازی هارو انجام داد ولی توی دانلود آپدیت ها اذیت خواهید شد.:d
من تو بازی فیفا گاهی اوقات نسبت به حریفم کندتر میشم
به نظرتون چه کار کنم این مشکل حل بشه ؟ پینگم هم بالا نیست آخه
DNS چی بذارم اتوماتیک یا دستی ؟
کندی بازی به خاطر پینگ و پکت لاست به وجود میاد و با تغییر روش وارد کردن DNS درست نمیشه.
DNS رو معمولا وقتی دستی وارد میکنن که خود کنسول نتونه اونو شناسایی و نتونه به PSN وصل شه.
به غیر از تغییر ISP ، راه حل کمتر کردن کندی در حال حاضر استفاده از سرویس های کاهش پینگه که عموما باتوجه به قیمتشون به صرفه نیستن و تحمل کردن latency به صرفه تره :d (ولی اگه مشکل مالی ندارید تنها گزینه هستن)

انصافا دیگه شرکتها راه پول در اوردن رو پیدا کردن
کاهش پینگ نشنیده بودیم که اونم دیدیم
فروش جم و این چیزا دیگه بمونه

به هر حال به قول دوستان مهم پینگه
ولی اگر دوستانی هستند که سرعتهای پایین در حد 512 و 128 دارن و انلاین بازی میکنن و مشکلی ندارن ممنون میشم یه اطلاعاتی بدن که با این سرعتها هم میشه انلاین بازی کرد یا خیر؟

من مشهدم و از مخابرات 2 مگ طرح طلایی محدود گرفتم . باید بگم واقعا افتضاحه . اگه کسی از بچه های مشهد این پست رو می بینن ، لطفا راهنمایی کنن کدوم آی اس پی مناسب تر
با تشکر
سلام من فاروجم. از مخابرات دارم. کال آف میزنم. اکثر مواقع پینگم جواب میده.

- - -ویرایش - - -

با کجا پینگ گرفتی؟ بستگی به بازی داره. احتمالا جواب بده.
مال من مخابرات 2 مگ
viewer.php
[/URL][/IMG] بنظر تون میتونم آنلاین بزنم؟؟

دوستان یه توصیه ای میکنم بهتون . اصلا رو این سایتای تست سرعت مثل Speedtest حساب نکنین . اکثر مواقع چرت و پرت تحویل میده . واسه تست سرعت دانلود با IDM کار کنین . واسه تست پینگم از cmd خود سیستم استفاده کنین . به ترتیب از گوگل , 8.8.8.8 یا 8.8.4.4 و یه سرور داخلی مثل cloob.com پینگ بگیرین . البته 8.8.8.8 بیشترین اهمیت رو داره . سرور داخلی که زیاد مهم نیست پینگش واسه اکثریت زیر 100 هست .

مثلا الان شما ببینین من از speedtest تست گرفتم اینم عکس :
اینم سرعت دانلودم از سرور داخلی با IDM :
آیا واقعا شباهتی هست ؟ :d البته سرعت دانلودم تا 1 یا 1.2 هم میاد ولی این تستارو تو یه زمان گرفتم .
پینگم که خودتون میبینین زده 66 . در صورتی که من پینگ از سرور خارجی هیچوقت زیر 160 نمیره . الان 270 هست . کلا تو رنج 270 تا 150 هست .
حالا این پینگ از 8.8.8.8 :
اینم پینگ از cloob.com :
همونطور که میبینید این سایت به شما پینگ داخلی رو میده که بدرد عمش میخوره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or