cheguevara.
کاربر سایت
دوستان محترم صاحب تجربه میشه به من یه راهنمایی بدن ؟ من میخوام فیفا و بازیای شوتر رو بدون هیچ لگ و قطعی ای بازی کنم بنظر شما از کدوم ISP و چه سرعتی سرویس بگیرم ؟
ممنون
والا های وب برا من پینگش حدود 160 تا180 هست اکثرا یه خوبی هم که داره تایم اوتش در حدِ 0 هست ! من مشکلی نداشتم تا اینجا و راحت بدون لگ و تایم اوت بازی میکنمسلام
های وب برای آنلاین چطوره؟
زیر 20 مگ هست داداشیه سوال
هربازی فیفا چقد حجم کم میکنه؟؟
دادا های وب خوبه - مخابرات هم تو بعضی مناظق خیلی پینگش مناسبه - شرکت های دیگه هم هستن ولی من این دوتا رو تست کردم و از نظر من اوکی بودن-البته بازم میگم بستگی به مناظق داره
همین مخابرات یه جا افتضاحه یه جا دیگه خیلی عالی

میـخوای خرج کن Wireless ازشون بگیر دیگه اوکی میشه نتت ولـی خرج داره دیگه !!آخه مشکل اینه های وب تو مرکز شهید لطیفی سرویس نمیده
خودم مخابرات دارم که اولا خیلی خوب بود ولی الان یه ماهی هست رو اعصاب رژه میره
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارید؟:-b
بچه ها میخوام قرار داد جدید ببندم به نظرتون از کجا و چه سرعتی بگیرم ؟ ( پینگ خوب باشه و نامحدود هم باشه )
الان پیشنهاد خودت چیه ؟پینگ خوب و نامحدود تا الان ندیدم جدا ! آخرشبم که نت ما فری میشه پینگ خـراب میشه
های وب و مخابرات و صبا نت و شاتل که اصلا رو نامحدود خوب نیس ( تست شده ) ! البته باز بستگی به منظقه داره
چون شیر میشه بین چند تا یوسر پینگ تایم میره بالا
الان پیشنهاد خودت چیه ؟
شرکت های بزرگ مثل شاتل و آسیا تک سرویس های گیمینگ مجانی دارند و پینگتون رو در سرور های اروپایی میارن پاییندوستان پینگ من این مدت افت شدیدی داشته...............به نظرتون سرویس کاهش پینگ بگیرم؟/؟ بدردم میخوره؟؟................بعد نرم افزاری هست که باهاش این سرویس رو روی PS4 هم Share کنم؟![]()