سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من مخابرات دو مگ داشتم وسط بازی بدون دلیل کلا از Xlive دیسکانکت می شد و بع طور مرتب قطعی داشت و هر موقع به پشتیبانی میگفتم یه بهونه مسخره می اورد پس اصلا به فکر انلاین نباش با مخابرات

سلام دوستانه اهوازی که قصد خرید اینترنت برای گیم دارن. من مخابرات 2 مگ محدود گرفتم تا حالا توی هیچ بازی لگ نداشته و عالیه. سرعت دانلود هم بین 200 تا 300 متغیره

بازیهای تست شده : بتلفیلد 4-فیفا 14)

سلام داش بستگی به محل زندگیت داره ولی من هم وایمکس مبین نت داشتم هم ایرانسل بود و واقعا اگر بخوای برای گیم آنلاین ازش استفاده کنی تضمینی ظرف 2 روز دیوانت میکنه:bighug:

من مخابرات و پارس آنلاین و شاتل رو که خودم عملی تست کردم و عالی بودن برای گیم آنلاین پیشنهاد میکنم. موفق باشی

من ۵۱۲ نامحدود مخابرات داشتم.تا دو ماه پیش پینگم ثابت ۱۳۱ بود با لندن.الان شده ۲۳۱ :/ خدا لعنتشون کنه...

یه گندی اینا زدن به اینترنت مخابرات تا نزدیک دو ماه پیش همه چی اوکی بود اما بعد اون کلا پینگ به فــ..... رفت

3621786357.png

من از نظر پینگ مشکل ندارم ولی میخوام بدونم با این سرعت می تونم بازیهای مولتی ( مخصوصا bf4 ) راحت بازی کنم ؟!!

3632335521.png

با این پینگ میشه BF4 بازی کرد ؟

متاسفانه بتلفیلد در حالت معقولِ پینگ هم کمی چالش برانگیزه چه برسه به پینگ 200! اذیت میشی دوست عزیز ,سریع کیل میشی و نه تو نبرد های تن به تن و نه تو شلیک از مسافت های دور حرفی برای گفتن نخواهی داشت...

و اینکه پینگی که از speedtest.net گرفته میشه به دلیل رندوم بودن سروری که بهش متصل میشید پینگ ها هم فرق میکنه,مثلا سرور وودافون پینگ بهتری نسبت به بقیه میده,ممکنه شما به وودافون کنکت شید و پینگتون رو 160ms نشون بده,دفعه بعد به سرور دیگه متصل شید و پینگتون رو بالا نشون بده!

شما تو cmd از battlelog.battlefield.com پینگ بگیرید ببینید چنده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or