سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من قبلا پینگ و تایم اوتم خیلی پایین بود و خیلی راحت آنلاین می زدم اما الان پینگم به شدت رفته بالا جوری که اصلا نمی شه آنلاین بازی کرد...:(
الان سوالی که از شما دارم اینه که این سرویسای کاهش پینگ بدرد می خوره؟!؟
می شه رو PS4 هم ازشون استفاده کرد؟!؟ کسی آموزشی از ست کردنش داره؟!؟! و اینکه از کدوم یکی از این سایتا سرویس بگیرم بهتره؟!؟l-)
ممنون می شم زودتر جواب بدین ضد حالیه نمی تونم آنلاین بزنم:((

سلام دوستان من قبلا پینگ و تایم اوتم خیلی پایین بود و خیلی راحت آنلاین می زدم اما الان پینگم به شدت رفته بالا جوری که اصلا نمی شه آنلاین بازی کرد...:(
الان سوالی که از شما دارم اینه که این سرویسای کاهش پینگ بدرد می خوره؟!؟
می شه رو PS4 هم ازشون استفاده کرد؟!؟ کسی آموزشی از ست کردنش داره؟!؟! و اینکه از کدوم یکی از این سایتا سرویس بگیرم بهتره؟!؟l-)
ممنون می شم زودتر جواب بدین ضد حالیه نمی تونم آنلاین بزنم:((
از کدوم شرکت سرویس میگیری ؟
با پشتیبانی فنی تماس بگیر بگو گیمرم و پینگ گیمینگ روی نتم فعال کنین

شاتلم خیر سرشون سرویس گیمینگ دران بهم می دن اما هیچی که بهتر نشده همچیمم ریخته به هم از سرعت دانلود گرفته تا پینگ و ...

دوستان اسیاتک سرویس گیمینگ داره؟ چند وقت پیش زنگ زدم یارو نمیدونست پینگ چیه:|

جانا سخن از زبان ما می گویی!
من زنگ زدم ببینم سرویس گیم داره یا نه
طرف قفل کرده بود.پینگ؟آنلاین؟! بام شیب دار ؟

مخابرات حجمی رو تست نکردم شاید برخلاف سرعتش پینگ خوبی بده :|

آسیا تک بد نیست
هوش اپراتوراش هم شانسیه
اونی که به پستت میخوره یا خیلی گیج و منگه که هوش کاربران سرویسشون رو در حد لیمو امانی میدونه, یا خیلی با سواد و حوصله دار و باشعور و از اون مهمتر اینکه به شعور شما هم توهین نمیکنه!

برای آنلاین بازی کردن بدک نبود از مخابرات که بهتره
سرویس نامحدود هم داره که من دارم از 2 مگ استفاده میکنم, سرعت دانلودم بین300 الی 400, ریکوست تایمد اوتهام تو یک دقیقه 2 الی 5 تاس, پینگمم بین 150 تا 400 تالورنسی داره (که دیگه بدترین شرایط ممکنس) نرمالش رو 250 تاس

سلام
من با این پینگ چه بازیهای ps4 رو میتونم انلاین بزنم بزنم
ممنون میشم جواب بدین
15359445451437313817.jpg

18297576900849246045.jpg

کسی جواب ما رو نمیگه
می شه بازی کرد ولی خب توی بازی هم لگ و هم دیلی داری.اگه می خوای راحت بازی کنی باید پینگ زیر 100 داشته باشی.من اکثر اوقات پینگم بین 90 تا 110 هست.ولی وقتی روی 90 هست واقعا عالیه.ولی به نظرم برو بازی کن و لذت ببر شرایط اینترنت ایران همینه،مگه اینکه به قول خودشون اگه *****ینگ رو از getway بیارن روی isp ها مشکل پینگ می تونه حل بشه و می تونیم پینگی بین 60 تا 80 رو با سرورهای اروپا رو تجربه کنیم.

آقا ما دو تا دونه این تروفی اساسین مونده که پلات بشه که باید Coop برم !

با این اینترنت میشه ؟ آخه میرم تو مرحله ؛ یهو پرت میشه بیرون . نمی دونم واسه بازیه یا اینترنت من !

سلام دوستان!
1.میخواستم ببینم سرعت دانلود و آپلود (علاوه بر پینگ) چه قد روی سرعت بازی تاثیر گذاره؟
2. چه سرعتی رو برای دانلود و آپلود پیشنهاد می کنید تا به راحتی بشه آنلاین بازی کرد؟
3. به طور میانگین آنلاین بازی کردن چه مقدار از ترافیک رو مصرف میکنه؟
ممنون!!!

سلام من 1 سوال دارم اگه سرعت اینترنت رو بالا ببریم پینگ میاد پایین یا تاثیری نداره؟مثلا از 256 ببریم 1مگ پینگ تاثیر داره یافقط روی سرعت دانلود دپلود تاثیر داره؟زود بگید عزیزان ممنون

سلام دوستان!
1.میخواستم ببینم سرعت دانلود و آپلود (علاوه بر پینگ) چه قد روی سرعت بازی تاثیر گذاره؟
2. چه سرعتی رو برای دانلود و آپلود پیشنهاد می کنید تا به راحتی بشه آنلاین بازی کرد؟
3. به طور میانگین آنلاین بازی کردن چه مقدار از ترافیک رو مصرف میکنه؟
ممنون!!!
Heeeeeeeeeelp
الان این پینگ به نظر خوب میاد ولی سرعت دانلود و آپلودش زیاد خوب نیست ....... به این تفاسیر میشه انلاین زد؟
http://www.speedtest.net/result/4027186024.png
(البته از یه اشتراک کاهش پینگ استفاده شده)

سلام بچه ها.
یه سوال، ببخشید اگه تکراریه.
کسی سرویس های کاهش پینگ مثل پینگ باز رو امتحان کرده؟ جواب میده؟

والا من خریدم ولی بدرد نمی خوره . مهم اینه که پینگت با سرور بازی بیاد پایین. مثلا اونی که من گرفته بودم پینگمو با 4.2.2.4 پایین میاورد ولی تو بازی mw3 پینگم رو از سبز تبدیل به قرمز می کرد. تست رایگان هم معمولا دارن میتونی امتحان کنی ولی حتما تو بازی امتحان کن اونم تو بازی هایی که پینگت رو نشون میده مثل Cod AW COD BO2 COD MW3

- - -ویرایش - - -

Heeeeeeeeeelp
الان این پینگ به نظر خوب میاد ولی سرعت دانلود و آپلودش زیاد خوب نیست ....... به این تفاسیر میشه انلاین زد؟
http://www.speedtest.net/result/4027186024.png
(البته از یه اشتراک کاهش پینگ استفاده شده)

جواب سوال تو پست های قدیمی اومده ولی تا حدی که من میدونم سرعت دانلود و آپلود تاثیری نداره دلیلش هم اینه که شما توی بازی ترافیک زیادی دانلود یا آپلود نمیکنی مثلا شاید 30 یا 40 مگابایت در ساعت که نیاز به سرعت بالایی برای دانلود نداره. البته منطق میگه که سرعت دانلود و آپلود باید از یه حدی کمتر نباشه مثلا از 128 کیلوبیت کمتر نباشه

آخرین ویرایش:

از بچه های مرکز مخابراتی سعادتمند ، غرب تهران ، کسی هست اینجا انلاین بزنه ؟ از کدوم شرکت سرویس میگیرین ؟ اسیاتر که بد ری****ه
مخابرات یا پارس انلاین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or